anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange modifica unilateral abonamentul Orange Me 5

Razvan
#StarMember
Ați primit un sms, de modificare unilaterala a contractului, prin majorarea abonamentului de la 5 la 7 euro, deși sunteți în perioada contractuală? Îmi propun sa facem un fel de sondaj, pe acest subiect. Ce părere aveți? Ați mai continua abonamentul/trece pe prepay la orange/portare la alt operator?
530 Răspunsuri 530

Ascary
Campion certificat
Flo esti amabil,multumesc frumos de urare,dar pe mine nu m-ai nimerit,eu sunt musulman,nu tin sarbatorile crestine iar Anul Nou islamic nu coincide cu anul nou crestin,cu toate aceasta insa respect sarbatorile colegilor crestini si le urez si eu Sarbatori fericite alaturi de cei dragi,iar in noul an Orange sa vina doar cu surprize...placute :) ______________ Mai aveam un coleg aici pe comunitate,@romeo care tot la fel,se pricepea la a pune in versuri orice tema,problema etc insa nu-l mai vad de ceva timp. Poate nu a citit postarile noastre,ori poate e prea ocupat. Mi-ar fi placut sa vad un " duel" intre voi fiindca va pricepeti si chiar sunteti de urmarit.

FLo1
#StarMember
@Ascary: Atunci: fiecare sa petreaca Asa cum stie mai placut Doar cu prieteni si familie Sa lase-n spate al sau trecut./ Si sa profite de vacanta De timpul liber oferit C-atunci voi stii cu siguranta Ca va trai mai fericit. 🙂

Vio73
#StarMember
Mulțumim, Flo_1 pentru urări și gândurile frumoase!

rororo6
Începător
Buna! Desi sunt titular de cont, eu nu mai utilizez telefon cu numar Orange asa ca nu am primit nici un SMS. Eu doar am platit facturile. Si cu stupoare abia in aceasta luna citind mai atent detaliile facturii am vazut schimbarea de abonament! (luna trecuta am crezut ca e cost suplimentar, plus ca luna trecuta erau incluse minutele ca si la Orange Me 5) Voi schimba clar. E prea mult 7 EURO doar ca se mentin un numar de telefon in reteaua Orange!

Gianni
Cunoscător certificat
Muultumim pentru urări Flo 1 ,un Crăciun fericit tuturor celor din comunitate și angajaților Orange. Sărbători fericite,

Miha_Z
#StarMember
Craciun fericit alaturi de cei dragi!

092551588
Începător
Eu am să-i dau frumos în judecată. Pentru ca în codul civil roman se prevede ca acordul tacit nu poate fi considerat drept modalitate de acceptare a contractului. Acordul trebuie sa fie expres și lipsit de echivoc. Așadar, Orange, ne vedem la judecată.

Jay
Campion certificat
Cred ca au mai fost comentarii la acest subiect ale unor persoane care au ajuns la o înțelegere.. Fiecare este liber sa procedeze cum consideră, eu as incerca întâi asa, înainte de a-mi consuma timpul, banii si energia cu procesele..

Ascary
Campion certificat
Pentru 2 euro sa cheltui prin procese site sau chiar mii,nu merita. Sigur,unii avocati ar fi fericiti sa mai jumuleasca un client,indiferent de rezultatul procesului ei fiind singurii care castiga ceva.

Tina
Cunoscător certificat
Orice se poate rezolva prin dialog . Eu mi-am redus abonamentul de la șapte la cinci euro. Oricum as fi preferat sa trec pe cartela in loc sa ma gândesc sa îmi pierd timpul și banii prin tribunal. Dar fiecare face ce considera.

Ascary
Campion certificat
Ai procedat perfect Tina.

Vio73
#StarMember
Întotdeauna dialogul e cea mai bună cale.

FLo1
#StarMember
Dar cand orice dialog E de fapt un monolog, Si cand foarte bine vezi Ca la Orange nu contezi, Si oricat tu ai explica Ti se raspunde: Accepti sau PA! Nu mai poti decat sa crezi Din Orange sa te portezi. Sperand in alta-mprejurare La o alta abordare.

daniel_costel
Junior entuziast
As parcurge oferta, sa vad ce resurse mi se propun. Daca mi-as dori altceva, probabil as suna sa discut. Nu cred ca m-as porta (poate doar daca discutia cu angajatii Orange ar fi extrem de neplacuta, atitudinea oamenilor m-ar putea determina sa renunt la un furnizor, dar la Orange nu am avut surprize neplacute), iar cu prepay nu ma simt foarte confortabil, deci probabil nici pe prepay n-as trece.

FLo1
#StarMember
@daniel_costel: Pentru linistea sufleteasca esti de acord sa platesti un serviciu supraevaluat pe care nici macar nu-l folosesti pana la epuizare? Eu unul NU.