@cocolosh eu am in baie o oglinda inteligenta Orvibo,este cool fiindca se conecteaza wifi,are vreme,ceas,poti sa iti pui si tot felul de minunatii din Google Play. Eu am lasat-o by default doar weather-ul si ceasul.
Poti de asemenea sa iti faci tu un acasa dintr-un smartphone mai vechi sau o tableta pe care il montezi in spatele unei oglinzi care se vede prin ea (gasesti pe net). Ideal e sa ai si o priza in baie ca sa ii pui si un incarcator ca sa ai energie permanent. E usor de facut. Mai au nemtii un soft dar nu-l gasesc acum care proiecteaza weather-ul si ceasul printr-o oglinda speciala pe care o gasesti tot la ei pe la vreo 100 de euro si tot asa cu un smartphone mai vechi sau tableta atasata in spatele ei. Avantajul acesteia e ca iti proiecteaza in marime mai mare decat ecranul device-ului. Daca dau de link am sa-l pun aici.
Referitor la sistemul audio integrat in mobilier,nu prea inteleg ce ti-ai dori. Nu e mai frumos doua boxe de podea ,un smart tv cu aplicatia Spotify pe el si iti controlezi muzica de pe telefon? De asemenea poti lasa aprins ecranul televizorul doar cu weather-ul si ceasul eventual un wallpaper cool sau fotografii din colectia personala,ori il poti stinge si controlezi totul prin smarthone? Chiar nu e complicat iar daca esti interesat te ajut eu cu niste sfaturi,eventual un sistem cal al meu (descris mai sus).
Pentru ca sa auzi muzica si in baie,poti pune o boxa bluetooth ca sa nu mai tragi fire si ce ai in living o sa auzi si in baie.
Acum depinde si de buget insa exista solutii pentru toate buzunarele :)
As sugera sa nu te arunci la oglinda Orvibo care e cam scumpa,vreo 600 de euro si dupa cum ti-am zis cu vreo 150 de euro si un smartphone mai vechi iti facem oglinda visata :)
Pentru sistemul audio si daca vrei ceva de calitate vorbim deja de vreo 2000 de euro si asta ar cam fi minimul minimului :). Bine poti pune si niste boxe "moarte" fara suflet si un amplificator luat de pe OLX anitic,vechi si de demult 🙂 dar si auditia va fi pe masura. Depinde ce vrei si tu.
Daca vrei insa sa nu investesti prea mult,un Google Home Max in living si un Google Home Mini in baie controlat tot prin smartphone si ai uitat de toate iar ca buget nu sari de 1500 de lei cu totul.