la 26-06-2026 01:31 PM
Salutare, comunitate!
Ne apropiem de finalul concursului nostru aniversar cu tematică de campionat de fotbal (30 iunie este ultima zi) și vrem să vă mulțumim pentru energie, implicare și spiritul competitiv de până acum. Chiar a fost frumos! 🥰
Dar… mingea nu se oprește aici.
Continuăm cu meciurile reale din cadrul celei mai importante competiții fotbalistice internaționale! Mai ales că echipele calificate intră în fazele eliminatorii, unde partidele devin tot mai strânse și mai emoționante.
Așadar, dăm startul pronosticurilor!
Vă invităm să ne testăm intuiția, fie că e bazată pe curiozitate, pe experiență sau pe pasiunea pentru fotbal.
Cum jucăm:
Desigur, putem să împărtășim și lucruri interesante, curiozități sau aspecte mai puțin cunoscute din competiția actuală sau cele trecute. Sau… de ce nu, să comentăm și moda de la acest campionat, de exemplu, cine are cel mai reușit echipament?
Aici jocul îl facem noi. ☺️
Începem ușor, pe zile, în funcție de meciurile disponibile. Deocamdată:
|
Meci |
Pronostic |
|
Africa de Sud – Canada |
|
|
Brazilia – Japonia |
|
Vom actualiza rezultatele în postarea inițială, iar pe măsură ce apar noi meciuri, lansăm noi runde de pronosticuri. Sau… le puteți propune chiar voi. 😉
Dacă ne strângem în număr mare, putem face și un sistem de punctaj, just for fun, între noi. Până la urmă, fotbalul e mai fain împreună, iar important e să împărtășim momentele și să ne distrăm în Comunitate.
26-06-2026 01:54 PM - editat 26-06-2026 01:56 PM
1. Brazilia - Japonia
Cred că Brazilia este favorita și merg pe victoria lor. Scor: 2-1 sau 3-1.
2. Africa de Sud - Canada
Aici va fi un meci strâns, cred că va câștiga Canada. Scor: 1-2 sau 0-1
la 26-06-2026 01:59 PM
Parc-ai spune că ne-am vorbit sau ne-am uitat la aceleași meciuri împreună! 😅
Eu le aveam așa în minte: Brazilia - Japonia >> 2-1, Africa de Sud - Canada >> 2-3 🤞🏻
la 26-06-2026 01:59 PM
Parc-ai spune că ne-am vorbit sau ne-am uitat la aceleași meciuri împreună! 😅
Eu le aveam așa în minte: Brazilia - Japonia >> 2-1, Africa de Sud - Canada >> 2-3 🤞🏻
la 26-06-2026 02:04 PM
| Meci | Pronostic |
| Africa de Sud – Canada | 1-1 după 90 de minute Canada câștigă în prelungiri |
| Brazilia – Japonia | 2-1 |
la 26-06-2026 02:18 PM
Hai sa vedem cum e cu norocul incepatorului...
la 26-06-2026 05:39 PM
Daca nu ne place fotbalul ce facem? Stam pe banca de rezerve? Sau pregatim gratarul si frigiderul pentru runda finala?😜
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor