anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange modifica unilateral abonamentul Orange Me 5

Razvan
#StarMember
Ați primit un sms, de modificare unilaterala a contractului, prin majorarea abonamentului de la 5 la 7 euro, deși sunteți în perioada contractuală? Îmi propun sa facem un fel de sondaj, pe acest subiect. Ce părere aveți? Ați mai continua abonamentul/trece pe prepay la orange/portare la alt operator?
530 Răspunsuri 530

FLo1
#StarMember
Suntem mici, el e un elefant portocaliu. Deci nu vei putea sa-l obligi sa faca ce vrei, dar il vei putea evita pe viitor. Singuratatea e dusmanul chiar si al gigantilor.

ariana
Începător
Da...m-ar deranja foarte tare sa vad ca mi se modifica abonamentul fara sa fiu de acord .si da..as trece la pre-pay

Ascary
Campion certificat
Posibil ca și Prepayul să crească în curând. Ce ne facem atunci ? :) Renunțăm la telefoane? Nu,nu cred. Telefonia,combustibilul și mâncarea se vor vinde bine întotdeauna. Multinationalele știu asta și mereu vor scumpi pentru că știu că nu vom renunța la ele. Ia sa nu mai cumpărăm benzina o luna de zile...ia să renunțăm la abonamente două luni să vedeți atunci cum vor reduce prețurile. Și cu mâncarea am putea sa ne descurcam cumpărând de la producătorii locali și nu de la supermarketuri. Nu că la producătorii locali ar fi mâncarea mai ieftina,uneori ba din contra dar macar știm că-i mai sănătoasă...cat de sănătoasă o mai fi și pe la ei. Oricum direcția spre care ne îndreptăm nu e una buna. Vom fi sufocați la un momendat.

Miha_Z
#StarMember
Ai dreptate Ascary, pentru ca mobilul a devenit o necesitate firmele de telefonie profita de acest lucru si-si permit sa creasca preturile fara a fi afectati. Din cate observ Orange a asteptat ca mai intai sa creasca preturile celelalte firme si apoi le-a urmat exemplu. Deci nemultumiti sunt in toate retelele. Probabil acum vor face schimb de clienti. :))

Babusca
Începător
Reziliere abonament, clar...

Je
Începător
eu deja am renuntat la serviciile voce + date ale Orange. Ma pregatesc sa renunt si la TV.

Ryvain
Junior
La rezilierea contractului din vina Orange, se poate cere companiei Orange plata contravalorii abonamentului inmultit cu numarul de luni ramase pana la expirarea perioadei minime contractuale? Am doua abonamente de 5 Euro si alte trei de valori mai mari. Daca solicit rezilierea celor trei abonamente mai mari de 5 euro, dar in perioada contractuala, sunt obligat la plata unor taxe de reziliere?

Ascary
Campion certificat
Rezilierea se poate face fara alte costuri in 30 de zile de la notificarea privind creșterea abonamentului de la 5 la 7 euro,in caz că nu s-a ajuns la un acord între Orange și abonat. Rezilierea celorlalte abonamente este posibilă daca nu ai achiziționat pe abonament și telefon.

FLo1
#StarMember
@Ascary: Daca gandesti cu "comoditate", atunci 1 euro in plus la abonament e un fleac. Dar 12 euro/an cum e? La resurse pe care nu le folosesti nici pe jumatate? Cu o recunostinta ca abonat care ti-e ignorata? Cu solicitari si plangeri care "sunt receptionate" si rezolvate peste secole??? PREPAY-ul macar iti ofera o liniste temporara ca esti parte din retea fara taxe lunare furate de elefantul portocaliu. Stii ca poti avea date mobile cu doar 2 euro/3 luni? Stii ca poti folosi aplicatii de VoIP in genul WhatsAPP chiar si pentru apeluri pe telefonie fixa, cu identificarea numarul tau portocaliu? Si atunci de ce sa inchid ochii in fata abuzurilor portocaliilor??

teacher_
#StarMember
@Flo_1, oricând se poate rezilia, de aia este democratie. Se poate rezilia, cere în instanță daune, etc. Fii sigur că acele decizii s-au luat în urma consultării unor experți din mai multe domenii. Eu am mai zis-o și o repet. Pana peste 6 luni, toți își vor scumpi tarifele! Atunci să-i văd pe toți.

FaraUnID
Campion certificat
Nu exista "taxa de reziliere" exista penalități sau despăgubiri pentru încetarea contractului înainte de termen. Aceasta formulare "taxa de reziliere" fost desființată prin hotărâre judecătorească, iar operatorii telecom au fost obligați sa reformulez clauzele contractuale. Daca ai trecut negru pe alb în contract taxa de reziliere, sau dacă ai fost înștiințat în mod oficial ca trebuie sa achiți taxe de reziliere, aceasta clauza este abuziva, iar o plângere către ANPC va rezolva problema de partea ta. In principiu ești liber sa ceri și luna de pe cer. Asta nu înseamnă că se va și întâmpla. Daca în momentul abonarii nu ai beneficiat de ceva oferta speciala (sub toate formele ei) trecuta în contract, poți rezilia înainte de termen fără a plăti penalități.

FLo1
#StarMember
@teacher_: Asa spuneam si eu candva, pana am cunoscut marfa, nu doar ambalajul. Si m-am ales doar cu tergiversari ca sa nu ma portez si sa mai treaca niste luni cu plata de abonament catre elefantul portocaliu. Esti optimist. Eu nu stiu ce va fi peste o luna si tu deja esti Nostradamus cu avans de 6 luni.

Ascary
Campion certificat
Flo_1 nu țin partea Orange . Nu-l plâng eu pe Orange că nu mai are bani de investiții și crește abonamentul de la 5 la 7 euro. Eu am spus că pentru mine e un fleac acești 2 euro în plus,treaba e de ce sa ii dau? E vorba de un principiu. La mine nu prea se pune fiindcă am doar un singur abonament la 5 euro. Problema se acutizează la cei care au trei-patru numere la 5 euro pe lună. Oricum și eu mă gândesc serios sa trec abonamentul de 5 euro pe prepay și să revin cu el la abonament când voi prinde vreo oferta care sa îmi convină,eventual cu telefon ceva. Nu vreau sa dezvolt subiectul deocamdată însă să știi că și eu mă lupt cu Orange pentru alte tipuri de abonament. Sper sa se rezolve situația altfel va fi furtună și aici și pe toate celelalte forumuri pe unde îmi fac veacul. Ii rog sa nu deschidă cutia Pandorei fiindcă sunt pregătit să calc totul în picioare.

teacher_
#StarMember
Până la urmă, drepturile de consumator trebuie respectate. Unii sunt mai habarnisti, și poate pe asta mizează companiile mari, in general, până la un punct...

FLo1
#StarMember
@Ascary: Cutia Pandorei a fost deschisa. Eu chiar ma bucur ce am gasit. Vezi ca orange te lasa doar sa urci pe scara valorii abonamentului: e o certitudine actiunea sepuku. Nu te lasa sa cobori ca risti sa iesi din cladire. Asa ca prepay e un prim pas, dar si portarea poate fi o alta. Incercati solutia VoIP si va fi o surpriza si pt voi, utilizatori.