Nu spun, ca n-ar fi oameni si oameni, dar, mi se pare SF sa crezi ca poti folosi telefonul timp de 1 an, sa suni sa dai mesaje si sa folosesti netul fara probleme, cu doar 5€. Probabil, asa cum facem toti cand suntem grabiti, nu ai fost atenta la ce-ti spunea, sau, daca reprezentantul a spus baliverne, la primirea mesajului de la Orange, din moment ce nu voiai abonament, trebuia sa mergi imediat inapoi sa-i explici despre protectia consumatorului... Presupun ca ai reincarcat de multe ori pana acum, nu ti s-a parut ciudat ca vrea un buletin sau ca te pune sa semnezi un contract? Ca, daca n-ai semnat nimic, atunci poti sa faci reclamatie, desi, ma repet, daca nu ai semnat nimic, nu vad cum te pot obliga sa platesti acel abonament, in baza a ce?.. Si, cum sa nu stii unde ai intrat sa reincarci?!!.. Wow :O... Daca ai lasat sa treaca o luna, fara sa faci ceva in acest sens, nu te supara, dar, din punctul meu de vedere ti-a convenit oferta, altfel mergeai si-l faceai pilaf, teoretic vorbind :)
A nu se intelege ca iau apararea consultantului, indiferent al cui este, mi se pare o practica gresita si creatoare de frustrari si nervi.. insa ei incearca sa vanda, intr-un mod gresit, pe sistemul scopul scuza mijloacele si, practica asta, este, din pacate, foarte folosita de agentii de vanzari.. dar, este treaba noastra sa spunem NU.. Si pe mine ma intreaba diverse chestii de obicei, de fapt ma intrebau, ca, de cateva luni, imi platesc din cont facturile, asa ca am scapat de problema asta, dar, mereu spun "nu, multumesc!"... si-mi vad de drum.. Daca ma intereseaza ceva atunci sunt atenta la ce-mi spune consultantul..