anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange modifica unilateral abonamentul Orange Me 5

Razvan
#StarMember
Ați primit un sms, de modificare unilaterala a contractului, prin majorarea abonamentului de la 5 la 7 euro, deși sunteți în perioada contractuală? Îmi propun sa facem un fel de sondaj, pe acest subiect. Ce părere aveți? Ați mai continua abonamentul/trece pe prepay la orange/portare la alt operator?
530 Răspunsuri 530

FLo1
#StarMember
Cel mai bine iti rezolvi problemele printr-un apel la Serviciul Clienti. Pe baza principiului de MLM (multi level marketing), cei din teritoriu sunt mai reticenti si opun rezistenta la dorinta ta de a obtine diverse facilitati, acestia avand si competente mai limitate decat la centru. Dar fiecare abordeaza si procedeaza cum considera si cum este obisnuit. In final oricum conteaza doar satisfactia personala, nu "targul" incheiat.

Vio73
#StarMember
@Ascary, Așa este. Eu am făcut de multe ori treabă mai bună în magazinele Orange Store decât în alte părți.

flrom
Junior
Am reușit să rezolv, după multe alte incercări (sunat la 300, mers la reprezentanța locală, verificarea ofertelor altor furnizori) prin trimiterea unei sesizări direct din contul online și pot spune că doar așa am fost băgat în seamă și mi s-a refacut abonamentul la cei 5 euro de înainte. Totuși am rămas cu acele zile afectate de nervozitatea creată de această procedură anormală adoptată de cei de la Orange, dar pot spune că și ei au pierdut incă două abonamente pe care le-aș fi adăugat la contractul curent, însă situația creată m-a determinat să mă orientez către un alt furnizor unde am facut un abonament pentru fiica mea și am achiziționat o cartelă cu număr pentru mama soacra, iar acest fapt mă va ajuta să urmăresc și să evaluez pe viitor calitățile și deficiențele fiecaruia, iar la un moment dat voi rămâne la cel ce mă va satisface mai mult. Menționez că dacă nu ar fi existat această degringoladă faceam direct abonamentele tot în Orange doar pentru faptul că nu-mi place să plătesc in două locuri un serviciu ce poate fi plătit într-un singur loc. Mi-ar place să văd undeva o știre sau alt tip de informație prin care să aflu că cel sau cei ce au adoptat această strategie au fost penalizați cumva în cadrul firmei Orange și că lucrurile vor reveni la normal. Sa sapi la baza piramidei crezând că vîrful va fi mai strălucitor.....credeți-mă, am mai văzut ideolgi dintr-ăștia !

Gianni
Cunoscător certificat
Probabil cei care au adoptat această strategie nu au luat in calcul sau nu s-au gîndit la repercursiunile care vor urma. Acum nu mai are rost de discuți de cum ar fi fost mai bine, apele au început să se limpezească , unii s-au împăcat cu ideea, alții au renunțat , cei care au făcut reclamații sunt in curs de soluționare. Orange a pierdut ceva clienți vechi, au apărut alții noi și balanța s-a mai echilibrat cituși de cît. Orange s-a bazat pe acoperirea mare pe care o are în teritoriu și au încercat probabil să acopere ceva din cheltuieli. A fost o mișcare care i-a costat ceva si poate pe viitor se vor gîndi de 2 ori pentru a nu mai face alte greșeli si vor lua in calcul toate posibilitățile pentru a-și mulțumi clienții, dacă nu pe toți măcar mare majoritate, Le doresc succes în continuare.

Danna_1
Junior
Am fost sunata de la Orange,dupa ce săptămâna trecuta am anuntat ca inchid abonamentul,eram iesita din perioada contractuala si mi-au oferit un abonament de 6 euro cu reducere 1 euro deci am rămas tot la 5 euro,nelimitat in orange,1000 minute natioanale si 6 gb...resurse mai mult decat suficiente ptr ce le trebuie părinților..deci se poate sa rămâi la 5 euro.Eu in 5 minute am rezolvat,am gasit un operator amabil si pregatit.

Vio73
#StarMember
Felicitări pentru reușită! Deci se poate.

Ascary
Campion certificat
Danna, te-ai descurcat super. Daca aflam mai repede de aceasta oferta ceream si eu reducerea de 1 euro. Acum e prea tarziu sa mai incerc ceva. Am ramas la ab. de 6 euro si un telefon gratis.

Gianni
Cunoscător certificat
Felicitări, Dana1, ca ai reușit să rămîi la abonamentul de 5€, Nici tu Ascary nu ai avut nimic de pierdut, tot ai rămas în cîștig și acum și pe viitor. Cei de la Orange și-au dat seama că au făcut o gafă , acum încearcă să mai repare ceva. Cei mai afectați rămîn cei care au plecat de la Orange. O zi plăcută tuturor.

FLo1
#StarMember
Nu ramane nimeni afectat. Fiecare a ales ce are nevoie. Eu il consider "afectat" pe acela care plateste mai mult decat foloseste sau plateste desi nu foloseste. Restul sunt pareri de "gusturi", iar gusturile sunt proprii fiecaruia dintre oameni.

Gianni
Cunoscător certificat
Fiecare are de ales după nevoile sale. Nu cred că cineva ar dori să plătească mai mult decït consumă. Fiecare își face calculele sale. Cînd ești mulțumit de un operator care îți asigură o calitate ,,ireproșabilă “a servicilor nu poți renunța la el ,,parerea mea”. Fiecare face cum crede după posibilități si dupâ ale lui necesități.

grabiel
Începător
Exista viata si dupa Orange. In urma cu aproximativ doua luni am primit si eu acel mesaj in care eram informat ca mi se schimba abonamentele(6 la numar) de la 5 la 7 euro. Stiam de ofera RCS-RDS de 5 euro, nelimitat tot, mai putin SMS-urile care costa 1 cent/SMS. Stiam si de faptul ca daca ma mut la ei cu 6 abonamente nu mai platesc cei 5 euro/abonament si platesc doar 3 euro/abonament. Cunosteam ofertele existente pe piata (lucrez oarecum in domeniu, prestari servicii IT/GSM) dar am zis ca sunt client vechi Orange, cu o vechime destul de mare, de prin 2002 daca bine imi aduc aminte si am zis ca raman in reteaua lor, pentru diferente destul de mici fata de alte companii. In momentul in care am primit acel SMS, in primul rand m-a deranjat modul de abordare al problemei, dupa care am trecut la calculele matematice: 6x7=42 fata de 6x3=18 De aici trageti singuri concluziile. Mai mult decat atat, parintii mei locuiesc la tara iar ca sa pot vorbi cu ei isi tineau inainte telefonul langa geam, pentru ca in casa nu era semnal. Acum i-am scapat de acest inconvenient, au semnal full in casa si mai mult decat atat merge si internetul. In incheiere as dori si sa relatez faptul ca operatorul Orange cu care am vorbit si caruia i-am spus ca nu accept oferta de 7 euro, era destul de plictisit, nu a incercat sa ma convinga sa nu ma mult la alta firma, nu mi-a prezentat o alta oferta. Am fost sunat pentru o alta oferta, dar era deja prea tarziu. Daca pentru operatorii Orange nu conteaza vechimea, pentru mine de ce ar conta? Cu ce ma ajuta pe mine acea vechime? Ca tot asa a trecut de la 5 la 7 si unul de 4 ani in Orange si unul de 20. In incheiere va doresc multa sanatate si spor in luarea celor mai bune decizii.

FLo1
#StarMember
@Gabriel: In primul rand bine ai venit in comunitate. Desi rare pareri ca ale tale (multi nu se mai obosesc sa le impartaseasca), acestea vor ridica (din nou) controverse pentru care voi fi (din nou) blamat: 1. Chiar exista zone cu semnal mai bun decat cel oferit de Orange? 2. Chiar exista comportament mai altruist decat al celor de la Orange (poate datorita "plictiselii" observate)? 3. Chiar exista oferte mai avantajoase economic dar si ca resurse incluse decat ofertele Orange? 4. Chiar nu conteaza pentru tine vechimea in retea la care ai trudit atat de mult? Oricare a fost determinarea ta pentru aceasta decizie conteaza ca rezultatul obtinut pentru tine sa fie mai bun ca cel anterior.

Ascary
Campion certificat
Gabriel acum vor avea parintii semnal de la Digi? Stiu ca la tara Digi nu sta prea bine cu semnalul

FLo1
#StarMember
@Ascary: Stiai ca semnalul DIGI pe Transilvania este mai bun in comparatie cu oricare operator? In restul regiunilor nu ma intereseaza ca nici eu "nu prea ies din zona". Nu stiai. Stiai ca in BH sau SM se utilizeaza PREDOMINANT DIGI tocmai din acest motiv, indiferent ca la "tara" sau la "oras"? Si totusi nu-s nici din BH sau SM.... ca sa nu tragi concluzii fara legatura. Si stii ce e si mai interesant: tocmai pe sate DIGI a investit mai mult, ceva in genul Telekom (ca nici cu asta nu mi-e rusine) ca semnal. Ca doar Orange si Vodafone au avut interese exclusive cu orasenii. Pe orase in schimb DIGI a investit in fibra.

Ascary
Campion certificat
Flo, in Delta Dunarii de Digi nici nu s-a auzit, poate doar de la televizor. Orange are acoperire 4G aproape peste tot in Delta. Vodafone e slab iar Telekomul are doar prin unele localitati insa daca ai iesit in extravilan s-a dus semnalul. Colegul nostru Gabriel poate e din Ardeal si are semnal bun pe Digi, insa daca vine la noi in Delta ii recomand sa isi ia un prepay Orange. Asa le recomand si tuturor prietenilor care vin in Delta.