Pentru ca, după cum am spus si mai sus , am asteptat 3 saptamani o reofertare, si nu m-a contactat nimeni. Cand am sunat eu , mi s-a spus de la serviciul clienti ca sa lasat o notă pe contul meu sa nu mi se mai faca alta oferta. Sa nu mai spun ca in trecut am avut un pachet de grup de 5 numere. Din motive personale, am schimbat societatea, si trebuia făcută o cesiune de pe o societate pe alta. În loc să mi se faca cesiunea de pe o societate pe alta si pe o societate sa figurez cu 10 numere iar pe cealaltă cu nici unul, pentru a o putea închide, cei de la orange mi-au facut 5 abonamente pe o societate, 5 abonamente pe cealaltă societate. 5 abonamente pe o societate, fără acordul meu , fără înștiințarea mea , fără semnătură sau ștampila societății. Facturile au fost blocate, nu ajungeau la sediul firmei. După 5 luni am fost sunat de un asa recuperator de la orange si amenintat ca daca nu imi plătesc facturile voi fi dat în judecată. Asta s-a si intamplat, am fost dat în judecată si mi se cereau daune si cate 100€ pentru fiecare număr pentru a mi se închide de pe vechea societate. După ce am expus problema exact cum este si ca ii pot dau eu in judecata ca mi-au activat 5 abonamente pe una din societățile mele, fără acordul meu , fără semnătură si fara ștampila mea, si-au dat seama de abuzul facut si greseala uriașă facuta, si in 2 zile s-au inchis abonamentele. Dar bineinteles dupa ce eu am plătit in jur de 2000 de lei, sa fiu cu facturile la 0 pentru a se putea închide. După care este adevarat, suma respectiva a fost transferată pe cealaltă societate, si au ramas in contul orange, si s-au plătit facturile in urmatoarele luni. Banii mei blocați la ei pentru greselile lor. În luna decembrie a fost mama la un orange shop si ii spune ca pe unul din numere poate sa ia un telefon, huawei Y7 gratis. În luna ianuarie cand ma uit in contul orange , telefonul este dat in rate, am de platit 2 ani de zile rata de 40 de lei pe lună, si prelungire contractuală pe 24 de luni. O altă minciună orange. Ii spune mamei mele ca este gratis telefonul la prelungire, dar de fapt telefonul este luat în rate. Daca eu plătesc telefonul in rate, pentru ce mi s-a mai facut prelungirea ? Pentru ca a vazut-o femeie, a crezut-o pe fata, si a mers pe incredere. Las la aprecierea voastră sa spuneti cum vi se par aceste situatii prin care eu am trecut si trec cu compania orange.