la 19-02-2026 02:43 PM
Salut tuturor!
Weekendul bate la ușă și întrebarea “Unde mergem?” devine din ce în ce mai reală.
V-ați “lovit” vreodată de provocarea planificării timpului liber? Mie mi s-a întâmplat 😊.
De curând am descoperit un spațiu online care ne poate ajuta să găsim rapid informații despre ce evenimente și experiențe faine se întâmplă în orașele din România. Voi ați auzit de Undemergem.ro?
Undemergem.ro nu este doar un simplu site, ci un adevărat hub cu recomandări de evenimente, activități și experiențe diverse, de la plimbări cu bicicleta, ATV-ul sau trăsura, zboruri cu parapanta sau bob de vară, până la ateliere inedite cum ar fi învățatul meseriei de fierar sau cum se face ciocolata.
Cum funcționează? Foarte simplu: alegeți orașul, vedeți ce vibe-uri sunt pe listă (de la „ce merită să vezi” și „unde mănânci” până la „unde te distrezi” sau „unde faci shopping”), vă informați despre data și locul evenimentului și… gata, planul de weekend e deja făcut. Fie că mergeți singur/ă sau trimiteți recomandarea pe grup ca să vă adunați mai mulți, ideea e să vă bucurați de timpul liber așa cum vreți.
Voi ce surse de inspirație folosiți când vreți să ieșiți din casă și nu știți unde? Haideți să schimbăm aici idei și să ne ajutăm unii pe alții să ne bucurăm de timpul liber!
Și… chiar așa? Ce planuri aveți pentru weekend? Vă aștept în rubrica de comentarii.
Weekend fain tuturor!
la 19-02-2026 02:55 PM
Nu stiam de acest site, dar e bine de retinut. Multumim, Daniela, pentru pont!!!
19-02-2026 03:15 PM - editat 19-02-2026 03:15 PM
La mine nu este problema pe unde să merg, ci doar dacă am timp și ,,mălai" de mers!😋
Mulțumim de pont oricum!
la 19-02-2026 03:32 PM
Multumim pentru recomandare! Așa e mult mai ușor să găsești ce e fain de făcut prin orașele din România. Voi descarca aplicatia mobila pentru a vedea ce experiente faine descoper prin oraș. Asa voi testa si cat de utila este aplicatia.
la 19-02-2026 03:38 PM
Este bine de știut și de verificat, fie că ai timp sau că ești în pană de idei pentru eventuale provocări. O platformă utilă. 🙏🏻
la 20-02-2026 06:18 AM
@DanielaH mai știți regulile următoare?
Dacă recomandarea de față nu are de-a face cu serviciile oferite de Orange sau produse comercializate de Orange, e o încălcare a... nu intru în detalii despre faptul că mie mi s-a dat peste degete când am promovat altceva decât valorile Orange.
Restul e... frustrare...
la 24-02-2026 10:08 AM
Salut, @alterego și mulțumesc pentru observație!
Îmi cer scuze pentru întârzierea răspunsului, tocmai ce m-am întors dintr-un weekend prelungit 😀.
În opinia mea, recomandarea unui site are legătură cu tehnologia, ceea ce face obiectul acestei Comunități, alături de produsele și serviciile Orange.
Totodată, în ultima perioadă am încercat să aducem în discuție și subiecte puțin diferite, tocmai pentru a vedea dacă astfel de topicuri sunt de interes sau nu pentru membrii Comunității. Vom continua această inițiativă și, dacă vom constata că este potrivită, poate vom crea o categorie separată pentru astfel de teme. Până atunci, vă rugăm să aveți răbdare și să ne lăsați pe noi să gestionăm această zonă.
Cât despre frustrare, te rog frumos s-o lași la ușă la intrarea în Comunitate. Nu se simte bine aici și nici nu este bine primită.
Mulțumesc pentru înțelegere și implicare.
la 25-02-2026 10:05 AM
@DanielaH culmea că au fost momente când promovam campanii de abonare la newsletter-ul Orange sau campanie de Orange Friday și am fost altoit urât de tot... și nu e neapărat frustrare cât mai ales... justa măsură în toate...
Iar când îmi spun să las ceva la intrare îmi vine iar să șterg contul și să-mi văd de-ale mele... nu de alta dar uneori am impresia că regulile sunt doar pentru fraieri... ca mine...
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor