anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange modifica unilateral abonamentul Orange Me 5

Razvan
#StarMember
Ați primit un sms, de modificare unilaterala a contractului, prin majorarea abonamentului de la 5 la 7 euro, deși sunteți în perioada contractuală? Îmi propun sa facem un fel de sondaj, pe acest subiect. Ce părere aveți? Ați mai continua abonamentul/trece pe prepay la orange/portare la alt operator?
530 Răspunsuri 530

Vio73
#StarMember
Din păcate, mai există destule probleme! Eu nu am întâmpinat în Shop sau la partenerii pe la care am umblat, dar am citit destule.

Gianni
Cunoscător certificat
Probleme există și vor exista dintotdeauna la orice operator , însă interesul și rapiditatea cu care se rezolvă aceste probleme face la diferența.

chucki21
Începător
@Gianni,@Vio73,@Ascary si altii... ce faceti, baieti? Va plateste bine orange la cate lucruri pozitive despre ei afisati? La 2,3 lucruri negative hop si voi cu ceva pro. Mai baieti, de 5 luni vad ca aveti o activitate foarte intensa pe aici.

Ascary
Campion certificat
Salut chucki si bine ai venit pe Comunitatea Orange.Probabil ca nu ai avut timp sa citesti si alte topice si astfel nu ai vazut ca sunt foarte critic acolo unde Orange merita niste sugestii. Nu pot insa sa arunc cu piatra doar asa ca sa fiu in rand cu turma. Scuze de expresie dar nu mi-a venit alta in minte.

Gianni
Cunoscător certificat
Salut, chucki, bun venit în comunitatea Orange. Nu știu de ce ți se pare că-i laud pe cei de la Orange. Unde fac ceva bine merită toate laudele, dar unde greșesc critic pentru nu a mai face altele. Aici criticile sunt la modă, cred că orice persoană are dreptul să-si exprime propria părere, într- un mod civilizat. Cu cît sunt mai multe păreri, cei care ne urmăresc pot să-și facă anumite idei și să remedieze unele defecțiuni din sistem. Ești binevenit printre noi pentru propuneri, sugestii, întrebări, anunțuri de ultimă oră. Toate cele bune.

Vio73
#StarMember
Ai dreptate, Gianni! Dacă mie îmi plac serviciile, de ce i-aș critica? Așa, ca să fac un hobby din asta? Sigur că întotdeauna mai sunt lucruri de făcut, dar e valabil pe la toți!