anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange modifica unilateral abonamentul Orange Me 5

Razvan
#StarMember
Ați primit un sms, de modificare unilaterala a contractului, prin majorarea abonamentului de la 5 la 7 euro, deși sunteți în perioada contractuală? Îmi propun sa facem un fel de sondaj, pe acest subiect. Ce părere aveți? Ați mai continua abonamentul/trece pe prepay la orange/portare la alt operator?
530 Răspunsuri 530

Sandu_1
Începător
Am vorbit cu cei de la relatii cu clientii,cred ca nu depind de ei.Ma voi interesa de serviciile altor retele si ma voi hotari atunci. poate chiar nu conteaza pentru ei câțiva clienți luând in considerare ca Telekom vinde serviciile pe care le ofera in Romania. Cred ca nu avem ce face raportat la modificarea abonamentului,dar putem propune ca orange sa cumpere un teren de vreo 50 hectare orinde ,cel mai ieftin si să-l inpadureasca iar noi sa participam la plantare. Poate e o idee proasta dar asa copiii nostri sa beneficieze de un nesperat aer mai proaspat.sa se numeasca padurea orange.

eeeegg
Junior
Orange are nevoie de fibra optica pt avansarea în 5g in 2020 .sa ai o rola e ușor și ieftin, sa o legi de stâlpi și în orașe și în toată țara pt acoperire mai buna a rețelei 4g și 5g nu e ieftin deloc. Tu că Nr 1 din Romania sa te iei cu fibra cu 4 luni înainte de 2020 e rușine mare.

Vio73
#StarMember
Au fibră optică pentru multe dintre antene și au rețea în construcție în multe zone.

Cristi_4
Începător
Intrebare. Atunci de ce mai avem perioada contractuala. Sau perioada contractuala este doar pt noi?

teacher_
#StarMember
Update, toți prietenii sau cunoștințele mele au acceptat majorarea abonamentului. Mai sunt câțiva care așteaptă mesajul, dar nu cred că va fi o problemă.

Ascary
Campion certificat
Eu inca nu am primit mesajul.

Cocolino_1
Junior
Da, si eu am primit mesaj si voi trece la pachetul de 7€. Nu voi trece pe cartela si nici la alt operator.

barcod
Începător
si nu exista si posibilitatea de a nu fi de acord cu modificarea abonamentului si nici cu denuntarea unilaterala a contractului ?

Cristi_4
Începător
Eu am depus o sesizara la anpc. Mai am un abonamemt la ei. La acela trebuie sa platesc daca vreau sa renunt. Din ce am discutat cu ei, au o atitudine foarte agresiva. Maresti sau pleci. De parca este vina noastra ca avem aceste abonamente.

Razvan
#StarMember

Cei care au încercat sa mai negocieze au obținut 1000 de minute naționale, 24 Gb net, 100 minute internaționale mobil UE și acces în roaming SEE la 6 euro (tva inclus).

 

Din ce am citit și observat, celor care li se majorează abonamentul Orange Me start 5 la Me start 7 primesc resurse duble de net, funcție de cât au avut anterior negociat. Astfel, cine a avut 5/10/15/20 Gb primește 10/20/30/40 Gb și 100 minute internaționale UE, unii au avut și 400 de minute și se păstrează accesul în roaming SEE.

DC
Junior entuziast
Orice abonament de telefonie trebuie insotit de un contract legal incheiat. Sa zicem ca multi clienti n-o sa zica nimic urmare acelui SMS de notificare, si Orange o sa le modifice abonamentul de la 5 la 7 euro. Apoi, peste o oarecare perioada, de cateva luni, destui dintre clientii aia fac plangere la ANPC ca li se factureaza alta suma fata de cea din contractul semnat si agreat de ambele parti pe care-l au ei. ANPC o sa ceara celor de la Orange documentatia. Adica contractele(si eventualele acte aditionale) semnate de clienti(sau cu inregistrarea cu acordul verbal). Si cum astea nu exista, si SMS-ul ala de notificare nu are valoare juridica = o ploaie de amenzi pentru Orange. Si amenzile ANPC pentru asemenea neconcordante nu sunt deloc mici, mai exact e (tentativa de) inselaciune sa ai acte pe o suma si sa facturezi alta. Nu conteaza ce spui si ce stii, conteaza ce poti dovedi.

Ascary
Campion certificat
Eu cred că Orange are destui juriști care sa fi studiat și acest aspect așa că dacă cu toate acestea au luat hotărârea renunțării la abonamentul de 5 euro,deși văd că în continuare la retenție se încheie contracte de 5 euro,înseamnă că nu o să aibă probleme din cele enumerate de tine.

unu
Începător
Ma gandesc tot mai serios la portare

teacher_
#StarMember
Acel SMS are valoare de notificare, inclusiv în justiție, iar prin faptul că nu se răspunde la el, înseamnă că acea persoana e de acord cu majorarea. E simplu. Se comunică prin orice mijloc autorizat, inclusiv SMS.

Danut
Începător
Toti operatori au marit abonamentele.e normal ca si salariiile au crescut