anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Prelungire abonament cu oferta family

Furduii
Junior

Buna seara ! Am un abonament de voce de 15 euro , primesc 2 euro reducere avand oferta family . Am posibilitatea sa prelungesc abonamentul de 15 euro si sa am 50% reducere conform ofertei actuale . Intrebarea mea este . Pe langa 50% reducere din abonamentul de 7,5 euro mai primesc si cei 2 euro reducere ?

1 Soluţie acceptată‚

Salut,
Am verificat daca cele doua reduceri sunt compatibile, pe acelasi numar, la prelungirea abonamentului Smart Plus 15. Din pacate, reducerea Family de 2 euro nu este compatibila cu beneficiul de 50% reducere/24 luni la prelungire. Speram ca aceste detalii sa fie utile.

Vizualizare soluţie în postul original

25 Răspunsuri 25

FLo1
#StarMember & June's Problem Solver

Bună seara. Atât timp cât respecți condițiile programului ”Orange Family” (https://www.orange.ro/abonamente/orange-family/) se poate orice dorești. Dar eu înțeleg că prelungirea (reînnoirea) se face (operează) asupra ambelor abonamente incluse în pachetul ”Family”. Deci analizează puțin contextul și este posibil să merite. Succes.

Ai două abonamente de voce sau unul de voce cu unul de net/TV?

Screenshot_20240316_113724_Chrome.jpg

Vio73
#StarMember

Salutare!

Normal, aceste reduceri le ai, dacă ai cele puțin 2 abonamente mai mari de 10 euro pe cont sau în alte combinații. Cel puțin așa era, dar văd că acum nu mai este așa. Depinde cum consideră ei oferta veche vs cea nouă.

Știu că acest abonament este de 15, dar fiind deja redus la jumătate, nu cred că mai îndeplinește condițiile de a se încadra în oferta respectivă.

Eu înțeleg că reducerea de 2 euro nu se cumulează cu alte reduceri. Ai detalii în poza atașată și în link-ul de mai jos, la ,, Întrebări frecvente ":

https://www.orange.ro/abonamente/orange-family/

Succes

Anonim
Neaplicabil

Da vei beneficia în continuare de oferta Orange family însă nu ar strica sa obții și o a doua părere de la un consultant Orange între timp se pot schimba multe.

Activează sau prelungește minimum 2 abonamente de voce mobilă Fun/Smart Plus sau minimum un abonament de voce mobilă Fun/Smart Plus împreună cu un pachet de internet fix și TV și primești 2€ reducere/lună pe abonamentele de voce mobilă.

https://www.orange.ro/abonamente/orange-family/index.html 

FLo1
#StarMember & June's Problem Solver

Costel, se contrazic după logica mea cele menționate: "Da, vei beneficia de Orange Family.....dacă prelungești minim2 abonamente...", însă aici intră în discuție prelungirea doar a unui singur abonament, celălalt nefiind modificat/reînnoit. 🤔

Eu am Family și nu e nevoie să reprelungești decât când expiră. Mă refer la alte abonamente decât cel prelungit oricum și care mai fac parte din pachetul Family. Dar așa cum am pus și în postarea anterioară,  văd că nu se cumulează cu alte reduceri. Deci, dacă este redus deja...

Anonim
Neaplicabil

Beneficiază deja de oferta family doar prelungește un abonament.

E clar, poate beneficia, pentru că nu mai apare nicăieri pragul ăla de 10 euro. Îmi cer scuze!

Doar că depinde cum consideră ei ceea ce mai ai pe cont. Posibil să zică ceva de genul că pentru noua ofertă să trebuiască să prelungești abonamentul celălalt din pachet.

Anonim
Neaplicabil

Răspunsurile noastre sunt doar păreri personale.

Singurul răspuns sigur este cel oficial dat de către un agent Orange care cunoaște în detaliu situația abonatului.

E bine că nu mai este nicăieri acel prag de 8, respectiv 10 euro per abonament.

Am inoit in decembrie celalalt abonament . Cum arata in urm poza

Screenshot_20240316_113729_Chrome.jpg

Atunci vei avea reducerea, fără probleme.

Anonim
Neaplicabil

Scrie pe chat sau suna la 300 și explicale situatia astfel vei primi un răspuns sigur.

Saptamana viitoare voi ajunge la orange shop. Am zis sa intreb si aici