la 09-01-2025 11:00 AM
Salutare Comunitate și La Mulți Ani !
Stiu ca aplicația Orange Money aka Evrixa! nu mai face parte din portofoliul Orange de ceva vreme , dar aș avea nevoie de câteva sugestii legate de alternative la această aplicație și la card, întrucât după migrarea către Alpha Bank, lucrurile au degenerat rapid.
Aplicația da foarte multe erori: afișarea incorectă a soldului, lipsa parțială a notificărilor, eroare la alimentare, eroare la accesarea IBAN-uri salvate, etc. Am făcut câteva sesizări în acest sens, dar se pare ca nimeni nu este interesat să le rezolve. Discuțiile la Call Center sunt lapidare și fără rezultate.
Pe lângă asta, faptul ca nu se mai poate alimenta contul din Orange Shop și parteneri, pt mine e un mare dezavantaj.
În mod firesc vreau să renunț la aceste servicii și să mă reorientez către ceva similar dar funcțional.
Ce recomandați în acest sens? Am aplicații/conturi/carduri la alte bănci dar niciuna nu oferă câteva aspecte care mă interesează în mod particular :
- posibilitatea de alimentare instant, din aplicația proprie a unui card (top-up), de pe alte conturi, așa cum se poate la Evrixa! și Revolut.
- posibilitatea de a face retrageri de numerar de la orice bancomat, fără comision, indiferent de suma.
- posibilitatea de alimentare a contului cu cash de la ATM-uri, astfel încât să nu fiu restricționat în weekend.
Mulțumesc pt eventuale sugestii!
09-01-2025 02:10 PM - editat 09-01-2025 02:12 PM
În aplicația UniCredit nu îti apare top-up pentru alimentare cont, când dai pe detalii cont?
la 07-05-2025 05:13 PM
As îndrăzni să spun ca de vreo 2 luni s-a stabilizat situația, motiv pt care folosesc in continuare Evrixa. Acum sa vedem ce se va întâmpla după migrarea către UniCredit. Probabil va fi încă un val de “situații tehnice”, dar dacă după totul va merge cum trebuie, atunci e ok.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor