anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Protecție date personale pe internet

Laura_cio
Senior
Utilizate tot mai des, pe site-urile de rețele sociale oamenii interacționează, fac schimb de fotografii, video și muzica, își împărtășesc experiențe. Totuși s-a dat naștere unei nesiguranțe privind protecția datelor personale. Cum putem sa ne protejam datele personale pe internet?
1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember
Odată ce ai intrat în mediul online, nu mai te poți proteja de nimic, totul este la liber. Dacă ții mult la intimitate, iei pc, nu îl conectezi la internet și stochezi tot ce crezi că nu ar trebui să fie disponibil publicului larg. Iar în privința telefoanelor, cumperi un telefon fără acces la net, cele din perioada anilor 2000.

Vizualizare soluţie în postul original

16 Răspunsuri 16

Cathy
Explorator entuziast
Si eu cred ca trebuie sa departajam un pic lucrurile. Ce impartasim noi cu buna stiinta cum ar fi poze, fotografii e treaba noastra si fiecare trebuie sa si-o asume.Datele personale care te pot identifica cum ar fi un CNP, o adresa pe care le furnizezi unui operator economic cum ar fi chiar furnizorul de telefonie, ori curierul sa zicem eu am o oarecare incredere ca oamenii care le gestioneaza raspund de integritatea datelor deținute, de confidențialitatea si de securitatea lor. Oricine are un dubiu asupra securitatii datelor sale personale poate sesiza intemeiat desigur Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

Sorin_11
Junior entuziast
Odată ce ai început să navighezi pe internet nu îți poate garanta nimeni și nimic protecția datelor cu caracter personal.