anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

iPhone 15 pro max la abonament

iuliasamira12
Junior

Bună dragilor am abonament la Orage de 6 luni plata fiecare făcură și a-și dori să-mi iau telefonul iPhone 15 pro Max,pot face un nou abonament gen pe contractul existent cam cat ar fi avansul la acest telefon ?

1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember

Salutare!

Din păcate, da, doar la preț întreg se poate lua. Sau cu un card de credit de la orice magazin agreat  sau  poți să-ți faci și Orange Money și să-ti iei telefonul în rate. 

Detalii aici:

https://www.orange.ro/money/card-credit/

Baftă! 

Vizualizare soluţie în postul original

28 Răspunsuri 28

Pentru a putea lua in rate, trebuie minim 18 luni vechime (poate de aici confuzia cu 6 luni: 24-6=18 luni).

https://www.orange.ro/help/vreau-sa-imi-cumpar-un-telefon-in-rate-ce-conditii-trebuie-sa-indeplinesc...

Fost Membru
Neaplicabil

Daca am abonament tv și net de 18 luni?

Cerinta se leaga de mobil. Nu stiu daca adaugarea la un abonament de fix poate excepta regula vechimii. Poate ar fi bine sa intrebi (la fidelizare, conditiile pot diferi fata de cele comerciale).

Fost Membru
Neaplicabil

1000008590.jpg

 Sa nu se interpreteze greșit.

Am vazut ca zice ca este abonata la serviciile fixe, dar tot nu are cerinta minima de 18 luni. Oricum, recomandarea ar fi sa astepte macar inca un an. Asa cum s-au modificat conditiile Orange Thank You [de la 3x la 2x pentru achizitia online cu prelungire, DAR cu posibilitatea de a folosi mai multe vouchere), poate se va putea lega un telefon in rate daca abonatul de servicii fixe contracteaza un abonament mobil.

Fost Membru
Neaplicabil

Eu știam că se aplica doar la prelungirea unui abonament mobil plata in rate.

La ora actuala, da, este necesar un numar mobil cu minim 18 luni.

Totusi, asa cum s-a anuntat accesul la roaming in SEE pentru abonamentele fara (stii ca erau abonamente cu si fara acces la roaming), ma gandesc ca procedura ar putea fi o schimbare in viitor sau poate printr-o fidelizare cu contractare de abonament mobil...

Fost Membru
Neaplicabil

Sa nu fie dezamăgită pe viitor.

Este al doilea topic deschis pe același subiect.

Singura soluție pentru moment este cardul de credit cu care poți achiziționa din orice magazin dorești.

Logica ar fi corectă:

• Telefon pentru număr mobil
  • Televizor pentru servicii fixe

Sfatul ar fi să aștepte, dar nu scriu dacă vor fi modificări privind achiziția de aparatura "inversă". Sper doar că nu și-a făcut abonament de servicii fixe doar pentru a achiziționa un telefon mobil... 

Salut,

Pe scurt, nu.

Daca vrei telefon in rate, ai nevoie de cel putin 18 luni de abonament.

Ai aici mai multe detalii.

Client Orange

Știți careva un număr de telefon de la ei de la deparnentul de vânzări ca am făcut o sesizare și încă nu m-a sunat 

Salutare!

Din păcate, nu se poate. Ai condițiile expuse mai jos:

Dacă ai un abonament de voce mobilă de la Orange, trebuie sa indeplinesti cumulativ urmatoarele condiții:

• Abonamentul tău să aibă o vechime de cel puțin 18 luni
  • Să fii titularul contractului de abonament pentru care dorești să optezi pentru rate de cel puțin 18 luni
  • Să nu fi avut abonamentul suspendat pentru neplată în ultimele 12 luni
  • Să îți prelungești contractul, în condițiile ofertei comerciale curente, cu o perioadă cel puțin egală cu numărul de rate
  • Să ai un abonament compatibil, din Oferta curentă
  • Să fi avut până în prezent o conduită corectă în relația cu Orange România.

Dacă ești utilizator de cartelă PrePay de la Orange, trebuie să îndeplinești cumulativ, următoarele condiții:

• Să fi fost un utilizator activ PrePay în fiecare lună din ultimul an
    • Să contractezi un abonament de voce sau date mobile pe o perioadă cel puțin egală cu numărul de rate
    • Să fi avut până în prezent o conduită corectă în relația cu Orange România
    • Condițiile de mai sus se cumulează cu cele de pe abonamentul de voce 

Detalii ai aici:  https://www.orange.ro/help/vreau-sa-imi-cumpar-un-telefon-in-rate-ce-conditii-trebuie-sa-indeplinesc...

Nu poți lua telefon dacă ai servicii fixe! 
      • Baftă!

Fost Membru
Neaplicabil

Vreau să-mi cumpăr un telefon în rate. Ce condiții trebuie să îndeplinesc?

Dacă ai un abonament de voce mobilă de la Orange, trebuie sa indeplinesti cumulativ urmatoarele condiții:

• Abonamentul tău să aibă o vechime de cel puțin 18 luni
  • Să fii titularul contractului de abonament pentru care dorești să optezi pentru rate de cel puțin 18 luni
  • Să nu fi avut abonamentul suspendat pentru neplată în ultimele 12 luni
  • Să îți prelungești contractul, în condițiile ofertei comerciale curente, cu o perioadă cel puțin egală cu numărul de rate
  • Să ai un abonament compatibil, din Oferta curentă
  • Să fi avut până în prezent o conduită corectă în relația cu Orange România.

Dacă ești utilizator de cartelă PrePay de la Orange, trebuie să îndeplinești cumulativ, următoarele condiții:

• Să fi fost un utilizator activ PrePay în fiecare lună din ultimul an
  • Să contractezi un abonament de voce sau date mobile pe o perioadă cel puțin egală cu numărul de rate
  • Să fi avut până în prezent o conduită corectă în relația cu Orange România
  • Condițiile de mai sus se cumulează cu cele de pe abonamentul de voce