anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cea mai buna comapanie ORANGE din ROMÂNIA

JIPA_IONEL
Junior
ORANGE cea mai buna companie din ROMÂNIA FELICITĂRI JIPA IONEL
8 Răspunsuri 8

FLo1
#StarMember
Nu zau. Dar ce te-a determinat la această constatare?

delfinas
#StarMember
Jipa Ionel, bun venit in Comunitate!!! Poti detalia putin?

teacher_
#StarMember
Nu știu dacă e o gluma, sau vorbește serios acest domn...

FLo1
#StarMember
@delfinas: Inițiatorul se ține de glume, nimic mai mult. Și pe deaspupra e client vechi în Comunitate, mai exact din 05/02/2020, deci de-al casei.... :)))) ”Bun venit”... la comedie.

delfinas
#StarMember
Atunci bun REvenit! :) Mda, am vazut activitatea sa deosebita...

Neaplicabil
Din nefericire chiar are dreptate dl Ionel. Zic asta pentru că așa chiar este . Fara discuție chiar . Personal am fost client și la Telekom, un dezastru in adevăratul sens al cuvântului, dar și prin altcineva din familie la Vodafone. Muuult mai slabă rețeaua . Despre Digi, sunt la serviciile fixe, tv și fiberlink 1000 . Am legat efectiv cu lanțul laptopul de birou, cu noulor ONT Huawei cu wifi 6 . Dar la telefonie, nu incerc . Încă .

Vio73
#StarMember & November Problem Solver
Și eu sunt foarte mulțumit de serviciile Orange! Acum, fiecare cu mulțumirile și nemulțumirile lui, dar are și omul dreptul să spună ce dorește și ce gândește, nu? @ inițiator, Felicitări pentru punctul de vedere liber exprimat!

mihai_13
Maestru
"urmaresc si scriu" pe Comunitate de ceva timp si pot sa va zic ca peste 70% din probleme asa zise Orange sunt de fapt problemele "clientilor" care nu au habar de o retea GSM (Orange in speta) nu cunosc "regulile" de functionare (in special roaming) , nu stiu sa foloseasca un telefon "smart"(nu mai zic un computer) sau pur si simplu sunt gica-contra ...