anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange sau (vs) Vodafone

IOVANEmanuelG
Junior
Salut! Care credeti ca este mai bun: ORANGE SAU VODAFONE ? IN VIITORUL apropiat/departat.
Si pe parte de semnal, dar si pe parte de internet tot...
6 Răspunsuri 6

svetalex
Senior certificat
Fiecare are plusuri și minusuri în ceea ce privește semnalul. Din punctul meu de vedere ofertele sunt destul de asemănătoare. Am rămas pe Orange din obișnuință 🙂

FLo1
Campion certificat
Depinde ce alegi. Criteriile sunt multiple si interesele majore. Dar pe termen lung va merge mai bine cel care își va respecta clienții și îi va fideliza mai bine. Sper că ți-am răspuns cam la ceea ce doreai să afli.

IOVANEmanuelG
Junior
Si care credeti ?

FLo1
Campion certificat
Depinde ce cauți și ce așteptări ai. Depinde de asemenea și de situația de moment a nevoilor pe care le ai în locația în care îți sunt necesare serviciile, fie ele de voce, date sau TV. Detaliază și discuția poate să prindă un sens.

Vio73
Campion certificat
Salutare! În orașe, semnalul este bun la toți operatorii, în general, deci implicit la ambii operatori mari. În rural, majoritatea antenelor Orange/Vodafone pentru 3/4g sunt în ransharing, adică folosesc aceiași piloni, deci semnalul este relativ la fel și este împărțit oarecum între utilizatorii celor două rețele de telecomunicații. Vitezele de internet mobil oferite se împart la numărul de utilizatori ce se conectează la o antenă. Cu cât sunt mai mulți, vitezele sunt mai mici, evident! Conform datelor ANCOM, există următoarea situație: https://www.ancom.ro/toti-operatorii-si-au-imbunatatit-acoperirea-cu-semnal-de-voce-mobila-in-2020_6324 Vezi și cotele de piață ale fiecărui operator aici: https://gadget.ro/romania-are-peste-6-milioane-de-conexiuni-la-internet-fix-si-peste-21-de-milioane-de-conexiuni-active-la-internet-mobil/ Referitor la vitezele de internet, conform ANCOM, ai un clasament aici: https://www.mobilissimo.ro/stiri-telefoane/orange-romania-are-cele-mai-bune-viteze-de-internet-mobil-si-fix-conform-masuratorilor-ancom Inutil să mai spun că, după preluarea Telekom, acoperirea cu servicii fixe a Orange a crescut foarte mult, dar și așa este peste cea a Vodafone. Asta nu înseamnă că totul este perfect și nu există probleme la oricare dintre cei doi. Dacă ai nevoie să folosești internetul mobil și vocea în multe locuri din țară, nu te baza în totalitate doar pe un singur operator. Baftă!

Pololica
Maestru
Ce anume te intereseaza? Eu sunt pe Orange, sotia pe Vodafone. Niciunul nu-i perfect. Am fost pe Transalpina si erau zone in care aveam semnal intermitent (ori eu, ori ea). Ea prefera Vodafone deoarece sunt singurii care au la ea la munca (la interior) semnal.