anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange modifica unilateral abonamentul Orange Me 5

Razvan
#StarMember
Ați primit un sms, de modificare unilaterala a contractului, prin majorarea abonamentului de la 5 la 7 euro, deși sunteți în perioada contractuală? Îmi propun sa facem un fel de sondaj, pe acest subiect. Ce părere aveți? Ați mai continua abonamentul/trece pe prepay la orange/portare la alt operator?
530 Răspunsuri 530

teacher_
#StarMember
Eu cred că aceste nemulțumiri incep să dispară încet încet... A fost o perioadă grea, dar care începe să treacă. Sunt curios daca s-au făcut multe portari in urma acestei decizii...!

FLo1
#StarMember
@teacher: "nemultumirile" nu dispar. Doar ca nemultumitii au incetat sa-si oboseasca gura de pomana. Ca o curiozitate (ca tot erai curios), te intreb: . Iti spun eu: "Nici macar nu te observa". Concret: Ti se face o oferta initiala via SMS, refuzata de mine. Ma obosesc sa le explic ce resurse am nevoie si de ce asa si nu altfel, iar ei ce crezi? ....Vin cu o oferta si mai "ingrasata" (ca inainte de ignat), iar ulterior, dupa cateva zile imi transmit via SMS ca "bocesc" dupa mine. Pe buuuneee??? hahaha. Nu mai insir amanunte dar o liniste tinde sa se lase, asa cum ai observat: voi scapa de abonamentul inutil la un operator care rade de tine. Si nu sunt singurul. Dar raman cei care vor asigura investitia in 5G.

newah
Începător
O practica marca "Orange" care nu da doi bani pe clienti. AM avut telefon de la ei cu asigurare, dupa doi ani am incheiat cu plata lui si am reinnoit abonamentele fara "beneficii la suprapret" si surpriza: asigurarea a ramas activa inca doi ani desi nu mai exista telefonul! Cu greu le-am smuls banii din gheare, ca la asta se pricep maxim. Azi am sunat sa intreb diferentele intre abonamenetele de 5 si cel de 7 euro si am solcitat ca pe restul perioadei contractuale sa ramana cel de 5 si surpriza: se revine de luna viitoare ca in luna asta ai de plata deja diferenta de 2 euro. Dupa ce le-am zis ca daca le dau SMS ca imi datoreaza 2 euro pe luna si ei accepta fara vreun contract sau acceptare telefonica inregistrata au modificat contractele sa returneze banii furati ca un talhar la drumul mare! Multumesc Orange, va veni vremea cand nu te vei mai crede buricul targului ca sa iti bati joc de clienti, au cazut ele firme muuuuult mai mari ca voi... Imi este scarba profunda de tot ce vad zi de zi iar hoti ca astia sunt peste tot

Ascary
Campion certificat
@newah și totuși avem colegi care au obținut oferte bune. Cunosc cazuri care au reușit să rămână într-un fel la aceeași sumă,5 euro chiar cu beneficii crescute.

newah
Începător
In discutia de astazi asta au si garantat ca ramane 5 euro si ca returneaza diferenta deja aplicata pe noiembrie. Insa modalitatea in care au facut “noaptea ca hotii” modificarea de parca erau de la un anumit partid imi provoaca o scarba uriasa. in loc sa se preocupe de gasirea unor oferte atractive si care sa sublinieze respectul fata de client, ii trateaza pe cei cu 5 abonamente cum sunt eu cu dispret si din pozitii de forta, citez: “ nu accepti oferta poti rezilia contractul”

Gianni
Cunoscător certificat
Acest 5G după părerea mea e o investiție bună,părțile rele le vom vedea pe parcurs,nimic nu este perfect.

FLo1
#StarMember
@Gianni: "Acel 5G" nu e vorba aici ca e bun sau rau. Este despre acceptarea unora din comunitate a unor abonamente astronomice doar pe motiv ca Orange trebuie sa-si puna la punct acest 5G. Trist... @newah: Nici pe mine nu m-au tratat altfel. Asa ca am ales ceea ce si-a dorit Orange: un client mai putin si liniste in comunitate. Orange ii prefera pe cei ridicatori de osanale si platitori de zeci de €,iar eu nu sunt unul dintre acestia, mai ales dupa comportamentul din ultima perioada.

alex_13
Junior
Dragi moderatori,îmi retrag toate înjurăturile adresate companiei ORAGE,companie care, astăzi, a dat dovadă de o generozitate ieșită din comun.Trăiască O.P.C..

Nucu
Începător
Mai mult ca sigur ma voi porta la alt operator !

Ascary
Campion certificat
Felicitări Alex.Ma bucur că ai găsit înțelegere.

Razvan
#StarMember
Felicitări celor care au reușit sa își păstreze abonamentul la 5 euro.

Gianni
Cunoscător certificat
Îmi pare rău @Flo1 că nu ai găsit înțelegere la Orange ,este trist faptul că trebuie să plătești mai mult la un abonament, unii acceptă această situație din diverse motive iar alții nu.Probabil compania a făcut ceva investiții și acum încearcă să se protejeze prin scoaterea din circuit a unor oferte pentru a acoperi niște costuri. Nu mi se pare nici mie corect ce s-a făcut dar sper că totul va reveni la normalitate în scurt timp . O seara placuta tuturor.

Miha_Z
#StarMember
@Ascary am luat la fidelizare Samsung Note 10+ trecand la un abonament de 8 Euro. Nu am negociat abonamentul este cel standard.

Ascary
Campion certificat
Felicitări Miha,ai făcut o afacere buna!

Miha_Z
#StarMember
Multumesc @Ascary. A fost cadoul dorit de sot de care este mega incantat. Eu nu sunt adepta mobilelor asa de mari. Daca as fi luat pentru mine, mi-ar fi placut mai mult Note 10 ca e mai finut, sau tot ceva din gama S.