Întrebare fară răspuns

Aplicatia Orange Games - Serviciul De Gaming Orange Bazat Pe Abonament

Cu aplicația Orange Games ai acces la peste 1.500 jocuri pentru Android (pe pagina oficiala a aplicatiei din cardul portalului Orange scrie 600 jocuri), de care să te bucuri online și offline, cu doar 1.18 euro (TVA inclus) pe săptămână, dacă ești abonat Orange, sau 0.99 euro pe săptămână, dacă ești client Orange PrePay.

 

Bucură-te de cele mai tari jocuri de acțiune, de strategie și multe altele:

- Fără reclame

- Fără costuri suplimentare

- Cu plata direct cu numărul Orange

- Posibilitate de a anula în orice moment

 

Nu ești încă sigur?

Descarcă aplicația acum și bucură-te de prima săptămână gratuită!

 

Orange Games este o aplicație oferită exclusiv clienților Orange România si poate fi descarcata in mod gratuit din magazinul de aplicatii Google la urmatoarea adresa https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.orange.games

 

Aplicatia Orange Games necesită Android 4.4 sau o versiune ulterioară, iar serviciul este in faza incipienta. Prin urmare por aparea unele erori pe care ar fi bine sa le semnalati dezvoltatorului.

 

De asemenea exista si o sectiune dedicata Orange Games cu intrebari si raspunsuri in aria HELP din cardul portalului Orange la pagina https://www.orange.ro/help/aplicatii-online/orange-games

 

Sursa - https://www.orange.ro/aplicatii/orange-games/

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Eu nu sunt gamer, prin urmare, pentru mine, impactul este zero.

Pentru un gamer din categoria hardcore ideea este una buna deoarece in schimbul a cca 4 euro + TVA / lunar te poti juca pe telefon sau tableta fara sa mai fie nevoie sa platesti pentru a avea acces la continut extra in jocuri si nici nu esti bombardat cu reclame.

Acu' depinde si ce jocuri sunt incluse in acesta biblioteca virtuala.

Poate pentru un gamer este buna si rentabila aplicatia. Si atata timp cat nu sunt reclame poate fi un argument in plus pentru a fi folosita.

Chiar este interesantă această aplicație. Mulțumim!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!