anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Noul Samsung Galaxy S26: 4 situatii in care antreprenorii pot lucra mai rapid direct de pe telefon

AndreeaAC
Community Manager
Community Manager

Salutare!

Pentru mulți dintre voi, antreprenorii, telefonul a devenit un instrument esențial pentru activitățile zilnice: trimiteți oferte, verificați documente, coordonați echipa și răspundeți rapid clienților, toate fără să fiți legați de birou.

Atunci când alegeți un telefon pentru companie, nu contează doar performanța, ci și siguranța investiției. În business, dispozitivele mobile sunt folosite intens, iar garanția de 24 de luni oferită pentru persoanele juridice aduce mai multă siguranță pentru echipamentele folosite zilnic.

Dar ce poate face concret un smartphone precum Samsung Galaxy S26 într-o zi aglomerată de lucru?

Mai jos găsiți câteva situații în care funcțiile sale vă pot ajuta să lucrați mai rapid și mai eficient.

1. Când aveți nevoie să reacționați rapid la emailuri și documente

Dacă primiți des emailuri, solicitări sau fișiere, funcțiile Galaxy AI pot deveni un ajutor real:

• Note Assist poate rezuma automat texte sau notițe mai lungi
  • Writing Assist poate reformula sau corecta rapid un mesaj
  • Browsing Assist poate genera un rezumat al unei pagini web sau al unui articol

Ce înseamnă asta în practică? Puteți vedea ideile principale dintr-un document în câteva secunde și puteți trimite un răspuns clar, fără să petreceți timp analizând fiecare paragraf. E ideal mai ales atunci când sunteți în deplasare și fiecare minut contează.

2. Când lucrați din mai multe locuri

Mulți antreprenori alternează între birou, întâlniri și vizite la clienți sau pe teren.

Cu procesorul puternic și 12 GB RAM, Galaxy S26 vă permite să rulați simultan aplicații de email, CRM, documente, platforme de colaborare sau chat intern fără blocaje.

Conectivitatea rapidă ajută la trimiterea fișierelor sau imaginilor imediat ce sunt primite.

Un exemplu ar putea fi atunci când primiți fotografii sau documente din teren, le verificați direct pe telefon și le retrimiteți clientului în doar câteva minute, fără să fie nevoie să ajungeți la birou sau să deschideți laptopul.

3. Când creați sau trimiteți frecvent conținut

Camera de 50 MP cu procesare AI și stabilizare video poate fi utilă atunci când trebuie să documentați rapid activitatea firmei.

Poate fi folosită pentru:

• fotografii de produse
  • imagini ale proiectelor finalizate
  • poze sau clipuri pentru prezentări
  • conținut pentru social media

Este mult mai simplu să faceți fotografia perfectă direct din telefon și să o trimiteți clientului în aceeași zi. Pentru multe afaceri - construcții, design, producție, HoReCa, imobiliare, asta poate face diferența în relația cu clienții.

4. Când securitatea datelor contează

Accesul rapid la emailuri, documente interne sau aplicații de business înseamnă și responsabilitate și protecție.

Platforma Samsung Knox, integrată la nivel hardware și software, ajută la protejarea datelor companiei chiar dacă:

• telefonul este folosit în afara biroului
  • conexiunea se face la rețele Wi-Fi publice sau necunoscute
  • dispozitivul ajunge în situații neprevăzute (pierdere, furt).

Pentru mediul de afaceri, securitatea nu e un „nice to have”, ci o necesitate.

Când diferența poate fi mai mică

Dacă folosiți telefonul doar ocazional în activitatea profesională și majoritatea taskurilor sunt realizate pe laptop sau desktop, este posibil ca funcțiile avansate ale unui smartphone premium să fie utilizate mai rar.

Până la urmă, utilitatea unui telefon depinde de cât de mult vă gestionați activitatea direct de pe telefon și de cât de rapid trebuie să reacționați în relația cu clienții.

Series_Social_Media_1200x628@1x.jpg

Voi cum lucrați direct de pe telefon? Ce folosiți cel mai des în activitatea voastră: email, documente, fotografii pentru oferte, comunicarea cu echipa?

Și ce telefon folosiți în prezent pentru business? Așteptăm experiențele voastre!

Un „te rog” deschide inimi, iar un „mulțumesc” le apropie. 🙂
6 Răspunsuri 6

MihaiC99
Campion certificat

Personal am un Xiaomi 14 Ultra. Îl folosesc destul de des pentru poze și pentru a-mi nota rapid diferite lucruri. Pentru mine e important să aibă o cameră bună care să surprindă detaliile.
În rest îl folosesc pentru mailuri, comunicare pe rețelele sociale și plăți online, atât pentru lucruri personale, cât și pentru muncă. În general mă ajută mult în activitățile de zi cu zi.
Cred că un telefon performant este util pentru că totul merge mai rapid și mai ușor, iar când ai nevoie să faci ceva repede de pe telefon nu pierzi timp. Nu în ultimul rând, contează foarte mult și conexiunea la internet, de aceea sunt abonat la Orange (cea mai buna retea mobila)🙂.

@MihaiC99 vorbești in calitate de antreprenor?

MihaiC99
Campion certificat

@RafaHelper, am vorbit în calitate de utilizator persoană fizică, care folosește telefonul foarte intens, atât în viața personală, cât și în activitatea profesională. Îmi pare rău dacă ai/sa înțeles altceva din postarea mea.

Nu trebuie sa iți para rău, am întrebat pentru a fi mai clara părerea ta. 🙂

MihaiC99
Campion certificat

Mulțumesc pentru clarificare! Sunt aici, în comunitate, să ajut cât pot și să împărtășesc sincer părerile mele despre serviciile oferite de Orange, încercând să nu supăr pe nimeni 🙂.

RafaHelper
#StarMember

@AndreeaAC mi-a plăcut ca ai menționat acest lucru: 
Dacă folosiți telefonul doar ocazional în activitatea profesională și majoritatea taskurilor sunt realizate pe laptop sau desktop, este posibil ca funcțiile avansate ale unui smartphone premium să fie utilizate mai rar.

Desi nu sunt antreprenor pot spune ca funcțiile prezentate de tine nu le folosesc si îmi place sa îmi gestionez munca mai mult de pe laptop. Pentru a răspunde la un email de pe telefon îmi ajunge si varianta din browser, nici  măcar nu simt nevoia de aplicație.