anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Migrare de la prepay la abonament cu telefon reconditionat

arteni_robert
Junior

Salutare. Nu sunt nou pe aici, am mai tot apelat la comunitate, cand a fost vorba sa caut ceva informatii, dar acum ma aflu intr-o postura in care, nu reusesc sa gasesc nimic despre situatia mea, asa ca am decis sa postez. 

Dupa mulgi studii pe site-ul/magazinul online Orange, am gasit un "gimmick" daca-i pot spune asa, prin care as putea beneficia de o super oferta, dar ca sa vezi, nu merge, ca daca mergea nu mai postam aici😂. Problema principala fiind ca de obicei,  cand m-am confruntat cu o situatie pe site-ul orange, lipsa de termeni si conditii(usor accesibili si/sau de inteles), sau asa de bine "impamantati", ca nu-i gasesti nici cu lopata. De aceea si ajung sa caut info pe aici.

Dupa cum puteti observa in capturile atasate ca, exista posibilitatea de migrare a unei cartele prepay orange la oricare abonament cu 50% reducere pe 24 luni + achizitionarea unui telefon de la reconditionate (am pus s22 ca exemplu, este la fel cu oricare telefon reconditionat).
1) Prima problema este ca, daca ma loghez in cont, nu mai imi apare aceasta posibilitate, sa bifez ca vreau cu abonament redus, deci ambele capturi sunt facute delogat din cont.
2) Orice numar prepay as introduce, dar absolut orice numar, ca sa ma fac bine inteles, zice ca nu este eligibil.

Vreau si eu sa stiu termenii si conditiile pentru a beneficia de aceasta oferta. Unde e problema, sau doar e o campanie mincionoasa? 
Culmea face ca, tocmai am vorbit cu cineva de la fidelizare, fiindca s-a nimerit sa intre un abonament in posibilitatea de fidelizare, iar domnisoara, pe buna dreptate, mi-a spus ca nu cunoaste site-ul si ca functioneaza diferit fata de ce fac ei, dar sunt destule reclamati cu erori de pe site si pagini care afiseaza diverse lucruri eronat. Si ca ce vedeti si voi in aceste capturi sa fie doar o eroare, eu insistand ca exista un "buton" special pe care il comut daca vreau cu reducerea de 50%. Adica cine ar fi atat de.... intelegeti voi, incat sa puna un buton special, care practic incarca o codificare HTML(daca zic bine), fiindca pagina isi da refresh, nu ramane blocata + ca in momentul cand ajung in cos practic inca este aplicata aceasta actiune.

Multumesc

1 Soluţie acceptată‚

FLo1
#StarMember

Salut. În general, pentru abonamentele cu reducere 50%, în cazul PPY cu migrare la abonament, condițiile sunt similare cu oferta ”Prepay Loyalty SIM Only”, ceea ce presupune o vechime activă a numărului PPY de minim 6 luni.

Atașat textul, deși este aplicat ofertei SIM Only (adică fără telefon).

FLo1_0-1740318481761.png

Ca regulă principală: Ofertele pentru care numărul este eligibil le poți afla accesând contul tău aici:  https://www.orange.ro/accounts/login-user

Exemplu: Am verificat un număr cu 2 luni vechime, portat și nu este eligibil. Altele cu ani vechime.... apar ca fiind eligibile pentru această achiziție/migrare.

SFAT: Accesează magazinul de pe numărul PPY pe care dorești să-l migrezi la abonament, iar dacă este eligibil atunci nu vei avea probleme pe fluxul de cumpărare / confirmare date / migrare PPY la abonament. Numai bine.

Vizualizare soluţie în postul original

19 Răspunsuri 19

Da, am comandat oferta de iPhone 16 cu 25€ lunar, dar nu prea înțeleg din toate foile alea daca trebui sa il achit la livrare🤦. Mulțumesc 

Este posibil să ai de achitat o anumită valoare ca avans. Dar mai sigur, accesezi contul din magazinul Online Orange și regăsești secțiunea ”Comenzile Mele”, iar verificând comanda acestui iPhone... vei regăsi toate detaliile. Ai un screenshot cu acel meniu.

FLo1_0-1740324821325.png

Mulțumesc mult! O sa incerc sa vad acum, sper sa nu am nimic de achiatat🙆

Am intrat si scrie doar confirmat si in procesare, dar nu scrie inca nimic de plată 🤷. Mulțumesc mult! Chiar ma ajuat răspunsul tau!

Dar detaliile comenzii (referitoare la plată și modalitatea de plată) trebuie să le găsești, chiar dacă este în procesare. Dar accesează comanda (click pe acel număr de comandă). Doar după confirmare, vei regăsi avizul (pe care va apărea inclusiv seria echipamentului livrat) și alte detalii.