anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange modifica unilateral abonamentul Orange Me 5

Razvan
#StarMember
Ați primit un sms, de modificare unilaterala a contractului, prin majorarea abonamentului de la 5 la 7 euro, deși sunteți în perioada contractuală? Îmi propun sa facem un fel de sondaj, pe acest subiect. Ce părere aveți? Ați mai continua abonamentul/trece pe prepay la orange/portare la alt operator?
530 Răspunsuri 530

Miha_Z
#StarMember
@de 18 ani in retea, ce tip de abonament ai obtinut la Telekom? Banuiesc ca nu esti acolo client nou, ca altfel cel mai mic abonament ar fi si acolo de 7 Euro. Ai de la ei si servicii fixe,nu?

baiatbum
Junior
Si eu tot spre telekom ma îndrept cu 3 abonamente si un pre pay; băieții sunt foarte deschiși si daca vin cu 3 abonamente merg pe 5 euro fiecare si tot nelimitat deci se poate

900300
Junior
Eu cred ca ma voi porta

steiner_francis
Începător
portare la alt operator

teacher_
#StarMember
Mâine vor suna și socrii mei pentru a vedea ce o obțin la Nr 300... 🙂 Sunt sceptic, dar na, vom vedea ce va fi.

DC
Junior entuziast
teacher_ mai bine spune-le sa incerce sa intre in contact cu cei de la retentie, deschizand o cerere la 300/ pe chatul orange/ prin sectiunea contact de pe orange.ro. La 300 e un suport general, ofertele de la 300 sunt cele publice. La retentie e un suport specializat, cu oferte speciale, dedicat scopului asta.

Ascary
Campion certificat
Și să negocieze cineva in locul lor că poate ei nu știu ce să ceară.

teacher_
#StarMember
Au primit mesajul, cumnata mea a vorbit la telefon, fiind titulara abonamentului, și i-a explicat consultantul că nu se poate modifica mai puțin de 6 euro... Și i-a propus sa mărească de la 4 Euro cat aveau, la 6 pentru un număr, iar pentru celălalt să treacă la o cartela de 5 euro, cu aceleasi beneficii ca și abonamentul de 6 euro, plus un bonus de net... Și revenim la vechea întrebare... De ce abonamet și nu prepay? 🙂

Gianni
Cunoscător certificat
La abonament aduni puncte dacă plătești direct prin contul Orange; aceste se dublează. Aceste creșteri depind de mai mulți factori; fiecare operator ține să-și păstreze cît mai mulți clienții; cei mai vechi pot negocia pînă se ajunge la o înțelegere; dacă nu negociezi înseamnă că ești de acord cu mărirea și mergi mai departe. Nu credeți că dacă vă mutați la alt operator veți cîștiga ceva în plus; peste 2-3 luni vor mări și ei abonamentele. Pînă cînd nu va exista o stabilitate economică aceste fructuații vor exista . Cei care nu-și mai permit un abonament au soluția de trecere la cartela Pre-Pay mai ales cei care sunt în Roming; așa își pot păstra și nr . Aceasta poate decide fiecare după cum dorește. Sunt client Orange din 2004 am prins și bune și rele dar m-am adaptat; toate problemele au o rezolvare atunci cind ești stabil și calm; dacă te superi și pleci nu cîștigi nimic mai ales pe termen lung asa că cînd faceți o alegere calculați ce aveți de cîștigat pe termen lung. O zi bună tuturor.

Ascary
Campion certificat
Aici cam ai dreptate Giani,cu portarea nu prea se rezolva nimic pe termen lung. Într-adevăr,prepayul e cel mai la îndemână.

Gianni
Cunoscător certificat
Pentru cei care sunt in Roming e cea mai bună variantă de a-și contacta familia și de a fi contactat . Să nu exagereze cu convorbirile pt că există o limită de trafic; după aceea plătești și nu-i prea convenabil.

TIM_1
Începător
Bună seara. Eu astăzi am aflat, deja mi s a modificat abonamentul. Consider abuziv... Ma gândesc la reziliere.

Gianni
Cunoscător certificat
@Tim 1 o reziliere a contractului nu aduce nimic bun; se pierde de ambele părți; dacă pînă în prezent ai fost mulțumit de servicile Orange, sfatul meu ar fi să suni la relația cu clienții să-ti spui părerea și să renegociezi pîna ajungeți la o înțelegere. Oarecum cei de la Orange vor fi deschiși și vei putea ajunge la o înțelegere. Aceasta este parerea mea; îti doresc succes în negociere și să ne auzim cu bine.

Ascary
Campion certificat
Negocierea nu funcționează întotdeauna din păcate.

Gianni
Cunoscător certificat
Chiar dacă nu funcționează o negociere întotdeauna merită să încerci.O încercare nu te costă nimic dar rămîi împăcat cu idea că ai încercat.