anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Se mai poate recupera mesajele șterse din SIM?

Bodo851
Începător

Se mai poate recupera mesajele șterse din SIM?

4 Răspunsuri 4

delfinas
#StarMember

Bodo, bun venit in Comunitate!!!

Esti sigur ca erau salvate pe SIM? Din cate stiu, nu se mai salveaza pe cartela, de cand e o aplicatie de mesagerie chat. Mesajele ar trebui sa se salveze in telefon.

Mesajele SMS erau pe SIM până la apariția telefoanelor cu ecran color, care impuneau stocarea pe device a mesajelor. La generația modelelor SMART, contul de google sau alt tip de cont permite backup-ul acestora. Eu unul am backup-ul într-un cont de google, deși puteam alege pe cel de Samsung. 

MihaiC99
Explorator

In funcție de telefonul avut și aplicația de mesagerie folosita mesajele șterse pot fi recuperate deoarece sunt păstrate 30 de zile in folderul elemente șterse (Samsung /iPhone etc).

Aplicația implicita de mesagerie Google messeges nu permit recuperarea mesajelor (mesajele șterse nu mai pot fi recuperate).

Mesajele mai pot fi recuperate daca ai functia de backup activa prin restaurarea unei copii.

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Dacă le ai salvate în contul/ conturile de back-up, da. Eu nu am nimic pe SIM, ci doar în aceste conturi ( am vreo 2 -3) , iar când schimb un telefon , fac back-up la cel vechi și restaurare la cel nou și am cam tot ce am avut în cel vechi. La tine, nu știu, depinde de situație. Dacă nu le mai ai salvate nicăieri, nu știu. Depinde și de telefon, etc.