anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Care este cel mai bun provider de TV+Internet?

Anonim
Neaplicabil
Sunt foarte curios care este părerea voastră obiectivă în privința celei mai bune oferte de TV+Internet.
Cu argumente vis-a-vis de calitate/preț.
Sau de ce ar trebui să mă mut de la provider-ul X la Y.
Sau de ce NU ar trebui să mă mut.
Sau cine are cea mai bună rețea. Sau...
Acum sunt abonat Digi (TV+Internet) de foarte mulți ani.
Nu am avut probleme niciodată cu semnalul sau cu calitatea serviciilor.
Sunt doar curios de experiențele voastre, de părerile voastre.
6 Răspunsuri 6

Anonim
Neaplicabil
La nivel national Digi are cea mai extinsa retea de fibra optica si cele mai multe POP-uri. Si preturile sunt bune, in lei, nefiind afectate de cursul euro. Castiga si la stabilitate si viteze de transfer mari sustinute catre mai toate destinatiile datorita infrastructurii pe care o au, pe viitor vor sa treaca de bariera de 1 Gbps pentru utilizatorii finali. Si cu siguranta vor si reusi la ce retea au. :) Eu sunt la ei si n-am de gand sa ma mut. Am avut si Orange si Telekom. Si T au retea de fibra extinsa la nivel national, dar nu au stiut sa profite de ea. Exista si in rural unde e ADSL, dar pana in centrala.

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver
Eu nu cred că există cel mai bun provider pe niciun domeniu. Dacă vrei să ai o grilă tv mai completă, trebuie să combini doi sau mai mulți provideri! Până acum 1-2 ani eram destul de mulțumit de grila oferită de Orange tv, dar de anul acesta, au ieșit unele programe care mă interesau pe mine și nu mai pot spune același lucru. Eu combin grilele de la Digi online și Orange, chiar și cel prin rețeaua Telekom, iar rezultatul este unul mulțumitor! La partea de internet, folosesc internet fix de la Orange via Telekom, internet mobil 4g (și la punct fix, cu ruter) și mai am o conexiune fixă de la RDS. Sunt mulțumit de ceea ce am, iar cea ma slabă conexiune este cea de la RDS (în rural), care chiar dacă este prin fibră optică, ruterul lor este extrem de slab și întrerupe mult. Deci tot Orange mi se pare mai în regulă și chiar dacă am conexiune 4g+ în locația rurală și fibra de la RDS, o folosesc mai mult pe cea 4g+ ! Prețurile sunt destul de bune și la Orange, mai ales dacă aplici online pentru un pachet Love de aici: https://www.orange.ro/love/ Succes!

FLo1
#StarMember
@cocolosh: Dacă tot ai acces la fibră atunci mergi pe ”puterea fibrei”. Conținutul este modificat continuu și nu este garantat la niciunul dintre furnizori. Dar cel puțin pe un ”fir” de fibră ai șanse de a încheia un contract care să-ți permită să vrei mai mult. Pe ”calea aerului”, dacă doar atât permite puterea semnalului... ce să poți face? Te consolezi. Cât despre prețuri (tarife), aici analizezi singur dacă cel mai ieftin este și cel care satisface nevoile tale de moment. Dacă DA.... atunci vă ”împrieteniți” și legați un ”legământ”, (unul trainic și chiar sfânt). Altfel, dai în plus pe altceva, dar măcar știi (sper) de ce o faci. TU ești factorul decizional.

FaraUnID
Campion certificat
Daca este sa facem o analiza SWOT (Strengths Weaknesses Opportunities Threats), RDS castiga detasat si fara drept de apel din partea concurentei: - acoperirea fibra optica - continut TV - continut propriu de platforma (Digi 24, Digi Sport, Digi World, Digi Life, Digi Animal World, Film Now, UTV, PRO FM, Digi FM, Chill FM, Dance FM, Digi Online, Digi Play, Digi Storage) RDS ar putea oferi servicii de televiziune doar prin intermediul continutului propriu de platforma (stiri, sport, muzica, filme, documentare, radio) la care sa adauge pachetul must-carry + ceva canale gratuite + Maxpack si Netflix. Am mai spus acest aspect: In momentul in care Telekom, Vodafone, UPC, Orange investeau in reclame idioate, cei de la RDS cumparau in stanga si in dreapta provideri locali / regionali care avea deja o infrastructura si o baza de clienti. Pe infrastructura deja existenta au venit cu fibra optica fara sa mai fie nevoie de autorizatii, semnaturi, acordul locatarilor, acordul asociatiei, etc. - Telekom a stat pe o mina de aur si pe care nu au fost capabili sa o exploateze: IPTV - un serviciu cu un potential fantastic dublat de o platforma extrem de bine pusa la punct in comparatie cu Orange TV Go. Acest IPTV, promovat si impachetat corespunzator trebuia sa "rupa" mai ales in zonele in care nu exista acoperire satelit si nici CATV. Din pacate pentru ei, nu au fost capabili sa profite de acest avantaj. De asemenea Telekom a avut licenta CNA pentru pune pe picioare canale proprii de filme (ceva de genul Dolce Movie, asa cum a exista Dolce Sport). Nu au fost capabili sa emita nimic in termenul stabilit de acordurile cu CNA, licenta a fost retrasa. - Vodafone si Orange au descoperit relativ recent apa calda, mersul pe jos si gaura de la covrig, iar din punct de vedere al continutului propriu de platforma sunt undeva sub nivelul marii. Nu stiu cum sta treaba la Vodafone, dar, la Orange atat calitatea TV Box Go cat si a platformei TV Go este una execrabila si nici macar nu putem vorbi de un IPTV veritabil ci doar un amarat de Web TV cu un delay de cca 1 minut fata de CATV RDS si IPTV Telekom. - P.S. -> Daca cei de la CleverMedia Network vor retrage canale proprii (Prima TV, Look Sport +, Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, Look 4K, Profit.ro, Agro TV, Cinemaraton, COMEDY EST, CINE EST) din grila si le vor adauga intr-un pachet suplimentar pay-per-view, atat clientii Vodafone TV cat si Orange TV vor ramane fara continut sportiv in grila.

FLo1
#StarMember
@FaraUnID: In completarea celor spuse de tine, atât achiziția UPC-ului de către cei de la Vodafone, cât și a Telekom-ului fix de către Orange a fost doar pentru eliminarea concurenței. A fost ca atunci când îți cumperi o casă pentru a o demola și a construi alta, fructificând doar terenul de sub vechea construcție. În cazul Vodafone... o rețea pe coaxialul UPC-ului ajunsă ... varză, iar la Telekom era pe punctul de a avea o rețea cu mai mulți clienți plecați decât nou intrați. Deci 2 ”biznisuri” vândute cât încă mai valorau ceva.

FaraUnID
Campion certificat
UPC Romania a fost in moarte clinica inca de la inceput. Spre exemplu eu stau in oras resedinta de judet, iar la mine in oras nu a existat UPC. Repet, oras resedinta de judet. Ori, in momentul in care nu investeti nu poti emite pretentii ca pui concurenta pe Telekom si RDS, indiferent cat ar zbura Breanciu pe langa avioane cu 500 Mbps. Din punct de vedere tehnic nu pot beneficia de DTH iar singura fibra la mine in bloc este de la RDS. Momentan folosesc Telekom (IPTV + Internet + Linia telefon Fix). Din punct de vedere al functionarii serviciului si al calitatii acestuia nu am nimic de reprosat. Foarte rare au fost cazurile in care sa fie picat netul sau semnalul IPTV. In cazul Telekom, serviciul IPTV functioneaza in intranet si chiar daca internetul este picat, televiziunea functioneaza cat tip reteaua intranet este up. Acuma..... ca in orgada Telekom nu mai sunt profesionisti si nu prea mai ai cu cine discuta la un nivel ceva mai tehnic, este cu totul alt subiect. Mai am ca si servicu de back-up un CATV analog de la RDS, pentru ca Romania noastra nu poti avea certitudinea ca provider-ul tau de televiziune va transmite competitiile sportive care conteaza, nici macar in pachet suplimentar pay-per-view. Astept sa vad ce oferte de monopol in piata va avea Orange, dupa disparitia Telekom. In principiu daca Orange va umbla la IPTV-ul Telekom (sub o forma sau alta), RDS scrie pe mine cu: telefoanele mobile, telefon fix, internet, televiziune.