anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Recuperare numar inchis PrePay Orange

emil139153
Începător
Buna

Am un numar de pre-pay pierdut pentru ca nu am reincarcat la timp, evident nu am primit notificari in acest sens, numai m-am trezit ca nu mai pot fi sunat sau sa primesc sms-uri.
Am fost si in magazine si in sediul central, am vorbit si la telefon cu diversi operatori si pe chat.
Am fost pasat de la un departament la altul si in absenta unei solutii viabile, ma trimit inapoi in magazin.

In magazin, se poate, dureaza 5 min, dar trebuie sa imi fac abonament. Mi se zice ca cel mai mic este de 7 EUR. Daca as vrea cu numar nou ar fi si alte optiuni mai ieftine, de exemplu cel cu 3 EUR in primul an si 5 EUR in al doilea. Dar nu se poate ca situatia mea e una speciala si acum pot fi strans cu usa pentru ca vreau sa-mi recuperez numarul.

Tehnic e posibil, simplu de operat, dar nu se vrea. E ca si cum sunt santajat ca in schimbul numarului sa platesc taxa de protectie sub forma unui abonament neconvenabil si care nu mi se potriveste. 

De ce nu se poate? Exista solutii alternative?

Multumesc
22 Răspunsuri 22

Am raspuns la intrebari, cum ziceam mai devreme am fost cativa ani pe abonament, am trecut pe prepay, numarul s-a inchis la sfarsitul lui martie, stiu cand am incarcat ultima oara, am dat codul cartelei de nenumarate ori la verificare. Numarul e in disponibil trebuie foar sa zic da la un abonament scump altfel nu efectueaza operatiunea. Cum vad eu lucrurile ei incearca sa profite de urma acestei situatii ca sa-mi impuna un abonament nefavorabil in schimbul numarului. Da am inteles ca e din vina mea si toti imi spun sa tac din gura si sa accept ca mi se face o favoare. Eu credeam ca relatia dintre un provider de servicii si client e una cu beneficii de ambele parti.

Îți voi răspunde eu de ce. E ceva ce majoritatea operatorilor telecom și, implicit, angajații lor vor evita întotdeauna să îți spună: numărul de telefon este doar un "conector", un "liant" de identificare și de autentificare la serviciile și aplicațiile oferite de către orice companie telecom! Aici e cheia! 

Razvan
#StarMember

Salut! Ai întrebat dacă ți se poate da abonamentul de 7 euro pe o lună, măcar așa ai putea renegocia apoi sau trece numărul iar pe prepay/yoxo?

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

Buna

Din cate mi-au dat de inteles da, desi m-au cam pierdut la partea de ofertare. Am vorbit cu 2 persoane diferite, una mi-a zis 5 euro plus TVA, adica aprox 35 RON pe luna, cealalta a zis 6 EUR cu TVA inclus, adica aprox 30 RON (da stiu ca euro e trecut de 5 si nu gasesc nicaieri oferte care sa semene cu acestea, spun doar ce mi-au zis ei). Asta s-a intamplat in Orange Shop. La telefon am primit oferta de 7 euro. Am indraznit sa intreb daca pot alege alt abonament, iar persoana cu care vorbeam m-a intrebat "Dar ce, vrei unul mai scump" apoi m-a luat la rost ca mi-am pierdut numarul si ca trebuie sa am "vechime" ca abonat orange pentru ca sa beneficiez de un pret mai bun. Da,Orange e un club select, dar daca vin si fac pe numar nou, nu cu numarul pierdut, se poate orice abonament din oferta.

Multumesc

MihaiC99
Campion certificat

Cel mai probabil ți-au oferit cel mai mic abonament fara reducere (la pret intreg).

Ideea era, daca se putea face pe o perioada mai mica de 24 luni ( 1 luna / 6 luni / 12 luni).

dragosbrm
Cunoscător

Salut! Dacă inca ai cartela pe care era numărul, suni la 300 si ceri reconectarea dacă nu a trecut perioada de carantină, dar după cum spui, daca s-a inchis la sf. lunii martie nu a trecut. Am avut aceeași situație si eu, si s-a rezolvat!

Salut, 

Da am si cartela, dar mi-au zis ca nu se poate decat cu abonament, evident unul care sa le convina

DanielaH
Moderator

Emil, ai reușit să recuperezi numărul?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.