anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Care nu sunteti nemultumit?

Catalin_331
Începător
Foarte multumit de serviciile orange
5 Răspunsuri 5

Anonim
Neaplicabil
PING: 45 + Download + Upload. Marele Orange, Nr. 1 in Romania, Cea mai tare retea. Dar ei nu au treaba cu pingul, daca fibra functioneaza. Test rulat in urma cu 30 de secunde. Ca idee, dupa ora 19 pana la ora 01, cam asa functioneaza treaba.

Vio73
#StarMember
Salutare! La mine e cam așa, pe ont-ul lor wifi 5:

AlinNov
Începător
Sunt dezamagit de semnalul Orange in zonele rurale. Eu platesc abonamentul telefonic de mai mult de 2 ani de zile unor rude dintr-o comuna din judetul Braila. A fost o decizie unilaterala sa aibe abonament telefonic ca sa "ne putem vedea" pe whatsapp. Eu nu louiesc in Romania. Au fost pe Telekom pana sa fie preluat de Orange iar semnalul a fost foarte bun. Si da, nu am mai vorbit cu ei cateva saptamani de cand cu preluarea Telekomului de catre Orange. Weekendul trecut nu am putut vorbi deloc , nici macar audio. Semnalul e foarte slab. Sper ca Orange sa investeasca si in antenele din zonele rurale, cu toate ca acesta problema e de ani de zile. Am sa mai astept 2 luni de zile -planific in vara o scurta vizita in tara - si daca semnalul va fi tot slab, o sa vorbesc cu rudele sa inchidem abonamentul si le voi cumpara cartela prepaid de la alt provider ce are semnal bun in zona. Sper ca Orange sa faca aceasta investitie daca nu vor sa-si piarda din clienti. Ca rudele mele, mai sunt si alte persoane. Toate cele bune!

FLo1
#StarMember & June's Problem Solver
@AlinNov: Bun venit in Comunitate. Dacă serviciile Orange nu sunt la standarde optime pentru zona de interes, care înțeleg că este una permanentă nu tranzitorie, atunci ai la mobilitate opțiunea pentru numărul de mobil al portării la Telekom, unde ai constatat că semnalul este mai bun. Decizia însă îți aparține. Succes.

Alex_45
Junior
Eu sunt mulțumit de serviciile Orange, nu ca-i ridic in slavi și-i laud,dar n-am avut probleme cu semnalul 🙂 ori cu Internetul !