anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internet si TV nefunctionale

Lupu1
Junior

Bună ziua! 

Cum pot lua legătura cu un operator Orange, țin sa precizez ca nu sunt de pe.un nr de Orange. Am încercat cu nr 037430030, dar nu reușesc nici cum 

9 Răspunsuri 9

MihaiC99
Maestru certificat

Salut,

Poți încerca și prin chat din browser aici.

Odată ce te-ai conectat cere transfer către operator (scrii transfer si dai send). Odată transferat descrie problema iar în funcție de numărul de solicitările existente vei primi un răspuns.

DanielaH
Moderator

Salut, @Lupu1! Bun venit în Comunitate!

Numărul pe care l-ai apelat este corect. Ne poți spune și nouă aici ce informații te interesează, poate te putem ajuta.

Lupu1
Junior

De 2 zile nu am internet și nici TV, iar la router apare cu rosu la "Los". Din ce am citit pe net, ceva problema la cablu sau o mufa. Am încercat aproape 1 h sa intru în legătură cu un operator și absolut nici o șansă. Am fost personal la Orange și mi-au zis ca de pe acel nr pot suna doar din locație. Adică eu merg la Orange sa sun la ei, când deja sunt acolo. Mi se pare ceva ieșit din comun. După ce le-am explicat problema, au zis ca trebuie sa aștept 1-2 zile pana la sună cineva. Dezamăgit total de cum decurg lucrurile...

Îmi pare rău pentru situația ta. În ce zonă te afli?

Putem ruga și noi colegii să verifice. Ne poți oferi codul de abonat și un număr de telefon în mesaj privat.

Lupu1
Junior

Am luat legătura cu un operator, dacă nu se rezolva o sa apelez la dvs. Mulțumesc frumos 

Te așteptăm să revii cu vești bune să ne spui cum s-a rezolvat.

Raluca13
Începător

Bună ziua! Cum pot lua legătura cu un operator Orange, țin sa precizez ca nu sun de pe.un nr de Orange. Am încercat cu nr 037430030, dar nu reușesc nici cum  am deja 2 zile

MihaiC99
Maestru certificat

https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-contactez-serviciul-clienti- 

De asemenea în aplicația my Orange ai posibilitatea de a raporta o problema tehnica.

1000003043.jpg

DanielaH
Moderator

@Lupu1 și @Raluca13, s-a rezolvat situația?