anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Test pe "nevazute", care poza iti place mai mult?

RafaHelper
#StarMember

Se dau 2 telefoane si mai multe poze făcute pe mod standard, fără alte setări, fără filtre.

Mai jos puteți vedea si alege ce poza va place cel mai mult pentru fiecare set. Peste 5 zile va spun si ce telefoane am folosit.

Pentru a alege scrie SET 1 - stânga sau dreapta

SETUL 1

RafaHelper_0-1712050469269.png

SETUL 2

RafaHelper_1-1712050544237.png

SETUL 3

RafaHelper_2-1712050620524.png

SETUL 4

RafaHelper_0-1712052360922.png

SETUL 5

RafaHelper_4-1712050761227.png

SETUL 6

RafaHelper_5-1712050866605.png

SETUL 7

RafaHelper_0-1712051106808.png

Sunt curios ce va place mai mult.

107 Răspunsuri 107

Super, abia aștept sa va spun cine au fost protagoniști. 😄

svetalex
Maestru

Set 1 - dreapta
Set 2 - dreapta
Set 3 - stanga
Set 4 - dreapta
Set 5 - dreapta
Set 6 - stanga
Set 7 - stanga

Luci_TLM
Cunoscător

,,RafaHelper" daca ai fi postat ieri, 1 aprilie, ar fi spus oamenii ca e o farsa. Azi, 2 aprilie, nu s-ar mai zice asa. Vrei sa ne pui pe jar? 😅

Luci_TLM
Cunoscător

Oameni buni sa vedeti ca peste cinci zile, RafaHelper o sa ne spuna ca a folosit -Alcatel OneTouch Easy- ,,clapeta edition" si -Alcatel OneTouch- ,,Reloaded edition 2024". Mai vorbim noi. Va fi o premiera. (glumesc). Oricum greu de spus ce telefoane s-a folosit, va dati seama. Eu zic ca unul a fost pe platforma ,,android" si celalalt ,,iOS".

:))))))))))))))

Da, si Nokia 3310.

Si eu zic ca unul dintre ele a fost un iPhone. Dar care...? Asta e intrebarea.

Raspunsul...peste 5 zile. In exclusivitate, doar aici, in Comunitatea Orange.

Stati aproape! 🙂

Client Orange

Lasand gluma la o parte, sunt aproape sigur ca, cel putin poza din primul set, SET 1 - stanga, e facuta cu un telefon non-smart. Daca are si CLAPETA, jur ca-i fac cinste cu o pizza! Vorbesc foarte serios, Rafa. Indiferent de unde esti, pe teritoriul tarii, sun la pizzerie si iti fac cinste! 

Mmm...clapeta nu cred ca are. La fel cum sunt destul de sigur ca nu e non-smart. E un smartphone, si probabil un Android.

Vai, ca acuma as vrea sa stiu care e care! :))))

Client Orange

O fi sau n-o fi smart, oricum n-a stii nimeni momentan decat Rafa. Ai fi surprins ca poate or fi ceva telefoane cunoscute doar prin Asia de ti se innoada limba in gura precum siretul la adidasi, cand vei pronunta numele brand-ului. Ori or fi ceva modele super cunoscute de nici nu ne-am fi gandit vreunul dintre noi la ele. 😅

Nu va dau mai multe detalii dar peste 5 zile sigur o sa fie totul mult mai clar. 🙂

Putem sa stim macar daca unul e iOS si celalalt Android? 😄 Nu...? Nici asta? :)) Ok...

Client Orange

:)) yup, nici asta nu se poate. Pana duminica nu mai e mult. 😄

delfinas
#StarMember

Interesanta provocare!!!

Setul 1 - clar dreapta (mea)

Setul 2 - e mai dificil, sunt elemente ok in ambele, la stanga e mai bun contrastul apei, dar e prea intunecat unde nu e lumina (pe punte), unde e mai bine in poza din dreapta, dar in departare e prea sters

Setul 3 - stanga

Setul 4 - aici iar e 50, 50... bun contrastul in stanga, dar luminozitate scazuta, invers in dreapta

Setul 5 - stanga, contrast mai bun, chiar daca luminozitatea e cam mica la umbra

Setul 6 - stanga, pe motiv de contrast

Setul 7 - dreapta, din acelasi motiv

Luci_TLM
Cunoscător

Eu zic ca unul dintre ele e un Apple iPhone 4. Ia, voi ce spuneti? 😅

Luci_TLM
Cunoscător

Apple iPhone 4 fara clapeta desigur 😅😆😅

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Eu aleg cam așa:

Setul 1- stânga