la 06-04-2026 06:50 PM
la 07-04-2026 12:41 AM
Am raspuns la intrebari, cum ziceam mai devreme am fost cativa ani pe abonament, am trecut pe prepay, numarul s-a inchis la sfarsitul lui martie, stiu cand am incarcat ultima oara, am dat codul cartelei de nenumarate ori la verificare. Numarul e in disponibil trebuie foar sa zic da la un abonament scump altfel nu efectueaza operatiunea. Cum vad eu lucrurile ei incearca sa profite de urma acestei situatii ca sa-mi impuna un abonament nefavorabil in schimbul numarului. Da am inteles ca e din vina mea si toti imi spun sa tac din gura si sa accept ca mi se face o favoare. Eu credeam ca relatia dintre un provider de servicii si client e una cu beneficii de ambele parti.
la 07-04-2026 11:38 AM
Îți voi răspunde eu de ce. E ceva ce majoritatea operatorilor telecom și, implicit, angajații lor vor evita întotdeauna să îți spună: numărul de telefon este doar un "conector", un "liant" de identificare și de autentificare la serviciile și aplicațiile oferite de către orice companie telecom! Aici e cheia!
la 07-04-2026 04:17 AM
Salut! Ai întrebat dacă ți se poate da abonamentul de 7 euro pe o lună, măcar așa ai putea renegocia apoi sau trece numărul iar pe prepay/yoxo?
la 08-04-2026 05:24 AM
Buna
Din cate mi-au dat de inteles da, desi m-au cam pierdut la partea de ofertare. Am vorbit cu 2 persoane diferite, una mi-a zis 5 euro plus TVA, adica aprox 35 RON pe luna, cealalta a zis 6 EUR cu TVA inclus, adica aprox 30 RON (da stiu ca euro e trecut de 5 si nu gasesc nicaieri oferte care sa semene cu acestea, spun doar ce mi-au zis ei). Asta s-a intamplat in Orange Shop. La telefon am primit oferta de 7 euro. Am indraznit sa intreb daca pot alege alt abonament, iar persoana cu care vorbeam m-a intrebat "Dar ce, vrei unul mai scump" apoi m-a luat la rost ca mi-am pierdut numarul si ca trebuie sa am "vechime" ca abonat orange pentru ca sa beneficiez de un pret mai bun. Da,Orange e un club select, dar daca vin si fac pe numar nou, nu cu numarul pierdut, se poate orice abonament din oferta.
Multumesc
08-04-2026 05:32 AM - editat 08-04-2026 05:39 AM
Cel mai probabil ți-au oferit cel mai mic abonament fara reducere (la pret intreg).
Ideea era, daca se putea face pe o perioada mai mica de 24 luni ( 1 luna / 6 luni / 12 luni).
la 07-04-2026 02:47 PM
Salut! Dacă inca ai cartela pe care era numărul, suni la 300 si ceri reconectarea dacă nu a trecut perioada de carantină, dar după cum spui, daca s-a inchis la sf. lunii martie nu a trecut. Am avut aceeași situație si eu, si s-a rezolvat!
la 08-04-2026 05:27 AM
Salut,
Da am si cartela, dar mi-au zis ca nu se poate decat cu abonament, evident unul care sa le convina
la 15-04-2026 11:07 AM
Emil, ai reușit să recuperezi numărul?
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor