anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange Games - cum mă abonez și dezabonez

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor!

Ne-am gândit să facem acest topic dedicat pentru a răspunde la întrebarea activării și dezactivării Orange Games. Aplicația Orange Games este un magazin virtual cu peste 600 de jocuri pentru Android, fără reclame, cu monede sau bonusuri nelimitate în joc. Abonamentul pentru jocuri costă 1,18 euro/ săptămână (TVA inclus).

 

Am observat că sunt utilizatori care reclamă faptul că au primit sms cu mesajul "Plata in valoare de x euro prin Jocuri pe telefon a fost efectuata cu succes" și în continuare puteți vedea și pașii pentru dezabonare.

 

Cum mă abonez?

 

Din Google Play:

Procesul de abonare este momentan disponibil doar pe versiunea mobilă a paginii aplicației, urmând să fie disponibil în curând și pe versiunea de desktop. 

 

Din Orange App Center si Huawei App Gallery:

  • Se descarcă aplicația Orange Games
  • La prima deschidere a aplicației apare o fereastră pop-up care solicită abonarea. După bifarea secțiunii de acord cu termenii și condițiile, se apasă butonul “Abonează-te” si se ajunge la pagina de confirmare abonare unde se apasă “ Începe acum”

 

82c5c98949926015_orange_games_1_50.jpg

 

 

Cum mă dezabonez?

Atenție: Dezinstalarea aplicației nu este echivalentă cu dezabonarea.

  • Dacă nu aveți aplicația instalată, o instalați - Orange Games. Se accesează secțiunea “Abonament  => Abonamentele Mele”. Aici se văd informațiile despre abonamentul activ
  • Se apasă butonul “Dezabonare”, apoi se va vedea ecranul de confirmare a dezabonării
  • Veți avea în continuare acces la jocurile din abonament până la expirarea perioadei abonamentului existent activat

 

300d7bb59cc6712d_orange_games_2_50.jpg

Update 18 oct. 2023 - Dezactivarea abonamentului Orange Games se poate face și prin trimiterea unui SMS gratuit cu textul STOP la numărul 8351.

 

Cum accesez abonamentul Orange Games printr-o rețea Wi-Fi?

  • Se selectează opțiunea “Înregistrare” din meniul aplicației Orange Games, care apare atunci când se apasă pe colțul din stânga sus al ecranului, apoi se urmează pașii indicați în continuare
  • Se introduce numărul de telefon Orange
  • Se va primi prin SMS un cod PIN
  • Se introduce codul PIN

 

Mai multe informații despre aplicația Orange Games aici https://comunitate.orange.ro/questions/2321309-aplicatia-orange-games-serviciul-gaming-orange-bazat-...

 

UpdateAplicația Orange Games nu mai este disponibilă în Google Play; singurele locuri din care mai poate fi descarcată aplicația este App Center și din pagina serviciului (https://www.orange.ro/aplicatii/orange-games/#detalii)

72 Răspunsuri 72

51mba
Junior

acum am incercat pe laptop si a mers.. mai devreme incercasem de pe tel...cu click direct pe link-ul din mesajul initial si nu mersese... 😞

Nu ma pricep...recunoasc...si de aia am gandit ca as putea sa gasesc pe Gplay.. 🙂 Acum, important e ca am gasit o formula sa-mi anulez platile! Oricum, multumesc pentru sprijin... ca in fond tot de aici de pe chat mi-am luat informatiile.

Sa fii sanatos! 🙂 Te mai asteptam si cu alta ocazie (alte contributii, intrebari, probleme) aici in Comunitate.

Client Orange

Livia4
Începător

Mi se pare cea mai mare prostie pe care o puteți face. Să te dezabonezi de la un serviciu, trebuie să-ți instalezi prima data aplicatia pentru serviciul respectiv, dar ca să te abonezi nu-ți trebuie aplicația. Bravo echipa Orange, bravo! 

Se poate si prin contactarea unui consultant folosind unul dintre mijloacele de contact de aici. Nu doar prin aplicatie.

Dar da, te inteleg perfect. Nu pot sa-ti recomand decat o eventuala portare pe Prepay. Acolo se pare ca e mai putin probabil sa te subscrii in felul asta. Teoretic ar trebui sa fie un pop-up, ceva, de confirmare. Daca imparti conexiunea cu alte persoane, te poti trezi cu subscriere din cauza ca una dintre ele acceptat subscrierea. Nu stiu cum s-a facut subscrierea in cazul tau. E doar unul dintre posibilele scenarii.

Client Orange

aurelsb23
Junior

Am trimis mesaj la 8351 cu mesajul STOP.

Nu am primit nimic înapoi , trebuia vreo confirmare ?

Eu nu m-am abonat la niciun joc , dar am ajuns sa plătesc un joc din cauza unei redirecționare de pe o pagina falsa de la OMV cu numele OMF

Pe Apple store nu este aplicația .

Am cerut dezabonare de la furnizor si aștept sa treacă luna sa văd dacă e Ok 

Gad
Începător

Deci nici nu am știut că există aplicația asta dar aparent de două săptămâni mi-am făcut abonament la ea 🤦🏻‍♂️ Dumnezeu știe când și cum mai ales că nu mă joc pe telefon. Acum stau și încerc să mă logez in **beep** ăsta de aplicație care nici macar nu-mi trimite un pin să pot dezactiva abonamentul pe care nici nu l-am făcut și nici nu-l pot dezactiva prin căcatul ăla de SMS cu STOP! **beep** Orange?! 

Anonim
Neaplicabil

Screenshot_2024-01-02-06-17-41-095_com.google.android.apps.messaging.jpg

Îmi era dor de o reclamație la Anpc. Acum am și motiv. 😏 

Salut, @Anonim ! 

Din păcate abonarea se poate face și printr-un simplu click la o reclamă. Pentru dezactivarea abonamentului Orange Games, cea mai simplă metodă este să trimiți un SMS gratuit cu textul STOP la numărul 8351.

Anonim
Neaplicabil

Din fericire, nu dau click pe reclame. O sa curga si cu dosarele penale, in curand 😉

Anonim
Neaplicabil

Cam convenabil pentru Orange nu și pentru clienți.

Mie nu mi se pare normal ca un simplu click sa te aboneze.

Orange ar putea lua masuri suplimentare pentru evitarea acestor situații.

In caz contrar înseamnă că Orange chiar dorește să taxeze clienții împotriva voinței lor.

Claugool
Începător

Bună seara, nu vă ajunge abonamentul care-l achitam?Cum e posibil sa fiu taxat pe ceva ce nu am făcut?

Este al 3-lea mesaj care-l primesc că din contul meu orange a fost achitat 1.18 euro prin jocuri pe telefon, fără a mă abona la ceva anume?

De unde și până unde e nesimțirea asta? Este normal să percepeți taxe suplimentare fără acord?

Vă rog frumos analizați bine situația,  dacă la facturare vor fi plăți suplimentare, personal portez 3 abonamente la alt furnizor de servicii.

Zi bună!

Ionut11
Junior

Buna seara, o dovada de responsabilitate din partea noastra, a celor care s-au trezit abonati intr-un mod cel putin discutabil la servicii pe care nu ni le dorim, ar fi, depunerea unei sesizari atat la ANPC cat si la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP). In momentul de fata, eu astept raspuns de la aceste 2 institutii fata de sesizare pe care am facut-o. Daca ne rezumam doar la a ne plange pe acest forum, nu cred ca dam dovada de maturitate. Mai neplacut este ca, stiu persoane care, desi au fost deranjate ca li s-a luat o suma mica lunar pe acest abonament, nu au intreprins nici o actiune, pentru ca, suma era prea mica si nu merita efortul. 

Mai este si varianta prin care, la semnarea unui contract Orange sau ulterior sa mentionezi expres ca nu vrei ca pe factura Orange sa apara alte servicii decat cele legate de abonametul de voce si date si nimic altceva. In felul acesta, nu te vei mai putea abona "din greseala" la tot soiul de alte servicii, pentru ca, Orange, nu le va putea trece pe factura.

Anonim
Neaplicabil

Nu uitați și https://www.ancom.ro/ este direct responsabilă de cum își desfășoară activitatea un furnizor de rețea și comunicații electronice străin pe teritoriul României 😏 Să luam exemplu de la alții https://erichmocanu.tv/germania/operatorii-de-retele-de-telefonie-mobila-risca-amenzi/