anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum vi se par ofertele buy back?

cell_vmc
Explorator

cum vi se par ofertele buy back?

6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember

Salutare!

Se poate și mai bine. Dar fiecare operator își are propria strategie și cunoaște foarte bine avantajele și dezavantajele ( sau așa ar trebui), când intră într-o astfel de afacere .

Baftă!

MihaiC99
Campion

Salut,

Oferta buyback de la Orange nu e prea avantajoasă, oferă sume mici pentru telefoanele vechi. Oricum, toate telefoanele pe care nu le-am mai folosit le-am donat mereu către persoane care chiar aveau nevoie de ele.

Ar fi util daca ne-ai spune și părerea ta. Ne poți spune daca te-ai folosit de acest serviciu sau daca ți se pare avantajos.

ptr mine a fost avantajos la ultima fidelizare fiindca acel voucher buy back l@m folosit online unde pct oty au fost triple👍

Reflekt
Junior

Ofertele de buyback sunt totdeauna in avantajul operatorilor si nu al tău, indiferent de ce operatori vorbim.

Pololică
#StarMember

Salutare!

Depinde la ce te raportezi. Operatorii au ca scop profitul, si, daca telefonul tau are mai mult de 2 ani de la lansare, va deveni deseu electronic (EEE).

Pentru a avea oferte bune, operatorii primesc "ajutor" (acceptul producatorului) de a schimba un model (cu o anumita vechime) cu unul mai nou. Caz concret: s-a lansat S25. Daca aduci un S24 sau S23, primesti reducere 50-75% din cel nou la abonarea la abonamentul X redus cu Y%. Reducerea la aparat (50-75%) este suportata de producator (adica Samsung in exemplul de fata), iar la abonament de catre operator.

Daca mai tine cineva minte, Apple a facut un parteneriat cu ATT (Cingular la vremea respectiva) prin care se vindea IPhone doar prin operatorul respectiv (parca o perioada, nici Apple nu vindea in perioada de precomanda pana nu ajungeau telefoanele la operator). Acum, la aproape 20 de ani de la lansare, Apple (si operatorii americani) ofera o oferta de buyback echivalenta cu valoarea modelului de baza (1.000$, dar la abonamentele cu valori mari/superioare, sau 5-600$ pentru cele medii). Daca e bine sau nu acest model, nu stiu. Depinde de fiecare.

Lulabadan
Junior

Salut!

Ofertele Buy-Back de la Orange mi se par utile. Avantajul e că poți primi un discount direct, iar procesul e destul de simplu, mai ales dacă mergi în magazin.

Totuși, valoarea oferită pentru telefoanele vechi variază destul de mult în funcție de starea dispozitivului și de model. Uneori am observat că ofertele pot fi mai bune în perioada campaniilor speciale (Black Friday, aniversări, etc).