anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Unde mergem in weekend?

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

Weekendul bate la ușă și întrebarea “Unde mergem?” devine din ce în ce mai reală.

V-ați “lovit” vreodată de provocarea planificării timpului liber? Mie mi s-a întâmplat 😊.

De curând am descoperit un spațiu online care ne poate ajuta să găsim rapid informații despre ce evenimente și experiențe faine se întâmplă în orașele din România. Voi ați auzit de Undemergem.ro?

Undemergem.ro nu este doar un simplu site, ci un adevărat hub cu recomandări de evenimente, activități și experiențe diverse, de la plimbări cu bicicleta, ATV-ul sau trăsura, zboruri cu parapanta sau bob de vară, până la ateliere inedite cum ar fi învățatul meseriei de fierar sau cum se face ciocolata.

Cum funcționează? Foarte simplu: alegeți orașul, vedeți ce vibe-uri sunt pe listă (de la „ce merită să vezi” și „unde mănânci” până la „unde te distrezi” sau „unde faci shopping”), vă informați despre data și locul evenimentului și… gata, planul de weekend e deja făcut. Fie că mergeți singur/ă sau trimiteți recomandarea pe grup ca să vă adunați mai mulți, ideea e să vă bucurați de timpul liber așa cum vreți.

Voi ce surse de inspirație folosiți când vreți să ieșiți din casă și nu știți unde? Haideți să schimbăm aici idei și să ne ajutăm unii pe alții să ne bucurăm de timpul liber!

Și… chiar așa? Ce planuri aveți pentru weekend? Vă aștept în rubrica de comentarii.

DanielaH_0-1771504807250.png

Weekend fain tuturor!

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).
15 Răspunsuri 15

Radutuby
#StarMember

Weekend-ul ăsta am ajuns la barajul de la Tarnița 😇

https://cluj.com/locatii/lacul-tarnita-cluj/

23080.jpg

23077.jpg

✦ Behind every connection, light moves in silence. ✦