anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Melodii reclame Orange

cana_darius
Începător

Cum ne numeste melodia abonamentul cangur 15 din septembrie 2012

23 Răspunsuri 23

delfinas
#StarMember

De unde curiozitatea asta? Faci o istorie a reclamelor Orange?

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

BlackWolf
Maestru

Folosește aplicația Shazam și afli singur imediat cum se numește aproape orice melodie...

MihaiC99
Campion certificat

Eu cred ca vrea sa testeze comunitatea Orange. Raspunsurile sunt cunoscute deja.🙂

Folosind aplicații precum Shazam sau SoundHound și accesând canalul oficial de YouTube Orange, poate afla rapid toate raspunsurile de care are nevoie.

https://m.youtube.com/@orangeromania 

Exact, asa este, este foarte ușor de aflat răspunsurile astea singur...

Cred ca ori vrea sa testeze comunitatea sa vadă cum și cât de repede reacționează, ori este putina obraznicie la mijloc și în loc sa caute el, așteaptă mura în gura de la alții, ori nu știe cum se face, dar în cazul asta se rezolva cu o simpla căutare pe Google și afla. Doar el știe...

cana_darius
Începător

Cum ne numeste melodia motive sa fii la orange pe 10 aprilie 2013

cana_darius
Începător

Cum ne numeste melodia Orange e aici pe 21 martie 2024

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Incearca sa postezi intrebarile in acelas topic.

Deschiderea unor topicuri multiple nu ajuta pe nimeni. Poti sa ne spui care este scopul acestor intrebari? Cunosti deja răspunsurile? Iti amintesti spoturile sau postezi de dragul de a posta?

cana_darius
Începător

Cum ne numeste primul si al doilea melodia Orange Love Craciun 2017 pe 21 noiembrie 2017

cana_darius
Începător

Unde Era Balon Cu Abonamentul Delfin, Fluture, Si Pantera Pe 18 Septembrie 2009