anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Mailuri si mesaj

Alina2503
Vizitator

Bună ziua. Primesc mailuri si mesaje, cică de la Orange,  ca am de plată facturi care nu exista. Adică eu am plata la zi. Ați întâmpinat va rog, astfel de situații?

6 Răspunsuri 6

Miha_Z
#StarMember

Buna @Alina2503. Dacă tu știi că ai un singur cont și este plătit, atunci stai fără grijă. E posibil ca unui client să i se fi trecut din greșeală numărul tău ca număr de contact, pe care să primească diverse informări generate de Orange.

Miha_Z
#StarMember

Totuși, pentru liniștea ta, ai putea cere lămuriri suplimentare pe chat sau la relații cu clienții.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai verificat în My Orange? De asemenea, poți suna la 300 și verifica după pașii robotului, chiar și la *100#  apoi 1-3-1, se poate verifica statusul facturilor.

Sigur, poți contacta și Serviciul clienți prin My Orange-Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator sau poate merge să verifici și automat.

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

MihaiC99
Campion certificat

Salutare,

Asigură-te soldul este 0 și că plățile sunt la zi, folosind metodele uzuale de verificare. Plata a fost efectuată prin My Orange sau prin alte metode de plată?

Dacă plata a fost realizată la sfârșitul perioadei de scadență (în ultima zi) și prin alte metode decât My Orange, există posibilitatea ca aceasta să se fi procesat cu întârziere. În acest caz, este posibil să fi primit mesajele respective înainte ca plata să fie înregistrată în sistem.

🌟Comunitatea crește prin deciziile tale. A funcționat? Confirmă soluția și apreciază👍

RafaHelper
#StarMember

Buna @Alina2503
Ne poți arata si noua un astfel de mesaj sau chiar mai multe? Daca le publici le vom putem analiza iar mai apoi sa iți oferim sfaturi despre ce poți face in continuare.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

delfinas
#StarMember

Prin ce metoda ai facut plata si cand?

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!