anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cea mai buna comapanie ORANGE din ROMÂNIA

JIPA_IONEL
Junior
ORANGE cea mai buna companie din ROMÂNIA FELICITĂRI JIPA IONEL
8 Răspunsuri 8

FLo1
#StarMember
Nu zau. Dar ce te-a determinat la această constatare?

delfinas
#StarMember
Jipa Ionel, bun venit in Comunitate!!! Poti detalia putin?

teacher_
#StarMember
Nu știu dacă e o gluma, sau vorbește serios acest domn...

FLo1
#StarMember
@delfinas: Inițiatorul se ține de glume, nimic mai mult. Și pe deaspupra e client vechi în Comunitate, mai exact din 05/02/2020, deci de-al casei.... :)))) ”Bun venit”... la comedie.

delfinas
#StarMember
Atunci bun REvenit! :) Mda, am vazut activitatea sa deosebita...

Neaplicabil
Din nefericire chiar are dreptate dl Ionel. Zic asta pentru că așa chiar este . Fara discuție chiar . Personal am fost client și la Telekom, un dezastru in adevăratul sens al cuvântului, dar și prin altcineva din familie la Vodafone. Muuult mai slabă rețeaua . Despre Digi, sunt la serviciile fixe, tv și fiberlink 1000 . Am legat efectiv cu lanțul laptopul de birou, cu noulor ONT Huawei cu wifi 6 . Dar la telefonie, nu incerc . Încă .

Vio73
#StarMember
Și eu sunt foarte mulțumit de serviciile Orange! Acum, fiecare cu mulțumirile și nemulțumirile lui, dar are și omul dreptul să spună ce dorește și ce gândește, nu? @ inițiator, Felicitări pentru punctul de vedere liber exprimat!

mihai_13
Maestru
"urmaresc si scriu" pe Comunitate de ceva timp si pot sa va zic ca peste 70% din probleme asa zise Orange sunt de fapt problemele "clientilor" care nu au habar de o retea GSM (Orange in speta) nu cunosc "regulile" de functionare (in special roaming) , nu stiu sa foloseasca un telefon "smart"(nu mai zic un computer) sau pur si simplu sunt gica-contra ...