anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Samsung Galaxy Note 10 Plus

Crimestone
Începător
Salut, ca sa imi cumpar un Note 10 Plus cati bani trebuie sa dau ca sa il iau si cati trebuie sa dau la luna ?
28 Răspunsuri 28

Razvan
#StarMember
Merci, de atenționare :) Ultimul contract l-am semnat pe mail, nici nu l-am mai primit în format fizic.

Vio73
#StarMember
Am simulat în continuare cumpărarea produsului (cu abonament nou) și iată ce mi-a dat. Eu concluzionez că merge să iei (mai nou) în rate, pe factură și din Magazinul online.

Jay
Campion certificat
@Ascary, pozele pe care le-am atasat la comentariul anterior, inclusiv costurile din coș, sunt pentru Note 10 Plus..

Ascary
Campion certificat
Merci Jay,sigur voi merge intru-un OrangeShop,cred că este ceva in neregula cu contul meu. @Vio,încearcă simularea și cu prelungirea abonamentului actual.

Ascary
Campion certificat
Am să întreb și de acel earlyupgrade daca se poate plati diferență iar apoi sa lansezi o comanda pentru plata telefonului în rate pe factura.

Jay
Campion certificat
@Ascary, la 2 dintre abonamente si mie imi spune ca Early Upgrade nu este compatibil cu plata in rate Orange... pentru ca eu inca nu sunt in ultimele 6 luni de contract, dar, la ultima prelungire am achizitionat doar 2 telefoane, nu 4, cate abonamente am, de aceea pe 2 abonamente ma lasa sa cumpar in rate si pe celellate doua imi arata mesajul legat de Early Upgrade si rate.. Presupun ca nu merge, dar, cine stie... daca nu intrebi raspunsul este din start nu.. 😄

Vio73
#StarMember
Și la mine îmi apare că nu este disponibil cu plata în rate prin programul Early Upgrade. Dar dacă puteam prelungi la termen, nu cred că erau probleme.

Razvan
#StarMember
Nici la mine nu e compatibil cu early upgrade.

teacher_
#StarMember
Oare cat costa o folie/husa pentru Note 10? 🙂

Vio73
#StarMember
Destul de puțin...

Jay
Campion certificat
Pai, la cat costa telefonul, folia este un mizilic :D... poate vine montată pe telefon.. altfel, am găsit pe un site la 60 lei.. redusă de la 100.. pardon, redusa de la 99.99 :))))

Ascary
Campion certificat
Da,foarte puțin :))) Intre150 și 250 de lei:) o husa. Nu puneți folie pecranul lui Note. Nu se zgârie oricât l-ați folosi. Un toc e suficient. Folosiți doar huse Samsung. Nu sunt ieftine însă nu știrbiți prea mult din personalitatea telefonului. Recomand utilizarea husei din prima zi in caz că nu aveți asigurare Premium 🙂

Vio73
#StarMember
Dacă dai ceva bănuți pe telefon, poți da ceva și pe husă!

Ascary
Campion certificat
Husa este un must have. Acum mai depinde și în ce domeniu activezi fiindcă este o diferență între un parlamentar (de ce-oi fi ales exemplul asta ?) și un manipulant. Bine,daca e sa dai cu el de asfalt,dai și într-un caz și în celălalt. Dacă îți iei un Note 10 Aura Glow atunci husa va lua tot farmecul culorilor. Eu recomand husa,din prima zi. Folie pe ecran niciodată (că doar nu-l luam pentru o viață) 🙂