anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange modifica unilateral abonamentul Orange Me 5

Razvan
#StarMember
Ați primit un sms, de modificare unilaterala a contractului, prin majorarea abonamentului de la 5 la 7 euro, deși sunteți în perioada contractuală? Îmi propun sa facem un fel de sondaj, pe acest subiect. Ce părere aveți? Ați mai continua abonamentul/trece pe prepay la orange/portare la alt operator?
530 Răspunsuri 530

FLo1
#StarMember
Offf cata complicare, cata complicare. Simplificati problema astfel: Pana intr-o vreme, Orange va dadea tuturor bonificatii diverse gratuit, adica fara modificarea abonamentului doar pentru a se asigura ca sunteti captivi. Intrucat de la sute/mii de resurse la nelimitat nu e o cale atat de lunga precum s-ar parea si oricum nici consumatori mari de resurse nu erau (ca sa treaca pe cost suplimentar sau optiuni suplimentare), singura varianta pentru Orange era retragerea abonamentelor vechi si "inventarea" altora care sa justifice modificarea tarifului prin care Orange sa-si asigure veniturile dorite de el.Greseala Orange este ca nu face mare diferenta intre un "new entry" si "oldies but goldies". Iar de aici intreaga poveste lipsita de regrete in privinta abonatului, dar o posibila componenta cu risc pentru Orange. Amintiti-va doar "cosmetizarile" din DELFIN in OrangeMe si veti regasi similitudini. Restul e poveste.

Camelia_123
Junior entuziast
buna, poti opta pentru cartela prepay, asa am facut eu cu unul din numere. Acum cu credit de 5 euro pe luna ( incarc lunar automat de pe un orange abonament si gata. iar tu platesti lunar doar 5 euro. vezi daca-ti ajung minutele de la credit 5 euro, daca nu este si 6 euro.. "Nu este cinstit sa se schimbe regulile in timpul jocului. eu asa am procedat, am 3 numere la ei si unul asa l-am facut, era cel mai mic abonament.

Ascary
Campion certificat
E si asta o optiune Camelia. Bine ai venit pe comunitate 🙂

Gianni
Cunoscător certificat
Salut @Camelia,bun venit în comunitate.În privința abonamentelor fiecare alege opțiunea care îi convine ,după preferințele sale.

rususanducatali
Începător
O mare excrocherie, atata timp cat sunt sub contract de 5 euro, de ce sa mi-l mareasca la 7 euro. Transform contractul daca se renunta la toate drepturile furnizorului de telefonie, adica inchid la acel moment contractul existent si daca imi mai convine noua oferta voi continua cu un alt contract prestabilit de catre orange

bassallyn
Începător
Eu unul consider că un castig reprezintă nu doar câteva abonamente de 20 sau 40 de euro ci mai degrabă vreo cateva milioane de 5 euro. Dar cum credeți. Piata comunicațiilor este foarte vasta si avem de unde alege

Celik
Junior
NU.. deoarece modificarea contractului,avantajos doar pentru furnizor,este indecent si va avea repercursiuni asupra acestuia,ORANGE mizand pe captivitatea clientului,aflat deaja in termenii contractuali. ORANGE NU uita,anii trec repede,ai jecmanit clientul,acesta iti va spune baybay cu proxima ocazie in care va deveni liber de contract ! La fel de UNILATERAL,se poate la fel de bine,ca incepand de maine,ca abonamentul sa se faca prin aceasta decizie 100 Euro ! Deci NU,si sigur voi trece pe Prepay,si la o alta firma desigur ! *** De ce nu ma trezesc din senin,ca abonat de zeci de ani,ca tot o aburiti cu punctele alea bonus Thankyou..ca am castigat un telefon ultima generatie..fara nici o obligatie ascunsa ,gen contract pe 2 ani etc...asa ca dovada a consideratiei fata de clienti,si a fidelizarii lor ??

Danna_1
Junior
M-am trezit si eu cu unul din abonamente modificat,nu am vazut mesajul ptr ca acel nr il folosesc parintii care au 80 de ani si nu stiu sa citească mesaje.Am sunat la serviciul clienti si ptr ca singura oferta care mi-au facut-o era de 6 euro am solicitat rezilierea contractului. Acum astept sa fiu sunata in 8 zile lucratoare.Pe mine nu ma incanta nu stiu ce beneficii ptr ca de pe acel nr se vorbeste sa zic cam 100 minute lunar, nici pomeneala de utilizat date mobile.Nu mi s-a parut corect absolut deloc modul in care s-a facut comunicarea..prin sms..trebuia sunat titularul de contract si vorbit...total dezamăgită. Eu am de la ei internet,cablu ,hbo plus inca 2 abonamente de telefonie, vechime in retea de peste 10 ani si ma asteptam la ceva mai mult respect.Ma gandesc destul de serios in momentul cand imi expira contractele sa renunț la serviciile lor.

FLo1
#StarMember
@Danna_1: Si dupa ce expira perioada contractuala si nu renunti, sa inteleg ca nu te-ai gandit serios? 🙂 Eu de 30 de zile "ma conversez" cu cei de la marele departament de ofertare. Se pare ca toti au aceiasi piesa pusa pe placa: Extraordinarul abonament de 6 euro si cate cheltuieli vei avea trecand la prepay. Stiu ca sunt prostit si de dragul jocului uneori mai cedez, dar asa batjocura mai rar: In urma unei solicitari sa te contacteze 4 fiinte portocalii si toate sa-ti tina aceiasi predica. Eu unul cu 2 euro si chiar mai putin gasesc perioada activa pentru numarul care-l detin si suficiente resurse cat sa nu am probleme 30 de zile lunar. Daca Orange a vrut o crestere de 50% eu am decis pentru mine o reducere a cheltuielilor cu telefonia mobila cu 50%. Este o atat de simpla matematica.

Tusiyo
Începător
Putin ilegal avand in vedere urmatoarele aspecte: Am un singur contract cu Orange care contine 3 servicii: voce, internet fix, televiziune. Ei spun ca pot renunta la cele doua numere de voce, dar nu si la internet si televiziune. Pai ce facem? Rupem contractul dar pastram jumate? Daca am posibilitatea sa renunt la voce pentru ca nu-s de acord cu marirea, de ce as tine celelalte doua servicii? Eu imi voi cauta servicii de voce la alt furnizor, care cu siguranta imi va oferi un pachet convenabil de voce+internet+tv. Deci? Penibili oricum (si nu e vorba de suma)

florinionut
Începător
La alt operator

Sandu_1
Începător
Ma gandesc ca ce se intampla dupa perioada contractuala daca nu mai accept sa prelungesc mai departe ,oare ma vor contacta ei cu noi oferte?

FLo1
#StarMember
@Sandu_1: Nu este ok intrebarea. Este asemeni salariatului care se intreaba ce va face la pensie. Gandeste-te mai degraba la conditiile oferite si nevoile care consideri ca oferta trebuie sa ti le indeplineasca.Daca e ok atunci e simplu. Altfel vin analize, renuntari si compromisuri. Important esta sa fi multumit de ceea ce ai decis pentru tine. Restul e ambalajul inutil.

Danna_1
Junior
Astept sa vad cu ce incearca sa ma abureasca.Eu vreau sa trec pe cartela prepay si am sa incarc de pe abonamentul meu cat am sa consider ca le e necesar părinților.Nu fac caz mare de cei 2 euro in plus pe care i-as da in plus fata de cei 32 care ii dau acum pe toate serviciile lor dar ma deranjeaza modul cum s-a procedat.Am renuntat anul trecut la digi ptr 5 lei care mi-i luau ptr telefonul fix care initial fusese gratuit si apoi nu vroiau sa mi-l închida...asa ca...nu imi va fi greu sa renunt si la ei daca mai fac chestii din astea.

FLo1
#StarMember
@Danna_1: Daca 5lei au fost o "problema " atunci cu siguranta si 2€ sunt o problema. Oricum, indiferent de resurse, abonament mai mic de 6€ nu vor sa ofere, dar daca nu vrei portare te descurci lejer cu prepay fara probleme. Si nu ai nevoie de incarcari obligatorii de 5-6 € lunar conform "aburelii". Important consider pentru tine in aceasta situatie sa stii ce vrei si mai ales .... "poti sa spui NU?". Raspunsul il vei afla singura. Bafta in decizia pe care o vei lua.