anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pățania mea la Orange - oferte pentru persoană fizică versus persoană juridică

Mihai_9
Explorator
O rețea de nimic. Sunt abonat din 1997. A apărut pachetul cu internet național nelimitat. Acest pachet figurează pe site-ul orange.ro, la un pret de 25€ tva inclus. Am făcut o cerere de reofertare. După o vechime de 23 de ani, m-a contactat un domn Vuia de la reofertari si imi propune acest pachet de 25€ tva inclus, la pretul de 29€ fara tva. Adică undeva la 34€ tva inclus. Cand am întrebat de ce dupa o vechime 23 de ani în rețea am primit la 34€ pachetul care pe site-ul orange.ro este la 25€, mi s-a spus ca sunt abonat persoana juridică, iar dansul este in masura sa imi faca o oferta si ca aceasta este oferta propusă de dansul. Mai pe scurt, in loc sa primesc un discount pentru vechimea mea, s-a luat pachetul de pe site orange.ro, s-a ma adaugat 9€ la el si mi s-a propus mie. Dupa care mi se spune faptul ca pot refuza oferta daca nu sunt de acord cu aceasta. Bineinteles ca in conditiile date am refuzat oferta. Pentru faptul că s-a simtit jignit ca nu am acceptat oferta dansului si am refuzat-o, a lăsat o notă pe contul meu sa nu mi se mai faca nici o reofertare fara acordul dansului.
Asa isi respecta orange clientii fideli si cu vechime de peste 22 de ani si 4 abonamente la orange. In conditiile date, daca nu voi primi o oferta in adevăratul sens al cuvântului, voi pleca si eu frumos la alta retea cu toate cele 4 abonamente si cu siguranta voi gasii o oferta mult mai bună. In concluzie, fugiti de orange cat puteti, nu va lasati prostiti de faptul ca va vorbesc frumos si va promit marea cu sarea.
66 Răspunsuri 66

Mihai_9
Explorator
Sincer, deja sunt satul de ei. Vom vedea maine ce va fi. Daca nu ne vom intelege nici de data aceasta , voi pleca la telekom si gata !

Gianni
Cunoscător certificat
Nu te gîndi că Telekom au oferte mai bune; am fost clientul lor și m-am lămurit. Așteaptă puțin și negociază cu calm; sigur vei găsi înțelegere în rezolvarea problemei .Succes

Mihai_9
Explorator
Voi astepta sa ma sune maine . In functie de ce se va întâmpla maine, voi lua o decizie . Daca imi ofera ce vreau la pretul corect. Raman la orange. Daca iar lungeste vorba si ma duce cu vorba, plec fara sa clipesc.

Vio73
#StarMember
Ce ai mai făcut? Ai rezolvat cumva?

Neaplicabil
Cred că l-a sunat dl Voicu .

Razvan
#StarMember
Dacă era mulțumit, cred că ar fi împărtășit cu noi vestea.

Gianni
Cunoscător certificat
Probabil de emoție că a rezolvat problema nu mai poate corespunda cu noi, sa-l lăsăm puțin să se adune. Veștile le vom afla cît de curînd, trebuie doar să avem puțină răbdare.