anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

1 Aprilie, ziua Apple și Ziua Păcălelilor

DanielaH
Moderator

Știați că astăzi se împlinesc 45 de ani de când Steve Jobs și Steve Wozniak au fondat Apple Computer? Cum au început? Jobs și-a vândut mașina, iar Wozniak un calculator J

(sursa: https://www.mediafax.ro/evenimente/1-aprilie-se-implinesc-45-de-ani-de-la-nasterea-apple-20004100)

 

Și tot astăzi este Ziua Păcălelilor, ziua în care obișnuim să facem farse și surprize mai plăcute sau mai puțin plăcute prietenilor noștri.

În ultimii ani, Ziua Păcălelilor a fost un bun prilej pentru rețelele de socializare care și-au păcălit utilizatorii anunțând introducerea unor noi servicii neverosimile.

 

Și, pentru al doilea an consecutiv, Google a anulat din nou Ziua Păcălelilor și a decis să nu o sărbătorească prin farse sau alte evenimente.

(sursa: https://alephnews.ro/tehnologie/google-a-anulat-ziua-pacalelilor-pentru-al-doilea-an-la-rand-un-repr...)

 

Care este cea mai amuzantă farsă pe care ați facut-o prietenilor voștri? Sau poate ați fost păcăliți la rândul vostru într-un fel aparte? Vă invităm să împărtășiți aici cu noi aceste experiențe.

8 Răspunsuri 8

teacher_
#StarMember
Când eram copil apelam la farse, acum la maturitate e mai greu cu farsele, că nu toți știu de glumă. Când eram mic, era un om din sat care ne-a pus să mergem dintr-o parte în alta a satului că s-a răsturnat o căruță plina cu cireșe.... Nu am tinut seama nici măcar că era aprilie, și era destul de frig, aveam in cap doar cireșe. Au fost 2 km dus+întors foarte distractivi 🙂

FaraUnID
Campion certificat
Cele mai bune glume sunt acelea care implica magazinul online Orange si reducerile "de pana la 90%" .....

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
La mulți ani, Apple :) Făceam farse colegilor și părinților când eram în școala generală, le pregăteam cu câteva zile înainte și colaboram cu fratele meu sau prietena cea mai bună, era foarte amuzant. Am făcut la un moment dat împreună cu prietena mea o vată de zahăr falsă din vată medicinală și ceva colorant și le-am dat părinților. Recent nu îmi amintesc pentru că nu prea mai fac farse, acum mai mult le primesc de la nepoțelul meu sau verișori :))

FLo1
#StarMember
Așa cum bine observau @DanielaH, dar și @FaraUnID, atunci când dispare jocul, unitatea, relaxarea, atunci când activitatea de zi cu zi depinde de intervențiile proprii imediate, atunci când încetăm să ne mai bucurăm chiar și de lucrurile mărunte prezente în viața noastră ( cum ar fi chiar și niște banale gadget-uri reduse la mii de lei cu zeci de %%%), atunci..... nici măcar glumele nu mai au condimentele necesare pentru a smulge un zâmbet de pe fața noastră, a tuturor. Dar viața merge mai departe, cu alte încercări și/sau provocări.

Romeo_
Senior certificat
Când lumea este tristă, Și nu prea discutăm, E necesar cu toții, Măcar să ne distrăm. Faceți micuțe farse, Zâmbiți chiar zi de zi, Să v-amintiți cu drag, De când erați copii.

Vio73
#StarMember
În urmă cu ceva ani, de 1 aprilie făceam glume de genul că am văzut anunțuri din care reieșea că se dau 2000 de euro/lună la cules de portocale și banane în Suedia și Danemarca, având totul ( cazare și masă gratuite). Mai mulți doreau imediat să afle detalii și atunci, ceilalți se amuzau.

TheSpecialist
Maestru
In liceu aveam un telefon public pe unul din holuri. Chiar de 1 Aprilie s-a întâmplat sa sune și eu eram în preajma . M-a luat o duduie la rost ca nu suntem școală serioasa , ca ce facem , mai vrem pana la urma mobilierul despre care a discutat cu don' director? I-am spus ca da, evident, noi am transmis comanda , dar probabil undeva , ceva s-a înțeles greșit. Și uite asa toată cancelaria s-a făcut cu mobila noua Neoset , scumpa rău la vremea aia . Directorul nu a fost surprins când au venit flăcăii la montaj , dar fața lui când a venit și a doua tura de mobila...priceless!

mihai_13
Maestru
no comment :))