anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange modifica unilateral abonamentul Orange Me 5

Razvan
#StarMember
Ați primit un sms, de modificare unilaterala a contractului, prin majorarea abonamentului de la 5 la 7 euro, deși sunteți în perioada contractuală? Îmi propun sa facem un fel de sondaj, pe acest subiect. Ce părere aveți? Ați mai continua abonamentul/trece pe prepay la orange/portare la alt operator?
530 Răspunsuri 530

nelu_dunare
Junior
Nu are ce sa-mi convina. Abonamentul de 5 euro este la tara, la batrani. Nu folosesc minutele nationale pentru ca sunam noi, despre date, roaming sau minute in alte retele nici nu mai vorbesc.

Gianni
Cunoscător certificat
Dacă abonamentul batrînilor nu este necesar , poți să-l anulezi și treci pe prepay; încarci cartela cu 1€ credit care e valabil 10 zile, așa rezolvi problema comod și eficient cu numai 3€ lunar.

1Qleu
Junior
@Ascary, la noul abonament de 7e,mi-au oferit 10 gb net. Foarte generosi !

FLo1
#StarMember
@Gianni: cu 1 euro ai 15 zile (nu 10) si cu 2 euroi te-ai scos pe o luna intreaga. Deci nu 3 euro, nu doar 20 de zile. Ca sa nu zic ca incarci cand vrei tu, nu cand vor altii.

fb123486
Începător
Da, am primit, am deja abonament Orange Me5. Abonamentele la Orange sunt de foarte mult timp si nici nu intentionez sa le schimb.

Gianni
Cunoscător certificat
@Flo 1, cu 1€ la 15 zile este și mai convenabil mai ales pentru cei mai în vîrstă ,care folosesc telefonul numai in caz de necesitate.

Ascary
Campion certificat
@1Qleu mie mi-au dat 6 GB la abonament de 6 euro, dar mai am bonusul de vechime si mai incarc si un prepay unei batrane in fiecare luna. Sincer nu consum nici un sfert din trafic. Ce bine ar fi fost sa se poate reporta 🙂

Gianni
Cunoscător certificat
@Ascary chiar și cu 6GB de trafic ar trbui să stai numai pe internet ca săi poți consuma.Luna aceasta am primit de la Orange, bonus 50GB și nu am reușit să consum nici 2GB. La mmmine nu are nici un rost să se mai reporteze , de la o lună la alta nul consum nici pe cei care îi primesc lunar.

1Qleu
Junior
Ultima zi de abonament . Am platit 5e ani intregi. Aveam 1 gb net! De maine vedem ce ofera concurenta ca resurse si mai ales ca acoperire in teritoriul fregventat de mine.

Vio73
#StarMember
@1Qleu, Îmi pare rău că nu s-a găsit o soluție care să-ți fie favorabilă!

FLo1
#StarMember
@1Qleu: Felicitari pentru ca ai ce trebuie in instalatii. "Imi pare rau ca nu a gasit o solutie favorabila" tie. Dar nu-ti face griji, are balta peste si pescari de asemenea. Vor suferi dupa tine, cat au plans si dupa mine. Important e ca ai avut curajul pentru a face acest pas, pentru a lua aceasta decizie inteleapta. Orange va avea nevoie de multe "fapte bune" pentru a spala aceste "pacate" (cel putin in cazul meu). Atat doar ca la salubritate nu gasesti pe nimeni la treaba.

mr17
Junior entuziast
Datorita celor de aici care au facut sesizare la anpc pentru scumpire si au reusit,la fel am facut si eu.Dupa sesizare anpc,mi-au lasat me5 asa cum era.Dupa numeroase sesizari la 300 si mailuri fara nici un succes,cu anpc am reusit sa raman la me5.Multumesc celor care scriu aici,multumesc anpc si orange pentru rezolvarea cazului !

Ascary
Campion certificat
Ai scris asta si aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2104378-intampla-mareste-abonamentul-vointei Nu e nevoie sa scrii pe toate paginile.

Polgar_Tibor
Începător
am citit comentarile cit de atent am putut, mai sus am sesizat ca si eu am patit, am 2 abonamente. cu unul am trecut pe 6 euro in luna august, cu acel abonament n-am avut problema, dar am primit mesajul pentru cel cu 5 euro. M-am dus la Orange din Tg-Mures - acolo nu numai ca m-au luat la misto, dar au si vrut sa-mi opresca cartela - sa-l puna cartela incarcabila. M-a ameninta domnisoara ca imi opreste cartela. Si mentionez am contractul pina in 20 ferbruarie - de la Orange shop m-am dus la un colaborator Orange. Nici acolo n-au putut sa-mi rezolve problema, n-am putut sa trec la abonament de 6 euro numai daca cumpar telefon -[ spuse domnisoara, de la Orange shop ]. N-am avut de ales, am suna la Bucuresti - Orange.ro nr. 300 - serviciu clienti - am vorbit cu domn foarte amabil in 5 minute am trecut pe abonament de 6 euro - nu pot intelege, pe perioada contractului cum are dreptul Orange sa-mi schimbe abonamentul, si eu n-am dreptul la nimic in acea perioada, rezilierea abonameltului - pentru a trece la alta firma de telecomunicatie - clientul de ce este nevoit sa suporte santajul lui Orange - eu sint client inainte de 2000 - inca din perioada DIALOG. - [ am fost la Anpc. Acolo mi-au explicat ca au foarte multe sesizari in aceasta privinta si le vor verifica ] mult succes si rabdare va doresc tuturor !!!

Ascary
Campion certificat
Am mai spus de multe ori ca politica in magazinele Orange nu este aceeasi peste tot. Chiar sunt diferente mari intre ele. In unele nu gasesti intelegere,au atitudine refractara iar in altele vanzatorii nu mai stiu ce sa faca ca sa pleci multumit.