anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Cine merge la Untold 2019?

Experimentat
Junior
Dă și tu Like (inimioară) dacă vii la Untold ca să vedem câți vom fi prezenți din această comunitate
Dacă nu vii, spune-ne de ce nu o faci sau dacă ți-ai dori?
7 Răspunsuri 7

Miha_Z
#StarMember
Eu sunt indecisa.

Jay
Campion certificat
După cum e pusă intrebarea inteleg ca tu mergi?!... Ce așteptări ai? Eu sunt indecisa, pentru ca este la inceput de luna, cand sunt multe de făcut la serviciu pentru luna anterioară.. Dar, as merge la Neversea, calendaristic si zonal, e cel mai ok.. Deci, păstrez inimioara pentru mine.. 🙂

Vio73
#StarMember
Nu vin pentru că am probleme personale, cu toate că mi-ar plăcea să stau măcar o seară. Oricum, nu mai sunt la vârsta la care să stau toată noaptea și să fiu extaziat de muzică și spectacolul în sine.

Razvan
#StarMember
Anul acesta nu voi putea merge la Untold, deoarece după festival trebuie sa fiu la mare, ori distanța e prea mare între cele 2 și nu aș mai găsi cazare la Cj pe o distanță de 30 km, așa că trebuie planificat din timp un astfel de festival. Apropo, tu vei merge, ce așteptări ai de la el?

Romeo_
Senior certificat
As veni sa ma distrez / Dara timpul nu-mi permite / Uite- n dar o ❤️ / Sa aduni pe nesfarsite / Am si o curiozitate / Daca nu-i cu suparare / De ce atunci cand postezi / Ne “cersesti” tu inimioare ? / Nu o fac din rautate / Doar incerc sa inteleg / Cu ce te ajuta daca / Iti dau inimi grupu - ntreg? ❤️ PS : Sfatul unui om modest / Care nu-i normal la cap / Inimile se castiga / Nu se cer ca un ciorap ;)))

svetalex
Senior certificat
Nici eu nu vin la Untold, cu toate că mi-aș fi dorit tare mult să îi văd pe Robbie Williams, David Guetta, Bastille și mulți alții.

Miha_Z
#StarMember
Nu voi merge la Untold, din cauza distantei si a job-ului. Dar voi merge la Summer Well fiindca atunci sunt in concediu. @Experimentat tu vei merge la Untold?