Mi se pare extrem de neplacut faptul ca au schimbat abonamentul si au anuntat asta printr-un sms. Sunt de peste 15 ani abonat orange. Nu sunt interesati de proprii lor clienti, de imaginea lor, pentru ca nu poti trimite sms, ca abonatul sa te apeleze in 30 de zile daca nu e de acord. Corect era sa sune si sa iti dai acceptul pentru asta. Numarul de telefon cu 5 euro este al mamei mele. Femeie de peste 70 de ani, care nu stie sa deschida sa citeasca un mesaj, care are un telefon cu butoane simplu, nu utilizeaza oferta de internet si are un minim de minute apelate, doar raspunde la telefon. Am descoperit cu stupoare azi, la mijlocul lui ianuarie, ca abonamentul a fost marit cu ceva timp in urma, si cand am sunat la operatorul orange sa ma lamureasca am aflat ca ar fi fost trimis un email. Este lipsa de respect pentru fiecare abonat orange care isi plateste regulat abonamentul, care a ramas in aceasta retea, sa maresti abonamentul fara sa te deranjezi sa suni abonatul. Cu siguranta, voi porta numarul respectiv, pentru ca nu e vorba de 2 euro, e vorba de corectitudine! Si respect!