anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Mintit pe fata + incercare de inselaciune! Pachetul Love cu surprize!

DoruDF
Junior

Biuna ziua,

In urma cu aproximativ doua saptamani am luat legatura cu un consultant orange pentru instalarea de net fix si tv prin fibra (pachetul love fibra 1000 si tv esential)...toate bune si frumoase...

In urma solicitarii am fost sunat de catre un consultant Orange (incompetent, un om defect si mincinos )pentru prezentare oferta si detalii!...in urma discutiilor am convenit sa merg pe oferta facuta de consultant...la care voi primi aprox. 300 EUR (bonus vechime pt timpul petrecut in Orange), chiar in ziua prelungirii si incheierii noilor contracte(pachet love + cel de voce) cf. oferta orange. Azi suntem pe date de 30.01.2023 si inca nu am intrat in posesia bonusului!...azi sun din nou la orange dupa nenumarate apeluri/solicitari...si ce credeti...bonusul nu se acorda deoarece respectivul consultant mi a scazut din pretul pachetului love cativa euro...desi el mia zis clar ca primesc bonusul si inca chiar in ziua respectiva....acum ca sa beneficiez cica de acel bonus nu se mai poate decat dc inchei alta oferta la 80 lei pe luna pt net fix + tv, in cond in care eu am solicitat de la inceput oferta net 1000 + tv la 47 lei cea prezenta pe site!...bataie de joc...acum am renuntat la contracte...si mai treb sa duc tot eu echipamentul de net si tv la un mag. orange!

Am aproximativ 20 de ani in orange a fost totul ok...pana sa dau peste acest om!

9 Răspunsuri 9

Pololică
#StarMember

Mda... nasoala experienta. Totusi, aparatura primita nu se poate preda prin curier? Am refuzat si eu un contract (la fel, o problema cu cifrele din contract) si predarea am facut-o prin curier (am pregatit tot ce era de pregatit si am asteptat sa fie preluat.

initial asa mi au zis ca vor trimite un curier sa preia aparatura...ieri am primt mesaj ca daca nu predau eu la un magazin orange echipamentul pot sa am surpriza sa ma trezesc cu despagubiri pe factura!...

delfinas
#StarMember

Doru, bun venit in Comunitate!!!

Tu ai vrea sa primesti acel bonus in bani? Acesta e un bonus care se acorda pt achizitionarea de echipamente sau  primesti niste reduceri la pachetul Love.

"Dacă alegi să activezi un pachet Orange Love cu internet prin fibră și televiziune prin cablu pe 24 de luni, beneficiezi de o reducere pentru pachetele fix-mobil pe toată durata contractului, dar și de o extra-reducere suplimentară în primele 6 luni. Dacă ești abonat Orange, poți alege între extra-reducerea din primele 6 luni (câte 10 lei pe lună) și acordarea unui bonus de vechime de până la 300 € pe care îl poți folosi la achiziția de device-uri. Astfel, dacă activezi un pachet Orange Love cu internet prin fibră și televiziune prin cablu pe 2 ani, vei beneficia de o reducere de 30 de lei/lună pentru pachetele care includ 3 servicii (voce mobilă, fibră și TV prin cablu) și de 20 de lei/lună pentru pachetele care includ 2 servicii (voce mobilă și fibră sau fibră și internet prin cablu).
Daca alegi un pachet cu 3 servicii (voce mobilă, internet fix 4G și TV prin satelit), beneficiezi de o reducere de 30 de lei/lună, iar dacă alegi un pachet cu 2 servicii (internet fix 4G și TV prin satelit), atunci discountul este de 20 lei. Acest discount se păstrează atât timp cât elementele ofertei rămân neschimbate."

DETALII: https://www.orange.ro/love

DoruDF
Junior

Tu ai vrea sa primesti acel bonus in bani? Acesta e un bonus care se acorda pt achizitionarea de echipamente sau  primesti niste reduceri la pachetul Love.

...normal ca nu in bani (stiu ca nu se poate) ci asa cum este specificat pe site...discount la achizitia de produse...dar na...teapa

 

pai pentru 

Mda, tie ti s-a acordat extra-reducerea din primele 6 luni (câte 10 lei pe lună) si atunci nu mai ai acces la bonusul de 300 de euro.

DoruDF
Junior

Nuu. am avut o reducere infima la ab. net + tv pe doi ani...dar consultantul mi a spus clar ca mi se acorda bonusul, altfel nu incheiam contractele.

Da, ti-a facut reducere la abonament si, automat, nu a mai mers sa primesti si acel bonus de 300 de euro. Daca acel reprezentant ti-a spus ca vei primi atat reducerea, cat si bonusul, a fost ori prostie, ori smecherie pt atingerea targetului.

Nm811
Începător

Doamne fereste!

Si noi avem o vechime in Orange (includ faptul cum ca inca de cind au aparut telefoanele mobile in tara noastra_România si s-a infiintat Orange!) noi numai si numai Orange sim pre-pay am folosit dintotdeauna!

Si, culmea! Nu am auzit si nu am stiut pina in aceasta clipa  din viata mea ca ar fi trebuit si ni se cuvine PREMIU DE FIDELITATE!

Sincer?

Din aceasta clipa chiar ma gindesc destul de serios sa abandonez si sa ma retrag din acest joc murdar si necinstit!

Sincer!

Inseamna ca suntem nu numai inselati ci si furati de drepturile ce ni se cuvin ca si clienti sinceri si devotati!

Rusine! 

user_18430636
Începător

La fel am pățit și eu. După lungi discuții cu cei de la call center care îmi spuneau ca trebuie sa mai aștept o săptămână ca să primesc bonusul. Pana la urma sa dovedi o minciuna . La fel miau scăzut 10 lei pe luna. Acum mai am un abonament de 20 de ani dar nu vad rostul sa ma mai chinui cu ei. O sa încerc sa schimb operatorul , sunt oferte lunare mult mai avantajoase.