anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pățania mea la Orange - oferte pentru persoană fizică versus persoană juridică

Mihai_9
Explorator
O rețea de nimic. Sunt abonat din 1997. A apărut pachetul cu internet național nelimitat. Acest pachet figurează pe site-ul orange.ro, la un pret de 25€ tva inclus. Am făcut o cerere de reofertare. După o vechime de 23 de ani, m-a contactat un domn Vuia de la reofertari si imi propune acest pachet de 25€ tva inclus, la pretul de 29€ fara tva. Adică undeva la 34€ tva inclus. Cand am întrebat de ce dupa o vechime 23 de ani în rețea am primit la 34€ pachetul care pe site-ul orange.ro este la 25€, mi s-a spus ca sunt abonat persoana juridică, iar dansul este in masura sa imi faca o oferta si ca aceasta este oferta propusă de dansul. Mai pe scurt, in loc sa primesc un discount pentru vechimea mea, s-a luat pachetul de pe site orange.ro, s-a ma adaugat 9€ la el si mi s-a propus mie. Dupa care mi se spune faptul ca pot refuza oferta daca nu sunt de acord cu aceasta. Bineinteles ca in conditiile date am refuzat oferta. Pentru faptul că s-a simtit jignit ca nu am acceptat oferta dansului si am refuzat-o, a lăsat o notă pe contul meu sa nu mi se mai faca nici o reofertare fara acordul dansului.
Asa isi respecta orange clientii fideli si cu vechime de peste 22 de ani si 4 abonamente la orange. In conditiile date, daca nu voi primi o oferta in adevăratul sens al cuvântului, voi pleca si eu frumos la alta retea cu toate cele 4 abonamente si cu siguranta voi gasii o oferta mult mai bună. In concluzie, fugiti de orange cat puteti, nu va lasati prostiti de faptul ca va vorbesc frumos si va promit marea cu sarea.
66 Răspunsuri 66

Petru_Rares
Junior
Sunt la orange de vreo 6-7 ani. Dar ce considera orange vechime? Daca am avut abonament 4 ani si am trecut la cartela, un an cu acelasi nr. , tot la orange, iar apoi m-am dus la ei in magazin ca sa-mi fac iar abonament am avut surpriza sa aflu ca nu am vechime la ei si nu am niciun beneficiu 🙂 Ca daca ai abonament 10 ani, treci la cartela cu acelasi nr., tot la orange, nu esti considerat client cu vechime !!! Bravo ORANGE, bravo. Mai am vreo 9 luni de abonament si plec de la Orange. Acum ai acoperire in orice retea peste tot, iar la roamnig sunt alte retele si mai bune. Si nu ma refer la Italia, Spania, unde Orange are preturi cam la fel cu ceilalti operatori... ma refer la tari ca Turcia, Egipt (11 euro/ Mb)... Orange are preturi exagerate. Abia astept sa ma portez.

Tina
Cunoscător certificat
Petru Rareș, ți se recunoaște vechimea, diferențiat pentru abonament și cartela. Pentru ca fiecare are un anumit tip de bonusuri și fidelizare, complet diferită una de cealaltă. Dacă ai renunțat la abonament, s-a anulat vechimea. Ai început sa acumulezi vechime pe cartela. Exista beneficii la trecerea de la cartela la abonament. Înainte sa te decizi sa pleci, poți sa arunci un ochi pe oferta lor. Poate gasesti ceva potrivit pentru tine. https://www.orange.ro/abonamente/migrare-de-la-cartela/

Mihai_9
Explorator
Răzvan, nu am cont. Imi poti lasa adresa de email. Lasă-mi un nr de contact sau un email si iti scriu unde imi poti lasa email doamnei.

Ascary
Campion certificat
Nu se pot lasa date personale/contact pe comunitate Mihai.

Vio73
#StarMember
Îți poți face cont pe Softpedia și rezolvi rapid! E cea mai simplă metodă! Succes!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Mihai_9
Explorator
Ce sa fac cu contul pe softpedia. Am văzut ca este un forum in care lumea isi spune problemele, si fiecare vine cu cate o soluție. Eu trebuia sa discut cu cei de la orange sa rezolv problema. Nu pe un forum. Dar o voi lasa balta si voi cauta un alt operator. Nu ma rog de nimeni !

Ascary
Campion certificat
Nu fi suparat Mihai. Trebuie sa intelegi un aspect: pentru Orange,nu tu Mihai ai o vechime de 23 de ani in retea ci societatea unde esti administrator are acea vechime.Eu am convingerea ca veti gasi pana la urma o solutie convenabila tie.

Mihai_9
Explorator
Ascary, societate care eu o administrez are aceea vechime. Dar societate este manageriata de mine. Eu plătesc facturile, nu societatea. In realitate, societatea este ceva fictiv. Este pe societate, folosesti pentru societate, societatea plătește. NU ! Total gresit ! In realitate, eu folosesc telefonul, eu manageriez si negociez tot ce se intampla in societate, eu plătesc facturile. Societatea nu poate negocia. Eu sunt managerul societății care negociază si care plătește facturile.

Ascary
Campion certificat
Mihai, societatea plateste facturile, tu esti doar persoana de contact care administreaza abonamentele. Asa este legea. Eu inteleg ca tu platesti facturile, dar in acte apare firma ta. Este un contract intre societatea ta pe de o parte si Orange pe de alta parte.

Mihai_9
Explorator
Manageriezi o societate ? Societatea este ceva fictiv . Societatea nu poafe face absolut nimic fara om. Societatea este 0. Omul este cel care administrează si manageriază societatea. Omul ia decizii în societate, omul este consumatorul societății, omul este responsabilul societății, omul este tot într-o societate. Societatea este ceva fictiv prin care se lucreaza. Atata tot. Negocierile le poartă cu o persoană anume, nu cu societatea. Societatea nu poate folosi singura telefonul, omul foloseste telefonul in scopul de a aduce un aport societății. Pe scurt, omul face totul într-o societate.

Ascary
Campion certificat
Te inteleg Mihai si sunt de acord cu tine insa Orange nu face diferenta intre o societate doar cu un singur angajat si una cu mii de angajati. Tocmai aici se regaseste diferenta intre conceptul persoana fizica si persoana juridica. Si eu mi-am dorit uneori resursele rezervate doar persoanelor juridice insa abonamentul fiind pe persoana fizica nu s-a putut. Sunt sigur ca si tu intelegi insa deocamdata esti sub imperiul dezamagirii colaborarii intre tine si Orange,dar cand o sa te mai linistesti o sa vezi lucrurile mai clar

Mihai_9
Explorator
Vad lucrurile foarte clar. Este de ne conceput ce se intampla. După o vechime de 23 de ani în rețea primesc un pachet cu internet nelimitat la 34€. In timp ce o persoană care vine azi in retea , si nu are nici măcar o zi vechime, primește acelasi pachet, cu aceleași resurse care le am si eu la un pret de 25€ tva inclus . Asa ceva este de neconceput. Nu imi răsplătește vechimea, si faptul ca le ofer bani de peste 23 de ani cu nimic. S-a ajuns in situatia in care un client nou are beneficii mai bune decât un client care oferă bani companiei de 25 de ani. Un client nou care are un singur abonament primește pachetul la 25€ tva inclus. Eu care am 4 abonamente si vechime de peste 23 de ani, primesc la 34€. De neconceput asa ceva.

Petru_Rares
Junior
Am inteles cum e cu vechimea la Orange. Dar nu mi se pare corect sa nu mai dai doi bani pe un client care a avut abonament 10 sau 20 de ani , care trece pe cartela cu acelasi numar tot la Orange, fiind aceeasi persoana cu acelasi CNP, si sa ii spui cu zambetul pe buze ca nu este client cu vechime. Pe bune?! Cred ca trebuie sa schimbati ceva , sincer. Cu mentalitatea asta Orange o sa piarda foarte multi clienti. Eu sunt unul din ei.

Ascary
Campion certificat
Oriunde in orice retea un client nou primeste oferte mai bune. Ideea este ca sa il atraga. Asa merg lucrurile.

Petru_Rares
Junior
Da, asa e, dar un client Orange care are acelasi nr de 20 de ani, cand la abonament, cand la cartela, sa iti bati joc de el sa spui ca nu are vechime... Imi pare rau, dar un astfel de client merita beneficii mai mari decat unul nou, unul care nu a fost o zi abonat la Orange. Vechimea asta , ca e cartela sau abonament , nu trebuie separata. Se numeste marlanie sa ii spui cuiva care dupa 20 de ani de abonament trece la cartela, iar daca dupa doua luni de cartela vrea sa treaca iar la abonament, sa ii spuneti ca nu are vechime. Succes in continuare cu mentalitatea asta . Pe mine nu ma incanta.