anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Patania mea la Orange.

Mihai_9
Explorator
Buna seara ! Inca de cand a aparut pachetul cu internet national nelimitat , am tot sunat la orange si am cerut sa mi se faca o oferta pentru acest pachet. Fiind un client din anul 1998 , nu as fi acceptat pachetul la 25E. Dupa aceasta sesizare , am fost contactat de cei de la orange, care din spusele dansilor au gasit varianta potrivita pentru mine si sunt ei siguri ca vom rezolva problema. Am ascultat propunerea dansilor pentru o reoferta care suna cam asa : pachetul de 25E tva inclus cu internetul national nelimitat , vi-l oferim la 29E fara tva. Bineinteles ca nu am acceptat aceasta oferta, dupa o vechime de cca 23 de ani in retea. In sfarsit , nu am acceptat si am ramas cu pachetul care il ave-am de mai bine de 3 ani de zile .In urma cu 2 zile , primesc un sms de la orange, ca au cele mai bune oferta pentru clienti lor. Zic , hai sa sun si eu . Si sun la serviciul clienti si cer o reoferta. In cateva ore ma suna un domn ( foarte amabil de alt fel ) , care imi spune ca nu imi poate face nici o oferta , din pricina faptului ca in urma cu cateva luni de zile , mi sa facut aceea oferta mentionata mai sus , si nu am dorit sa accept oferta. ( Un raspuns care ma lasat masca ) . Bineinteles ca la intrebarea de la sfarsitul conversatiei , " Va mai pot ajuta cu ceva ?" ( Vrand sa para foarte dragut , dupa ce deja imi daduse cu mucii in fasole cu acel raspuns). am vrut si eu sa par la fel de dragut , si l-am rugat pe stimatul domn , sa imi faca o alta cerere de reoferta. Acum ramane sa fie studiata cu mai multa atentie cererea mea , si sa astept sa fiu contactat .Am vazut ca mai nou pachetul cu internet nationat nelimitat afisat pe site orange.ro , este 15E tva, inclus. Cand a fost 25E tva inclus , eu am primit acest pachet la 29E fara tva. Acum inainte de plecare la o alta companie de telefonie , astept mai mult de curiozitate sa vad la ce pret mi se ofera pachetul cu internet nationat nelimitat , cand toata lumea il poate accesa la 15E tva inclus.
19 Răspunsuri 19

Mihai_9
Explorator
Viorel, sunt de acord cu tine. Trebuie insistat ca să obții ceva, doar ca eu am insistat de prea multe ori, si mereu am primit același răspuns. Ma rog, de vre-o 3 ori am încercat. Dar este frustrant ca după o vechime atât de mare, 23-24 de ani, sa primesc la 29€ fără tva, pachetul care pe site era la 25€ tva inclus. Voi face o ultima încercare, și probabil, nu o voi mai face telefonic, o voi face scris pe email, și voi aștepta răspunsul. Le voi detalia totul, ca doresc exclusiv pachetul cu internetul național nelimitat, ca pe site este la 15€ tva inclus, și doresc reducerea care mi se cuvine pentru vechimea mea. Voi aștepta să vad ce răspuns oficial primesc. Dacă iar se c*c* pe ei cu cine știe ce, renunț, plec direct la Telekom si gata .

Vio73
#StarMember
Dacă nu ai reușit telefonic, e bine să încerci și pe email și cel mai bine ar fi să le lași un feedback, atunci când ești întrebat dacă ai fost mulțumit de un serviciu sau produs (de exemplu în My Orange). Eu am rezolvat de mai multe ori așa!

Mihai_9
Explorator
Da , probabil ca aici a fost greseala mea . Mereu am lăsat feedback-uri bune . Chiar dacă nu am rezolvat. Dar de azi înainte nu voi mai lasă feedback-uri bune, ca nu merita . Voi scrie peste tot exact situația reala . Ca de luni de zile ma tot mint, ca îmi fac oferta , ca nu-mi fac , ca ... etc ... asta este ceea mai buna varianta .

Vio73
#StarMember
Trebuie să spui situația reală și vei avea numai de câștigat!

Mihai_9
Explorator
Situația reala am spus-o ! În trecut am avut un abonament cu internet național nelimitat la 15€ tva inclus . Mi sa restras pachetul din senin fara ca eu sa vreau sa fac vre-o modificare. Intr-un final mi sa spus ca numai exista pachet cu internet național nelimitat, și când vor mai avea astfel de pachete, mi se va implementa exact pachetul ce l-am deținut. A apărut iar pachetul cu internet national nelimitat, doar ca surpriza, nu mi sa mai implementat. De atunci am tot făcut sesizări sa mi se reimplementeze acel pachet. Nu mi sa mai implementat oferta și nu mi sa dat nici o explicație de ce nu se mai reimplementeaza , și de ce mi sa retras pachetul. Și de atunci mi sa mai facut o oferta, pachetul de 8€ tva inclus, cu 50GB . Când a reapărut oficial pahetul cu internet national nelimitat am cerut sa mi se implementeze acel pachet. Pachetul cu internet national nelimitat , era 25€ tva inclus pe site , mie mi se oferea la 29€ fara tva. Asta după peste 20 de ani de vechime( Nu știu de ce ) . Bineînțeles ca nu am acceptat . Acum am văzut ca pachetul cu internet national nelimitat este la 15€ tva inclus. Am făcut o cerere de reofertare, mi sa spus de 2 ori ca nu îmi poate face o reofertare datorita faptului ca nu am acceptat pachetul la 34€ tva inclus. Evident ca nu as fi acceptat acest pachet , când pe site Orange.ro era la 25€ tva inclus. Acum ca pachetul a apărut pe site Orange.ro la 15€ tva inclus, am făcut o cerere de reofertare sa vedem ce oferta voi primii. Aștept oferta momentan. Menționez ca sunt abonat orange sin 1997. Cam asta este toate situația pe scurt.