anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Reziliere verbala

andreiagafitei
Junior entuziast

Am făcut deja o cerere de retragere de la abonament la cartela, dar nu m-a contactat nimeni.

8 Răspunsuri 8

MihaiC99
Campion

Salutare!

Ai primit un număr de înregistrare pentru cererea de reziliere (trecerea de la abonament la PrePay)? De obicei, ești contactat în termen de 5 zile lucrătoare.
Dacă a trecut mai mult timp sau nu ai primit un număr de înregistrare, contactează Orange pentru a verifica dacă cererea ta a fost înregistrată.
Este recomandat să faci cererea de reziliere în scris, prin chat-ul din aplicația My Orange, astfel operatorul va trimite solicitarea către departamentul responsabil.
Dacă te afli în perioada minimă contractuală și ai beneficiat de reduceri, este posibil să ți se solicite plata unor penalități. Toate aceste detalii ți se vor comunica atunci când vei fi contactat.

Număr de înregistrare a cererii... Da... As m primit însă nu m-a contactat nimeni! 

Cate zile lucrătoare au trecut de la solicitare?

Dacă ai trecut mai mult de 5 zile lucrătoare, îți recomand să-i contactezi din nou pentru a verifica de ce nu ai fost sunat.

Au trecut abia 3 zile. Niciun răspuns nu am primit. Joi am făcut cererea. 

Joia trecuta! Am depus cererea! 

Posibil sa fii contactat până la sfârșitul săptămânii. Au fost multe zile libere datorate sărbătorilor.

3 zile din care niciuna lucrătoare. Trebuie sa ai răbdare, vei fi contactat. Săptămâna asta are doar 3 zile lucrătoare.🙂

Vio73
#StarMember

Salutare!

Probabil datorită faptului că au fost sărbători! Zilele următoare sau poate chiar săptămâna viitoare!

Deci trebuie răbdare, pentru că te-ai nimerit într-o perioadă numai cu zile libere!

Baftă multă!