anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Red 15 la 2 euro sau cum încearcă Vodafone sa isi recupereze clienții portati/pierduti

RafaHelper
#StarMember

Ieri am fost contactat de către un reprezentant Vodafone pentru a mi se propune o oferta de portare foarte agresiva ca si cost si beneficii. 

Fără alte introduceri mi s-a oferit abonamentul denumit RED 15 cu o valoare de 2 euro pentru 24 de luni cu următoarele beneficii:

• minute naționale nelimitate
  • sms-uri naționale nelimitate
  • internet nelimitat la viteze 5G
  • 1,87GB in Roaming
  • 600 minute internaționale
  • 3 luni HBO MAX gratuit

Hai sa vedem cați dintre voi v-ati porta acum. 😁

Iar daca tot vorbim de portare, sunt curios ce contraoferta ați mai primit de la Orange daca ați încercat sa va portati in ultima perioada.

49 Răspunsuri 49

Neah, nu e deloc asa. Ar vrea ei sa fie nr. 1, dar nu e asa, nu sunt din nici un punct de vedere, nici pe departe, realitatea e alta. Pentru fanii acestei retele o fi nr. 1, dar pentru majoritatea nu este, de asta isi si pierde constant clientii si sunt pe minus. Am si eu experiente cu toate retelele. Reteaua nr. 1 nu exista, toate sunt slabe si nu are cine cu cine sa tina pasul, este mult de lucru la ele...

Razvan
#StarMember

La acoperire, rețeaua nr. 1 a devenit digi, după ce au plantat zeci de mii de site-uri în aproape fiecare localitate rurală din țară.

Nu stiu ce retea nr.1, dar abonatii DiGi nu raspund la sms si am aflat ca-l platesc. Le trimit sms si ei nu raspund. Imi raspund in whatsapp. Apoi aveau in whatsapp probleme cu video ca nu le permiteau apeluri video. Apoi acoperirea este jalnica cu 2g si nu folosesc telefonul in mobilitate. Intre localitati pe drumurile judetene stau cel mai prost efectiv degeaba au semnal nu se inarca nimic. De fapt se uita la google maps ca matele in calendar se vede ca nu-l folosesc mai ales in zonele rurale. Cand ceilalti in 2017 erau obligati sa puna roaming, Digi avea exceptie. Abonatii dadeau telefon la relatii clienti sa spuna unde vor sa aiba roaming si aveau doar pentru tara respectiva. Una a zis ca vrea in Grecia si a avut doar in grecia. La trecerea prin Bulgaria nu mai avea nimic ca nu a spus si Bulgaria la relatii clienti. Oricum semnalul era jalnic. Asa au ramas si azi. Au pus pe litoral 5G, dar vitezele sunt de 3G. Nu isi permit sa foloseasca Google maps in modul satelit. Le merge greu chiar si in modul harta simpla. Cat dai atat face. Stau bine la wifi, dar si Orange le sufla in ceafa aici lejer.

In reclamele Digi spun ca ai "minute si internet" nelimitate. E un mic subterfugiu pentru sms-urile in afara retelei. Bine, 0.01E de mesaj nu e o avere, dar totusi... avem Yoxo care, la 4E ai nelimitat totul. Practic, mai ieftin cu 1E fata de digi, fara alte costuri suplimentare (evident si Yoxo are si mici neajunsuri, dar doar pe subiectul asta...).

Legat de semnal: daca ma intrebai acum 4 luni ti-as fi recomandat sa te mai gandesti. Din vara cam am ceva probleme (la Digi, ca despre ei vorbesc) si de doua luni astept un raspuns. Chiar ma mira ca il intarzie.

Multe exagerări nefondate, o să râzi, dar vin tare din urmă, dar este bună concurența că mai scoate ORO din zona de confort.