anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Rugamine catre Orange Romania: nu-mi mai activati optiuni si servicii

Ascary
Campion certificat
Am o mica rugaminte catre compania mea preferata al carei client sunt...nici eu nu mai stiu de cand si cu toate serviciile,voce,internet fix,televiziune etc iar rugamintea mea consta in urmatoarele: nu-mi mai activati optiuni si servicii...de nici un fel,fie ele gratuite fie cu plata. Daca vreti sa-mi oferiti ceva,intrebati-ma. Puteti sa o faceti fie prin SMS fie apel. Daca va dau acordul verbal sau scris,puteti sa imi activati ceva,un serviciu o optiune,dar daca nu vi-l dau ori nu va raspund la SMS considerati ca nu sunt de acord.
Va dau un exemplu (desi as putea sa va dau mai multe): primesc deseori SMS-uri de la Orange iar daca nu sunt ocupat il citesc,daca sunt,aman acest lucru si de cele mai multe ori uit sa il mai citesc,stiu ca sunt notificari ale facturii si cum o platesc regulat si la timp nu sunt curios sa mai citesc SMS-ul. Se intampla insa ca pe canalul SMS Orange sa primesc si alte notificari care evident trec necitite. Astazi mi-au picat ochii pe unul dintre ele si il pun aici:
"Speram ca te bucuri de continutul TV oferit de optiunea World HD Go, la care ai acces gratuit pana la 18.12. Daca vrei sa pastrezi optiunea in continuare, vei fi tarifat cu 3,5 EUR/luna (TVA inclus). Daca vrei sa o dezactivezi, trimite SMS gratuit cu STOP la 321."
Nu,nu m-am bucurat fiindca nu am mai activat serviciul Orange Tv Go de jumatate de an. Nu prea mai am timp si nici curios nu sunt. Va multumesc totusi ca mi-ati activat o o optiune si poate ca sunt clienti care s-au bucurat de ea dar nu eu si va intreb,de ce nu ati formulat altfel notificarea,sa zicem asa: " Daca vrei incontinuare mentinerea optiunii,trimite DA la 321". De ce sa trimit STOP?! Daca nu citeam mesajul,ce se intampla? Eram taxat pentru un serviciu pe care nu il doream/accesam si poate nici pe factura nu il observam fiindca eu platesc prin Orange Money. Aceasta aplicatie imi arata suma de plata,platesc si...ne vedem luna viitoare. Nu stau sa verific facturi. Dupa cum am mai spus,exemplele pot continua (si sunt colegi care stiu despre ce vorbesc) dar nu vreau sa mai dezvolt,atata doar va rog,nu-mi mai activati nimic,niciodata. Daca am nevoie de ceva,stiu unde sa va gasesc si va cer eu singur.
In speranta ca veti da curs favorabil rugamintii mele,va multumesc anticipat.
Cu prietenie,
Ascary
22 Răspunsuri 22

Nita
Junior entuziast

Crezi tu,mai nou nici nu recunosc că ai opțiuni activate!!!!

Razvan
#StarMember
Eu am trimis STOP la 321 și opțiunea s-a dezactivat din acel moment.

Ascary
Campion certificat
Dar mesaj de confirmare ai primit?

Vio73
#StarMember
Eu, aproape de fiecare dată când am sunat legat de dezactivarea unei opțiuni, am primit răspunsul că mi se va dezactiva începând cu luna următoare de activare.

RafaHelper
#StarMember
@ascary ma tin de cateva zile sa iti raspund dar nu am reusit pana acum :) "Tu ca tu rafa,ca esti baiat citit dar ce te faci cu nestiutorii de carte,oamenii de la țară,batranii nostri parinti care numai de e-mail n-au habar...cu ei ce facem?" ‏‏‎ ‎ O sa incerc sa fiu scurt, genul de oameni pe care i-ai enumerat isi merita soarta. Exista un dezinteres general pentru cunoastere iar asta nu e o scuza. De altfel eu sunt "de la tara", iar asta nu m-a impiedicat sa fiu informat. Pentru parinti si bunici eu am ales sa le gestionez acele mici lucruri de care au nevoie. Stiu ca e o munca in plus dar tocmai pentru ca vreau sa evite situatii de genul prefer sa le gestionez eu. Daca vrei sa dai vina pe cineva, poti da pe sistem, el e cel care ne-a adus aici. 😞

Abonat
Explorator entuziast
@Ascary, de acord cu tine ca principiu general: "să nu se activeze nimic nesolicitat" - În cazul menționat de tine, parcă respectiva opțiune a fost votată în MyOrange și se putea activa ca beneficiu Thank You (dacă nu mă înșel). - Am avut-o și eu, am dezactivat-o online, dar tot am primit sms (și am trimis STOP, ca să fiu sigur). - Dar cred că a fost activată de tine, deci tu trebuia să o oprești... dacă te-ai obișnuit cu programul X și Orange ți-ar fi tăiat macaroana automat? - Așa-i că exista șansa că ai fi scris aici - "Orange vă rog să nu-mi mai dezactivați macaroana pentru că o pot face și singur" :)) - Probabil sunt niște reguli de genul: 1. Activat automat de Orange - se dezactivează automat de către Orange - 2. Activat de client - trebuie dezactivat de client (sau de către Orange dacă nu plătește clientul :) - 3. Etc - Intră și astfel de "proceduri" la experiența clientului în rețeaua #1. - Dar ce zici de opțiune activată de client, care trebuia să fie dezactivată tot de client... doar că nu clientul o activase (ci vreun șmecher, ceva numere cu suprataxă prin sms)

Ascary
Campion certificat
"Dar cred că a fost activată de tine, deci tu trebuia să o oprești... dacă te-ai obișnuit cu programul X și Orange ți-ar fi tăiat macaroana automat?" @abonat,nu ma uit la televizor. La mine Orange tv e activ doar 6 luni de zile. Celelalte 6 luni merge DIGI. N-are ce macaroana sa-mi taie. Ma uit la stirile PROTV pe PROTV PLUS fiindca nu am loc de fie'mea care se uita la desene anaimate si oricum sunt in perioada DIGI. In general ma abtin sa "cred" ceva despre altcineva fiindca mi se pare total deplasat sa-mi dau cu parea despre actiunile cuiva pe care nu-l cunosc.

Abonat
Explorator entuziast
:)) - Postezi pe forum și apoi te miri că alții își dau cu părerea? :) - Am scris "Dar cred că a fost activată de tine" în ideea de la punctul 2 (activat de client - trebuie dezactivat de client). - N-a fost cea mai bună formulare se pare... dacă aș fi scris "Dar probabil că a fost activată de tine" era mai bine? Sau te referi la altceva? - Sau cel mai bine era să nu fi scris deloc mesajul meu? :) Scuze pentru deranj.