anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

PlayStation 5 abonament

Vasi21037
Junior

Se poate achiziționa PlayStation 5 la prelungire abonament ? 

1 Soluţie acceptată‚

Se poate, dar va trebui sa adaugi pe cont un pachet Orange Love( Internet fix + TV ), pentru a face acest lucru trebuie sa mergi in magazin, mai multe detalii găsești aici: https://www.orange.ro/love/produse-recomandate/

Iți recomand sa citești tot ce găsești pe pagina de mai sus iar daca mai ai întrebări poți reveni aici pentru mai multe detalii.

Ai si opțiunea de a cere sa fi sunat sau de a suna tu la numărul 021 9890 pentru o oferta personalizata de luni pana vineri intre orele 09:00-18:00.

Vizualizare soluţie în postul original

17 Răspunsuri 17

Salut @Orbit

Sunt mai multe oferte cu PS5 active in acest moment, la care faci referire? Poti pune si o poza sa vedem despre ce e vorba si o sa verific ce ai întrebat.

Buna. Si mersi de raspuns. Eu sunt abonat IPTV "adoptat" de orange dupa ce telekom-ul a vandut. Ma interseaza daca de ex vreau sa schimb ab. la fibra 1000 sau 2000 sunt eligibil pentru oferta. 

RafaHelper
#StarMember

Da, ai mai jos toate detaliile:

Vechiul Telekom Fix se numește acum Orange Romania Communications.

Oferta este valabilă până la data de 12 iunie 2023, cu posibilitate de prelungire.

  • În primul rând, trebuie să ai deja un abonament de voce mobilă sau internet de la Orange și să activezi un pachet Orange Love cu internet fix și televiziune.
  • Apoi alege un produs pe care dorești să îl cumperi în rate și optează pentru plata în 18/24 de rate pe factura Orange sau cumpără-le cu plata integrală.

     

Poți beneficia de această ofertă dacă ești abonat Orange România sau Orange Romania Communications de cel puțin 18 luni, nu ai înregistrat datorii până acum, iar valoarea lunară a abonamentului tău este mai mare sau egală cu valoarea ratei pentru care vrei să optezi. Prețul promoțional al produselor include un bonus de vechime de până la 300 €, corespunzător unei vechimi în rețea de maximum 20 de ani în cazul clienților Orange România, respectiv de până la 150 €, corespunzător unei vechimi în rețea de maximum 15 ani în cazul clienților Orange Romania Communications, acordat conform mecanismului detaliat mai sus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil. Prețurile afișate conțin TVA. Clienții Orange Romania Communications pot cumpăra în rate o gamă limitată de produse, care include smartphone-uri și anumite modele de smart TV.

  • Semnează contractul de rate iar noi îți vom livra acasă produsul imediat după activarea serviciilor fixe.

Pentru aceste verificări, vino în orice magazin Orange sau apelează serviciul clienți la numărul 300.