anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange modifica unilateral abonamentul Orange Me 5

Razvan
#StarMember
Ați primit un sms, de modificare unilaterala a contractului, prin majorarea abonamentului de la 5 la 7 euro, deși sunteți în perioada contractuală? Îmi propun sa facem un fel de sondaj, pe acest subiect. Ce părere aveți? Ați mai continua abonamentul/trece pe prepay la orange/portare la alt operator?
530 Răspunsuri 530

Ascary
Campion certificat
@pipzn bine ai venit pe comunitate. Imi pare rau de situatie. Referitor la respectarea perioadei contractuale,probabil ca implementarea masurilor luate de Orange ar fi durat mult mai mult timp tinand cont datele diferite a abonamentelor,unele terminandu-se intr-o luna-doua altele intr-un an si ceva,in functie de data cand au fost incheiate,asa ca probabil Orange a ales calea de mijloc si sa faca trecerea odata de la un abonament la altul. Imi pare rau ca ai pierdut anii de vechime.

FLo1
#StarMember
@pipzn: Perfect de acord cu modul de analiza prezentat si ma bucur pentru decizia luata, dar sper totodata sa fi gasit si o alternativa convenabila tie, in special ca resurse dar si cost. Intr-o situatie similara (ca si consum de resurse sau tarif abonament) eram si eu, iar o astfel de abordare nu am mai putut suporta. Noroc ca sunt alternative garla. Trebuie doar sa ai curaj sa le abordezi. Comoditatea costa. Totusi se pare ca nu doar Ascary ci si alti membri ai comunitatii gasesc pentru cel in cauza ca ajutor de empatizare . Anii de vechime sunt un fleac pe langa restul indurate si platite, facturi achitate chiar si inainte sa le poti vizualiza online pentru care Orange nici nu iti multumeste (ca de premiat nu se pune problema). Pana Orange se va destepta sa faca abonamente pliate pe NEVOIA clientului va mai trece muuult timp.

Rus_ioa
Începător
Am sa trec pe digi, ca nu m-a anuntat nimeni de modificarea contractului.

adrian_prodea
Începător
Da , voi renunta la abonament!!

svetalex
Maestru
@Rus ioa înainte să închei un abonament la Digi eu zic să testezi cel puțin jumătate de an rețeau lor cu o cartelă Pre Pay... Eu am avut abonament la ei și nu aveam semnal în multe zone. Întradevăr, prețurile la Digi sunt imbatabile, dar testează rețeau înainte să îți faci un abonament pe o perioadă mai lungă - 1-2 ani @adrian.prodea bine ai venit și felicitări pentru părimul răspuns oferit :) Poți detalia decizia ta de a renunța la abonamentul pe care îl ai la Orange?

Ascary
Campion certificat
@Rus ioa si eu am crezut ca nu m-a anuntat nimeni,ba chiar am crezut ca am scapat 🙂 insa cand am fost intr-un Orangeshop cu o treaba,a venit vorba si de abonamentul meu de 5 euro care era 7 de acum. Bineinteles ca am facut ochii mari si l-am intrebat pe consultant cum se poate sa fi modificat abonamentul fara sa fiu anuntat. Vanzatorul a verificat si mi-a zis ca in data de ,pe numarul x,am fost notificat. In fine,mi l-a scazut la 6 euro (tva inclus) . Cand am ajuns acasa am intrebat-o pe sotie (ea folosea numarul respectiv) daca a primit un mesaj de la Orange cum ca se modifica abonamentul. Mi-a zis ca da, a primit, dar a uitat sa-mi spuna. Zic ca ar trebui sa verifici si tu,trebuie neaparat sa fi fost notificat.

flrom
Junior
Am facut sesizare on-line și am primit mesaj precum că o să revină la vechiul abonament,aștept cu nerăbdare următoarea factură.Totuși,am impresia că e o situație creată de angajații mai mărunți ai firmei,bonusați probabil pentru orice modificare in sensul maririi tipurilor de abonamente,seamănă cu situația aceia în care ajunsese și polițiștii,să fie promovați în funcție de amenzile date,acesta fiind un criteriu de performanță.Dacă problemele create de această abordare ar fi conștientizate și de către șefii mai de sus din structura acestei firme sigur ar schimba acest tip de abordare din ultima perioadă.Ideea că acel abonament de 5 euro nu e rentabil pentru operatorul de retea e chiar ridicolă având în vedere că deserveste în general doar un serviciu de voce,probabil cu o medie de consum per abonament sub 100 minute lunar,și la cum se dezvoltă rețelele locale wi-fi s-ar putea ca elementul date mobile sa fie din ce în ce mai putin atractiv.Mi-aduc aminte de primul meu abonament la serviciul de cablu tv,furnizorul respectiv avea monopol pe vremea aceea,aveam contractul semnat pe 3 sau 4 dolari,nu erau euroii pe-atunci,și după câțiva ani am realizat că plateam vreo 10 euro.Cand m-am dus să încerc să renegociez m-am lovit de un zid,cu argumente dintr-alea...că am atâtea programe,că ăsta e abonamentul,altcum nu se poate.etc.,chiar nu au vrut sa rezilieze contractul,spunându-mi că nu poate întrerupe contractul decât dacă nu plătesc factura în nu stiu câte zile, însă o să apar rău platnic în sistem,nu mă mai cablează nimeni,etc.Bineînțeles am asteptat să treacă perioada,m-au decablat intr-o zi pe la ora 12,insă celălalt operator pe care-l contactasem între timp a venit și m-a cablat pe la ora 14.In anii următori nu pot să vă spun de câte ori,căte pliante,telefoane,agenti pe la ușă,oferte de tot felul,cred că știți și voi despre ce e vorba.'Ce a pierdut și cât a cheltuit inutil acel operator în perioada următoare ?',întebarea asta ar trebui să ajunga la stafurile companiei Qrange Romania,asta in speranța ca încă nu este prea târziu.

Ascary
Campion certificat
@firom bine ai venit pe comunitate. Total de acord cu tine.

FLo1
#StarMember
@flrom: "Te-ai lovit de zid?" Bine spus. Eu nu stiu ce sa cred despre "echipa fantastica" creatoare a acestei bulversari cand la o propunere de 5 euro nu-si mai amintesc decat de un standard de 6 euro. Oricum e mult, eu unul avand nevoie doar de o perioada activa, nu de resurse. Asa ca important e sa ai alternative.

Ascary
Campion certificat
Nu mai tin minte,abonamentul de 5 euro era cu tva inclus?

FLo1
#StarMember
Un lucru mie mi-e clar: In "antichitate" la abonamentul de 4 dolari, "dialog" mai adauga si TVA. 🙂

Ascary
Campion certificat
Adica abonamentul de 5 euro era de fapt de 4 euro plus TV?

Gianni
Cunoscător certificat
Nu sunt sigur că abonamentul Orange avea inclus TVA, dar sunt sigur că la Telekom TVA nu era inclus în abonament ci îl plăteam la valoarea întregii facturi.

Razvan
#StarMember
Toate abonamentele la Orange au tva inclus. Orange Me 5start costa 5 euro (tva inclus), mai ieftin ca la prepay și bonus roaming și minute internaționale mobil UE multe (400). Acolo au fost costurile mari pe orange pe roaming și internaționale mobil UE.

Ascary
Campion certificat
Merci frumos Razvan.