Exista viata si dupa Orange.
In urma cu aproximativ doua luni am primit si eu acel mesaj in care eram informat ca mi se schimba abonamentele(6 la numar) de la 5 la 7 euro. Stiam de ofera RCS-RDS de 5 euro, nelimitat tot, mai putin SMS-urile care costa 1 cent/SMS. Stiam si de faptul ca daca ma mut la ei cu 6 abonamente nu mai platesc cei 5 euro/abonament si platesc doar 3 euro/abonament. Cunosteam ofertele existente pe piata (lucrez oarecum in domeniu, prestari servicii IT/GSM) dar am zis ca sunt client vechi Orange, cu o vechime destul de mare, de prin 2002 daca bine imi aduc aminte si am zis ca raman in reteaua lor, pentru diferente destul de mici fata de alte companii. In momentul in care am primit acel SMS, in primul rand m-a deranjat modul de abordare al problemei, dupa care am trecut la calculele matematice: 6x7=42 fata de 6x3=18 De aici trageti singuri concluziile. Mai mult decat atat, parintii mei locuiesc la tara iar ca sa pot vorbi cu ei isi tineau inainte telefonul langa geam, pentru ca in casa nu era semnal. Acum i-am scapat de acest inconvenient, au semnal full in casa si mai mult decat atat merge si internetul. In incheiere as dori si sa relatez faptul ca operatorul Orange cu care am vorbit si caruia i-am spus ca nu accept oferta de 7 euro, era destul de plictisit, nu a incercat sa ma convinga sa nu ma mult la alta firma, nu mi-a prezentat o alta oferta. Am fost sunat pentru o alta oferta, dar era deja prea tarziu. Daca pentru operatorii Orange nu conteaza vechimea, pentru mine de ce ar conta? Cu ce ma ajuta pe mine acea vechime? Ca tot asa a trecut de la 5 la 7 si unul de 4 ani in Orange si unul de 20. In incheiere va doresc multa sanatate si spor in luarea celor mai bune decizii.