anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Provocarea "Stand-Up Poetry"

FLo1
#StarMember
În toți se naște-un mic poet / Mai de succes, sau desuet / Dar liber e a încerca / Și sens cuvintelor a da. //
La acest topic așadar / În mână alături cu-n pahar / Vă rog să scrieți ce doriți / Și-n rime să ne povestiți. //
O rimă dacă nu găsiți / Și vreți doar ca să citiți / Puteți să fiți și cititor / Sau chiar un simplu spectator. //
Cu riscul să fiu izolat / Cu-un TOPIC baltă lăsat / Haideți ca să încercăm / Și-n LIKE-uri să ne ”concurăm”? //
Când rime voi mai încerca / Eu aici le voi posta. / Membrii ca să le citească / Comunitatea să-l cinstească.
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Pe final de săptămână,

E-o inițiativă bună.

Că esți la munte sau la mare,

Ai parte de socializare.

 

Totuși, va rog, să nu uitați

De la scopul Comunității să nu vă îndepărtați.

Adică poezia să fie

Legată te tehnologie.

 

Că de nu va fi așa,

Voi pune mâna pe bagheta mea.

Și-ar fi păcat ce s-ar putea-ntâmpla.

Ca prin magie, topicul ar putea dispărea 🙂

Vizualizare soluţie în postul original

22 Răspunsuri 22

FLo1
#StarMember
Pana veti raspunde cu cel putin un catren, va ofer un moment de amuzare ca "un joc de creion" in viziunea lui Tudor Arghezi JOC DE CREION Brotăcelul, la fîntînă, L-ai avea la îndemînă, Ca să-l prinzi ( pe brotăcel ) Să te joci niţel cu el. Însă nici nu poţi să-l vezi, Verde dintre frunze verzi, Căci cu ele seamănă Ca o frunză geamănă. A ! că-i mic şi e frumos Şi n-ar prea umbla pe jos, Că-şi mînjeşte - şi nu vrea - Pielea lui de catifea. Stă în pom pitit, pe cînd Ție ţi-a venit un gînd : Printre mugurii crescuţi, Să-l mîngîi şi să-l săruţi. Dar ai vrea să ştii, acum, Ce se fac, pe frig şi-n drum, Cînd se scutură copacii, Brotacelul şi brotacii. Căci, pe viscol, fără foc, Nici căciulă, nici cojoc, Pot să degere, săracii, Brotăcelul şi brotacii. N-avea grijă. Nu le pasă. Şi-au gătit la cald o casă, În pământ, pe sub tulpini, În adînc şi-n rădăcini. Şi-acolo, pe vreme rea, Dorm întinşi pe-o canapea. Tudor Arghezi - VERSURI - 1980

Jay
Campion certificat
Tu, Rising Star, n-ai a te teme, Chiar de, paharul imi lipseste. Căci balta nu vei fi lăsat, Si nici c-un topic izolat. Din vechi istorii se zvonește Că, femeii, fara pahar, Mai bine i se potriveste. De ras, ea, sa se faca, iar si iar..

FLo1
#StarMember
O, @Jay, tu ești prezentă peste tot Cu tine nu mă plictisesc deloc Răspunzi la orice provocare De mă trezesc fără scăpare. // Naiv și cu pahar eu chiar credeam C-o băutură-n mână mă vedeam Că nu credeam că din Comunitate Va lumina o stea cu-așa intensitate.

Jay
Campion certificat
Vai, ce rușine, ar trebui sa-mi fie, chiar îmi este. Asa vorbe frumoase sa primesc, Si eu s-adorm, precum frumoasa, din poveste, In loc, asa cum ar fi trebuit, sa strălucesc. Dar, ce spun eu frumoasa, chiar o stea Ce-n noapte ar trebui sa lumineze calea Si, eu, s-adorm precum o valijoara, Uitata pe-un peron, intr-o micuța gara.

Diana
Cunoscător
Românul s-a născut poet Când ești un scriitor lookset Cum bine zice Alexandri Dar în Comunitate vrei să știi Cu un pahar de vin în dreapta ta Pe loc ne face versuri @Flo_1 ca o stea

Anonim
Neaplicabil
Nu știam că pe aici Sunt mulți poeți Mai mari sau mici Dar se pare că toți Putem să fim amici .... Atât am reușit :))))))

FLo1
#StarMember
Desi e soarele pe cer Si steaua vad ca n-a apus Ea straluceste efemer Fiindca la somn ea nu s-a dus./// Ea straluceste peste voi Aici in Comunitate Ne lumineaza cu solutii noi Ea este @Jay, pe buna dreptate./// Mai sunt aici stelute care striga Dar licaresc cu teama, sa nu se stinga, Dorind lumina lor sa nu apuna, Si "noapte buna" la culcare sa ne spuna.

DanielaH
Moderator

Pe final de săptămână,

E-o inițiativă bună.

Că esți la munte sau la mare,

Ai parte de socializare.

 

Totuși, va rog, să nu uitați

De la scopul Comunității să nu vă îndepărtați.

Adică poezia să fie

Legată te tehnologie.

 

Că de nu va fi așa,

Voi pune mâna pe bagheta mea.

Și-ar fi păcat ce s-ar putea-ntâmpla.

Ca prin magie, topicul ar putea dispărea 🙂

FaraUnID
Campion certificat
Fac versuri nu doar rime, sa-ti intre-n cap bine Experienta mea cu Orange in cuvinte pentru tine E anu' 20-20, Comunitatea Orange este tot aici Poti sa intri dar ai grija ce zici Foarte important de stiut: Nimeni nu te-asculta daca n-ai nimic de spus #JosCenzura impachetata ca principiile comunitatii!

Romeo_
Senior certificat
Ca un raspuns la mica provocare / Ar trebui sa scriem ce apare nou sub soare / Legat de Orange sau tehnologie / Pe viitor poate ne-o da si energie / Si apa cea vitala dar si gaz / Sa fie Orange toate dupa caz / Iar ca acest subiect sa fie urmarit / Si Daniela sa nu dea deloc delete / E necesar sa fiti toti concentrati / Si pe aceste teme sa focalizati / Pentru ca viata in Comunitate / E despre lucruri foarte importante / De reusiti sa scrieti versuri,rime / Faceti-o dar pe-aceste teme “fine”.

FLo1
#StarMember
Dragi prieteni aici prezenti, / Daca sunteti consecventi / In versuri daca ne puteti spune /"DE CE-ATI ALES ORANGE PE BUNE"? /// Ce anume v-a atras / Altora cand le-ati spus "PAS!"/ Ce anume ati preferat / Cu ORANGE cand ati semnat?/// De ce-ati dorit abonament / Ca si-un prepay e permanent / Daca-l incarci si-l folosesti / Chiar si de YOXO mandru esti. /// Iar la solutia ce-ati optat / Ce ati schimba neaparat? / Fie resurse c-ati mai vrea / Sau poate fi si altceva. /// Al vostru feedback e-asteptat / Si nu c-ar fi "neaparat" / Dar Orange ca sa va ofere / Ar vrea sa stie "ce se cere".

GOLDzila
Explorator
Foaie verde de COVID Dimineata cand m-am trezit Am intrat in comunitate Sa mai aflu o noutate Despre voce , net , tv Cum in alta retea nu mai e Fie ca ai vechimea cea mai mare La Orange nu esti tratat ca atare Si ramai cu ochii in soare Atunci cand esti nou venit esti slavit .

FLo1
#StarMember
A mai trecut un lup prin crâng / Chiar mai devreme, spumegând / Solicitând și el "respect" / Că el e mare și-nțelept. /// Și tot așa scria zicând / "Că el e vechi, nu-i de curând" / Așa ca alții abonați / Care de Orange sunt curtați. /// Și că el vrea și "transparență" / Că el e unul cu licență / Și că se simte "înșelat" / Și într-o lăture-aruncat. /// Și am ieșit eu și i-am zis: / "Așa ceva... poate în vis / Acolo, de vrei e gratis / Însă aici doar de e scris. /// Dar tot nu a-nțeles săracul / De ce plătește acum cu sacul. / Că după ce-a semnat "în rate" / El vine acum și vrea "dreptate". /// Așa pățește fiecare / Cu capu-n nori și ochii-n soare / Că grea e viața la zgârcit / Când la bani nu-i iscusit.

Jay
Campion certificat
Eram mici.. si eu, si ei, Si, nu stiam ce fac. Dar, au ramas amicii mei, Si-n urmatorul veac.. La inceput fu greu, de fel, Nu stiu lor, dar, sigur mie. Fara resurse, de vreun fel, Doar numarul, chirie..